Şimdi Ara

Canım anneme şifa için bir dua (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
4
Favori
25.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haqueim

e o zaman hastaneleri neden kapatmıyoruz ya.rabbin şafi ismiyle şifayı versin herkese

Alıntıları Göster
    Hastane, ilaç, Doktor bunlar sebeptir, Şifayı veren ALLAH'tır.

Tabi İnanıyorsan ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sen beni boşver mübarek.biz dar fikirliyiz senin gibi, kürtajcı dayı gibi yada herhangi bir okuma yazma bilmeyen dede,nine gibi geniş fikirli olamadık.sen iman et hurileri kap

ama tarihin her dönemi senin gibi tipler gırla mevcut o anki popüler din neyse ona en yobaz şekilde inanıp ya bi dur bakalım diyen adamları linç eden, kendi gibi inanmıyor diye türlü işkenceler yapan tipler yeni değil.3000 sene önce yaşasan zeusa nasıl inanmazsın kafir, zeusa inanmazsan hades sana neler yapacak filan diyecektin.çokda önemli değil yani.sen takıl geniş fikirli olarak.

• Allah sifa versin hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • “Eğer kullarım sana beni sorarlarsa, şüphesiz ki ben onlara çok yakınım. Dua edenin duasına her zaman karşılık veririm…” (Bakara Sûresi, 2/186)

Tabi bu lafi soylen birine kuran dan kaynak gostermek sacma olurdu bu yuzden fazla dikkate alma.

Not: bahsettigim yorum silinmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun rabbim şifa versin annenize. Rabbim cümlemizi doğru yoldan ayırmasın. İnşallah en yakın zamanda sağlıklı olur. her canlı ölümü tadacaktır. ölümede her an hazırlıklı olmalıyız. Bizler fani insanız. Hepimizin belirli bir vadesi var. Vakti gelince ne bir an geri kalır nede ileri geçer. Mesele tam bir rıza ile ölümü karşılamak. Ölüme de kalımada isyan etmemek. Allah kullarına zulm etmez. Son nefeste iman kuran ve şehadetle ölmeyi rabbim hepimize nasip etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dağ gibi babam 17 sene önce beyin kanaması geçirdi ve 17 yıldır felç sol tarafı tutmuyor hastalığın ne olduğunu dibine kadar yaşadım ve gördüm. Allah yardımcısı olsun kardeşim. Rabbim bu mubarek ayda şifa versin annemize ve tüm şifa bekleyenlere..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah acil sifalar versin hocam moralini yuksek tut

• Rabbim acil hayirli sifalar versin ins. Annenize, annelerimize, tum ummet-i Muhammed'in hastalarina ins.

Hastanizin ismini bagislarsaniz ismen dua ettirelim ins.

Imkan dahilimde surekli Yasin-i Serif okuyun, 40 ayri mujdesi vardir surenin.

Elimizden bisey gelirse yapmaya calisalim kardesim.

Tekrar gecmis olsun. Acil sifalar dilerim

• ALLAH acil şifalar versin. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşur anneniz. ALLAH sizlerede sabır versin hocam.

• m@rslan kullanıcısına yanıt
    Nuran hocam. Allah razı olsun

• Allah-u Teale annenize şifa versin ve tez zamanda eski sağlığına kavuşsun İnşAllah.

Rabbiniz hepimizin annesine hayırlı, bereketli, uzun ve sağlıklı ömürler versin, hep mutlu olsunlar İnşAllah.

• Umarım anneniz iyileşir kardeşim.
  • Allah şifa versin inşallah .
  • Anneler baş tacıdır, en kısa zamanda eski sağlığına ulaşması dileğiyle. Geçmiş olsun.

• Acil şifalar dilerim hocam, allah başımızdan eksik etmesin annemizi. Sevgilerimi iletir, ellerinden öperim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 26 Mayıs 2018; 13:55:8 >
  • Allah şifa versin hocam, iyileşince bir kurban kesin.

Doktorlar ne diyor? Rahatsızlığı için?

• Anime A kullanıcısına yanıt
    Çok saol hocam. 1.sayfada güncelledim

• Allah acil şifalar versin , geçmiş olsun.
  • Allah acil şifalar versin. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur.

• Allah yardımcınız olsun Allah şifa versin cidden içim acıdı. İnşallah her şey düzelir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.