Şimdi Ara

Candice Swanepoel Hayranları Grubu [TOPLANIYORUZ] [126 Kişi Olduk] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
11
Favori
10.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
    Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB
  • ekle hocam

edit:Varmış

edit2:ekle hacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 2 Mayıs 2013; 17:07:46 >

Sıralamam şu
    1-Candice
    2-Cara Delevingne
    "I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • Ekle knka
     Candice Swanepoel Hayranları Grubu [TOPLANIYORUZ] [126 Kişi Olduk] Candice Swanepoel Hayranları Grubu [TOPLANIYORUZ] [126 Kişi Olduk]
     Candice Swanepoel Hayranları Grubu [TOPLANIYORUZ] [126 Kişi Olduk]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le7els -- 8 Mayıs 2013; 14:35:51 >
    İşlemci: Ryzen 5 3600 4.2 GHz 1.1V Anakart: MSI B450 Tomahawk MAX RAM: XPG D41 8x2 (16 GB) 3000 MHz SSD: Kingston A2000 500 GB NVMe - OCZ 240 GB HDD: WD 1 TB
    Ekran Kartı: MSI GTX 1060 3 GB O.C Kasa: XPG BattleCruiser ARGB PSU: Corsair VS600
    Soğutma: Cooler Master Masterliquid 240ML RGB - Masterfan Pro (x4)
    Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
    Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB
  • yaz benide

Orijinalden alıntı: Sendehaklısınpanpa

quote:

Orijinalden alıntı: 123Sharky

ekleyiniz lütfen. fiziği geç, sporla herkes yaparda o surat, o göz nedir be kadeşim

bu insansa ben hayvanım derler ya, arkadaş bu insansa ben hayvan bile değilim, töbe est. başka bişeyim, yaratık :P

Hocam elimde 100'den fazla az bilinen resimleri var ileride atmayı düşünüyorum gerçekten çok müthiş hatun

Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 123Sharky

ekleyiniz lütfen. fiziği geç, sporla herkes yaparda o surat, o göz nedir be kadeşim

bu insansa ben hayvanım derler ya, arkadaş bu insansa ben hayvan bile değilim, töbe est. başka bişeyim, yaratık :P

Hocam elimde 100'den fazla az bilinen resimleri var ileride atmayı düşünüyorum gerçekten çok müthiş hatun

Pm

hocam çok resmi var upload etmek zor oluyor bi ara yollarım

not : beyler yazıyorsunuz ekle diye ama bakamıyorum kusura bakmayın alıntılarsanız hemen eklerim
     Candice Swanepoel Hayranları Grubu [TOPLANIYORUZ] [126 Kişi Olduk] Candice Swanepoel Hayranları Grubu [TOPLANIYORUZ] [126 Kişi Olduk] Candice Swanepoel Hayranları Grubu [TOPLANIYORUZ] [126 Kişi Olduk] Candice Swanepoel Hayranları Grubu [TOPLANIYORUZ] [126 Kişi Olduk]

Candice Swanepoel Hayranları
    ÇALIŞMAK MI DEDİN?O DA NE?TÜRKİYE'DE BİR YER Mİ?

Bir bakın hoşunuza giderse oynayın.
    http://darkorbit.bigpoint.com/?aid=485&invID=xbdhbghgigfxccddbhiihxjehccefgxghbxeifxbab&force_instance=671&lang=de_DE
  • Şu imzayı nasıl ortalıyoruz???

Candice Swanepoel Hayranları
    ÇALIŞMAK MI DEDİN?O DA NE?TÜRKİYE'DE BİR YER Mİ?

Bir bakın hoşunuza giderse oynayın.
    http://darkorbit.bigpoint.com/?aid=485&invID=xbdhbghgigfxccddbhiihxjehccefgxghbxeifxbab&force_instance=671&lang=de_DE
  • yaz kardesim dursun adimiz :P
  • http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/47681-yasam-victoria-s-secret-melegi-sevgilisiyle-tatilde/1

Sevgilisi ile Florida'da tatilin tadını çıkarıyor...

Swanepoel, 18 yaşından bu yana birlikte olduğu model sevgilisi Hermann Nicoli ile Pars'te bir davet sırasında tanışmış...

Yaklaşık 6 yıldır birlikte olan çiftin ilişkisi sorunsuz devam ediyor.

yazdım hepinizi beyler lütfen alıntılayın bakamıyorum

Yaz benide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.