Şimdi Ara

Canı Sürekli Birşeyler Yemek İsteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canı sürekli bir şeyler yemek isteyenler için tavsiyem var. İntermittend Fasting i araştırsınlar. Uygulaması çok basit, belli saatler için yiyorsunuz belli saatler içinde yemiyorsunuz. Sadece su ve şekersiz şeyler içiyorsunuz. Ben iki haftadır yapıyorum ve gün içinde canım gereksiz şeyler istememeye gereksiz acıkmamaya başladım.

Bende ise yaradı. [simage]
    [simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridooo -- 21 Mart 2016; 23:46:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :3

• kardeş benimde canım sürekli bir şeyler yemek istiyor ama ben yemek yapmada çok üiengecim ya ajımdan ölüyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

kardeş benimde canım sürekli bir şeyler yemek istiyor ama ben yemek yapmada çok üiengecim ya ajımdan ölüyom

Hocam bu yöntemi dene bence. İlk haftanın içinde anlarsın zaten. Hormonları düzenliyordu fln bir etkisi vardı. Bendeki sürekli yeme isteğini kesti sende de ise yarar sanırım.

• Resim gözükmüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ridooo kullanıcısına yanıt
    Dostum spor yapıyorum 8-10 ay falan oluyor. Kahvaltı hariç ( saat 10.00 da yapıyorum) diğer saatler vs herşeyiyle uyuyor ama hala acıkıyorum. Ve öyle böyle bir acıkma değil. Örnek vermek gerekirse mesela; sabah kahvaltısı 4-5 yumurta, 2 tost. 6 dilim salam, 6-8 zeytin, 100-150 gram peynir, salata, domates vs yiyiyorum. Bir saat geçsin direk acıkıyorum. Öğlen bir- bir buçuk tabak makarna,pilav 300 gram et, salata, yoğurt ve haşlanmış sebze yine bir saate acıkıyorum :S
  • bildiğin orucun günümüz şartlarına uyarlanmış hali , tek fark aç kalınacak saatlerde kalorisiz şeyleri ve sıvıları abartmamak kaydıyla tüketebiliyorsunuz, birde aç kalınmayacak saatleri kendiniz belirleyebiliyorsunuz ,,,, insanın haftalarca ve aylarca aç kalma düşüncesi bir çok insanın umudunu kırmakta motivasyonunu olumsuz etkilemekte,diyeti bırakmasına sebep olmakta iken bu diyette günün 8 saati açlık çekmenize gerek yok , süper bir diyet ,, ben hiç zorlanmadan 3 haftada 6 kilo verdim ve halen devam ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royal_flush_ -- 22 Mart 2016; 0:48:03 >
  • Leopanda kullanıcısına yanıt
    royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    Hocam belki sporla alakalı olabilir sizin açlığınız. Ama ben sürekli yurtta yatış halindeyim ve bilirsiniz insan boş durunca sürekli yemek ister. Ben bu diyet sayesinde o açlıktan kurtuldum. Sabah 2 yumurta 2 dilim peynir yarım salatalık 5-6 yeşil zeytin yiyorum akşama kadar da açlık vurmuyor. Çok nadiren acıkıyorum ama o da çok düşük seviyede oluyor. Spor hocanıza sorun belki spor etkiliyordur.

Royalflush hocam aslında bende kilo vermek için başladım ama görünürde bir kilo kaybı yok gibi iki haftadır. Belki kilo vermişimdir ama fiziksel olarak belli etmedi daha kendini. Siz neler yiyorsunuz nasıl yapıyorsunuz? Özelden veya burda anlatır misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridooo -- 22 Mart 2016; 0:50:38 >
  • Deniycem çok aç hissediyorum ama bazen hatta bir şeyler yiyince daha da yiyesim geliyor kilo fazlam var acilen bir şeyler yapmam lazım.
    Spora da başlamak istiyorum ama başlayamıyorum bir insan kendine zarar vermekten başka bir şey bilmez mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: faheka

Deniycem çok aç hissediyorum ama bazen hatta bir şeyler yiyince daha da yiyesim geliyor kilo fazlam var acilen bir şeyler yapmam lazım.
    Spora da başlamak istiyorum ama başlayamıyorum bir insan kendine zarar vermekten başka bir şey bilmez mi.

Kesinlikle deneyin hocam. Saatleri kendinize göre düzenleyip isterseniz aç kalma süresini uzatabilir veya kısaltabilirsiniz. Bu tablo örnek. Bende bunu uyguluyorum...

• Ridooo kullanıcısına yanıt
    başka bir topikte yazdığım mesajı okursanız işe yarayacağını umuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: royal_flush_

Sizin tempolu bi hayatınız varmış anlaşılan. Ben sizin yediklerinizi yesem kilo alırım

• ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz acaba? birde siz 8 saat yeme aralığı koymuşsunuz bu değiştirilebilinir mi? ve bu süre içerisinde istediğimizi yiyebiliyormuyuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

quote:

Sizin tempolu bi hayatınız varmış anlaşılan. Ben sizin yediklerinizi yesem kilo alırım

yok yaa 2 yumurtalı menemenle 1 çay bardağı bulgur , günde aldığım kalori maksimum 1500 , günlük kalori ihtiyacım 2850 kalori imiş ,, işin spor kısmı önemli,kiloyu verdiren hareket ve spor,sadece aç kalarak 3 haftada 6 kilo verilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royal_flush_ -- 22 Mart 2016; 1:12:56 >

• quote:

quote:

quote:

yok yaa 2 yumurtalı menemenle 1 çay bardağı bulgur , günde aldığım kalori maksimum 1500

Menemen ekmeksiz yenmez ama ya. Ekmek te başlı başına zarar zaten :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok yaa 2 yumurtalı menemenle 1 çay bardağı bulgur , günde aldığım kalori maksimum 1500

Menemen ekmeksiz yenmez ama ya. Ekmek te başlı başına zarar zaten :(

2-3 dilim ekmekten bişey olmaz, 1-2 çorba kaşıığı tereyağından bişey olmaz,, vücudun normal çalışması için az miktarda olsa yağ alınması gerekir ,, zaten yaptığım sporla ben bunları langır lungur eritiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royal_flush_ -- 22 Mart 2016; 1:18:20 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.