Şimdi Ara

CANGAS OTOGAZ (LPG) SİSTEMLERİ – ANADOLU PARSI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CANGAS OTOGAZ SİSTEMLERİ SORULARINIZI CEVAPLIYOR !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangaslpgsystems -- 19 Ağustos 2015; 11:00:34 >

• Merhaba,

4-6-8 silindir obd destekli kitiniz mevcutmudur? Fiyatlari nedir?

Kac farkli kapasitede regulator mevcut, regulator guc kapasiteleri nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murataycicek

Merhaba,

Sn. murataycicek

4-6-8 silindir obd destekli kitlerimiz mevcuttur. (8 silindir kitimiz obd destekli olduğu için fiyat listesinde ayrıca belirtilmemiştir.)

0-100 kw arasında güç üreten motorlar ve 100 kw ve üzeri güç üreten motorlarda kullanılan 2 tip regülatörümüz mevcuttur.

Saygılarımızla.

• quote:

Orijinalden alıntı: cangaslpgsystems

quote:

Merhaba,

Sn. murataycicek

4-6-8 silindir obd destekli kitlerimiz mevcuttur. (8 silindir kitimiz obd destekli olduğu için fiyat listesinde ayrıca belirtilmemiştir.)

0-100 kw arasında güç üreten motorlar ve 100 kw ve üzeri güç üreten motorlarda kullanılan 2 tip regülatörümüz mevcuttur.

Saygılarımızla.

100kw ustu olan buyuk regulatorun kapasitesi nedir?

Fiyat listeniz nerdedir? Link varmi bakabilecegim.

Duzeltme: fiyat listesi simdi gorundu telefonumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murataycicek -- 31 Temmuz 2015; 16:33:29 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cangaslpgsystems

quote:

Merhaba,

Sn. murataycicek

Saygılarımızla.

100kw ustu olan buyuk regulatorun kapasitesi nedir?

Fiyat listeniz nerdedir? Link varmi bakabilecegim.

Duzeltme: fiyat listesi simdi gorundu telefonumda.

Sn. murataycicek

100 KW(136HP) üstü olan regülatörün kapasitesi 250 KW (340 HP)'dir.

Saygılarımızla.

• Usta bende 2000 model 1,6 90bg 206 var bugün öğrendim yarı enjeksiyonlumuş bunlar lpg taktırıcam taktıramıyorum atiker istiyorum ama çiğli gayem otogaz
    ' Olmaz kardeşim bu arabaya takarız ama randuman alamassın diyor ışıklarda beklerken vites değiştirirken ayağını gazdan çektiğin heran araba stop eder rölantide sürekli dalgalanma yaşarsın diyor başka marka istedim olmaz bu arabalar böyle dedi' 3 yetkili servis gezdim 2 si olmaz dedi biri olur dedi sizin sistemde bu motora uygun beni yetkili servis ile akraba etmeyecek sistem varmıdır peşin fiyat nedir teşekkür ederim hayırlı ve bol kazançlar yer izmir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSKcarpediem

Usta bende 2000 model 1,6 90bg 206 var bugün öğrendim yarı enjeksiyonlumuş bunlar lpg taktırıcam taktıramıyorum atiker istiyorum ama çiğli gayem otogaz
    ' Olmaz kardeşim bu arabaya takarız ama randuman alamassın diyor ışıklarda beklerken vites değiştirirken ayağını gazdan çektiğin heran araba stop eder rölantide sürekli dalgalanma yaşarsın diyor başka marka istedim olmaz bu arabalar böyle dedi' 3 yetkili servis gezdim 2 si olmaz dedi biri olur dedi sizin sistemde bu motora uygun beni yetkili servis ile akraba etmeyecek sistem varmıdır peşin fiyat nedir teşekkür ederim hayırlı ve bol kazançlar yer izmir

Sn. KSKcarpediem,

Cangas olarak Peugeot 206 marka 2000 model 1.6 90 HP gücüne sahip olan aracınıza, Cangas'ın 4 Silindir Sıralı Sistem uygulamasını önermekteyiz. Sistem yarım grup çalışan benzin enjektörleriniz ile uyumlu çalışabilme özelliğine ve donanımına sahiptir.

Araca uygulanacak olan sistemin liste fiyatı kdv, fatura ve proje dahil: 1100 TL'dir.

Detaylı bilgi ve montaj yönlendirmesi için, Cangas İzmir Merkez Servisimizden bilgi alabilirsiniz.

T: 44 44 985
    T:02324585373
    info@cangas.com.tr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reno toros aldim babaya hediye şuan kaporta motor bakiminda olmuşken tam olsun ve buna uygun olan sistem fiyati verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

Reno toros aldim babaya hediye şuan kaporta motor bakiminda olmuşken tam olsun ve buna uygun olan sistem fiyati verebilirmisiniz

Sn. truckerdriver,

Aracınızın hayırlı olmasını dileriz.

http://cangas.com.tr/tr/bayilerimiz sekmesinden size en yakın bayimize ulaşarak, Cangas Karbüratörlü Sistem takılması için iletişime geçebilirsiniz.

Takılacak olan Sistemin fiyatı 480 TL'dir.

Cangas
    44 44 985
  • Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.
  • Mevcut fiyat listesini koyabilir misiniz? (Montaj dahil)
  • Sanırım fiyatlar aynı.

Bugün montaj gerçekleşti. Fiyat, ilgi, alaka süper. Şimdilik sorun yok gayet memnunum. Yakında uzun yolda yapıcam.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Sn. muratai

Fiyat listemiz yeniden düzenlendiği ve tasarımı gerçekleştiği için şuan için paylaşamıyoruz.

Takılan sistemimizden duyduğunuz memnuniyeti bizimle ve değerli forum üyeleri ile paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Satış öncesinde olduğu kadar satış sonrasında da siz değerli müşterilerimizin yanında olduğumuzu bilmenizi ister, birlikte uzun kilometreler yapmayı dileriz.

Cangas
  • İlk 1000 km mi tamamladım. 2 kez uzun yol yaptım.
    ODBII li akıllı sistem taktırdım aracıma. Gayet memnunum. Simit tank fiyat farkı dahi almadılar, 1300 peşin / 1400 tl 9 taksit (k. kartına) kurulum gerçekleşti. Zavoli / Brc ye oranla fiyat 500-600 tl daha uygun.

Atiker istemeyenler için en uygun seçenek bence bu.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Sn. murtai

Görüş ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz.

%100 yerli sermaye ve üretimizle siz değerli tüketicilerimizi kalite ile buluşturmak bizleri sevindirmektedir.

Birlikte uzun kilometreler yapmak dileğiyle...

Cangas
  • Sevdiklerinizle birlikte; mutluluk, huzur ve sağlık dolu bir yıl dileriz...

Mutlu Yıllar
  • cangaslpgsystems kullanıcısına yanıt
    clio4 grand tourer start stoplu 0.9 tce aracım için uyumlu kitiniz var mı ? fiyatı ne ? karsta ikamet ediyorum tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Cop -- 4 Ocak 2016; 21:38:54 >
  • Sn. osman13

Renault Clio IV 0,9 tce motor yapısına sahip aracınız direk enjeksiyonlu motor yapısına sahip olduğu için henüz LPG Sistemi uygulanmasını tavsiye etmemekteyiz.

Cangas
    44 44 985
  • Merhaba, clio 1.2 aracımda atiker microfast kiti var, sorunum motor soğukken ısınana kadar tekliyor ve gaz yemiyor bazen stop ediyor, motor ısınıp gaza geçince normal çalışıyor. Özellikle soğuk havalarda mecburen motorun ısınmasını bekliyorum, sorun nedir, nasıl çözebiliriz?
    İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguer1 -- 5 Ocak 2016; 12:56:22 >
  • uguer1 U kullanıcısına yanıt
    Sn. uguer1

Belirttiğiniz marka ile ilişkimiz olmadığından sizi yanlış yönlendirmemek adına, bulunduğunuz bölgedeki yetkili servisine gitmenizi yada firmanın merkeziyle iletişime geçmenizi tavsiye etmekteyiz.

Cangas
    44 44 985
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.