Şimdi Ara

Canan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHP’nin yeni İl Başkanı Kaftancıoğlu, ‘CHP-HDP işbirliği’ sorusuna, ‘Büyükşehir’i saraydan alıp, halka vermek için HDP dahil herkesle işbirliği yaparız’ dedi
    https://www.aydinlik.com.tr/canan-kaftancioglu-hdp-yle-isbirligine-olur-dedi-politika-subat-2018-1

• Tamam işte, ben de ondan bahsediyorum. CHP ile HDP yan yana gelince vatana ihanet oluyor da, AKP daha da ileri gidip PKK'lı teröristleri affedip, Oslo'da gizli anlaşmalar yapıp, terörist başını "Çok değerli bir adam" olarak tanımlayınca neden vatan için hizmet oluyor?

Sana yukarıda dünya kadar belge sundum. Sizin partinin arşivlerinden, mitinglerinden, açıklamalarından parçalar var. Tamamı sizin partinin yetkililerinin ağzından dökülen kelimeler. Sence bu adamlar da vatan haini mi?

Sorumu, olduğu gibi görüp cevaplamaya çalış.
  • denize düşen yılana sarılır şeytana sarılmaktan iydir diye düşünüyorlardır

kendinizi sorgulayın
  • E bundan doğal ne var. Şaşırtıcı bir şey değil. Gece gündüz burada MHP-AKP ittifakına sövenler mecbur HDP ittifakına. Artık nasıl sindirirler onların bileceği iş kimse karışamaz.
  • Bu kadin bence Erdogan tarafindan chpye yerlestirilmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsoro

E bundan doğal ne var. Şaşırtıcı bir şey değil. Gece gündüz burada MHP-AKP ittifakına sövenler mecbur HDP ittifakına. Artık nasıl sindirirler onların bileceği iş kimse karışamaz.

chpnin amacı bu zaten teröristlerle birlik olalım yeter ki akp gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 19 Şubat 2018; 13:10:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

E bundan doğal ne var. Şaşırtıcı bir şey değil. Gece gündüz burada MHP-AKP ittifakına sövenler mecbur HDP ittifakına. Artık nasıl sindirirler onların bileceği iş kimse karışamaz.

Yani diyorsunuz ki biz teröristlerle birlik olalım yeter ki akp gitsin.

Ben demiyorum gülüm onlar diyor. Ben Akpartiye oy vereceğim zaten.
    Adamlar ya dönüp Akpartiye "şimdilik yaptıklarını destekliyoruz hata yaparsan tek başımıza iktidara talibiz" diyecekler,
    ya da hdpye "gel beraber sallayalım" diyecekler. 3. bir ihtimal var mı?
  • günün sorusu,,,,,hdp terörist partiyse ve hdp ile anlaşanlar terörist ise,hdp yi kapatma gücü olupta kapatmayan akp nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ciddi olarak soruyorum;

Bugün CHP'ye laf eden AKP'liler olarak, AKP'nin geçmişte HDP ile olan ilişkilerinden, Oslo'daki gizli anlaşmadan ya da PKK'lıları AKP'nin affetmesinden haberiniz mi yok, yoksa oy kullanmanıza mani olacak başka bir sorun mu var?
  • quote:

quote:

Son 10 yılda zaten chp bunu yapıyor. Yok atatürkmiş, yok ülkeymiş, ilkelermiş. kemal herşeyi bir kenara attı. chp de ok felan bırakmadı. kemalistlerin oyunu alıp yönetime kürtleri,fetocuları getiriyor.

daha durun bu kadına sus talimatı verildi, ağzını açsa daha neler diyecek
  • Pkk ile işbirliği yapanlar hdp ile işbirliğine karşı. Ne güzel dünya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıçtaroğlu'na birileri bir görev verdi.

O görev neticesinde chp hiç bir zaman hükümet oylamayacak(zaten halkta seçmiyordu) ama azınlık partisi olarak mecliste kalıp ülkenin içinden geçeceği badirelerde bozguncu, ayrıştırıcı ve özellikle de bölücü politikalar ile akp'nin yani Erdoğanın devamlı lider kalması sağlanacak.

Erdoğanın lider kalması ve gücüne güç katması ile Türkiye'ye ilerde yapılacak dış müdahalenin zemini hazırlanacak.

Kendisine çoktan verilen diktatör sıfatı boşuna değil. Onlar her şeyi adım adım planlıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

quote:

quote:

Ciddi olarak soruyorum;

Bugün CHP'ye laf eden AKP'liler olarak, AKP'nin geçmişte HDP ile olan ilişkilerinden, Oslo'daki gizli anlaşmadan ya da PKK'lıları AKP'nin affetmesinden haberiniz mi yok, yoksa oy kullanmanıza mani olacak başka bir sorun mu var?

Cevap veremez verse de sacmalayip dönüşler yapacak %500

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

quote:

quote:

Ciddi olarak soruyorum;

Cevap veremez verse de sacmalayip dönüşler yapacak %500

Bugüne kadar tüm argümanlarını harcadıkları ve artık "Ama tahmin yürüterek bizi suçluyorsunuz" diyebilecekleri, ortak olmadıkları hiçbir günah kalmadığından, kesinlikle haklısın.

• Şu siyasetin kirliliğinden tiksiniyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ciddi olarak soruyorum;

Bugünkü durum gösteriyor ki akp hem ülkemizde hem de sınırlarımız dışında pkknın suriye kolu olan pyd ve ypg yi temizliyor. Yaklaşık 1 ayda 1700 den fazla terörist etkisiz hale getirildi . Chp ise partisine teröristleri sokmakla kalmayıp , teröristlerin yokedilmesine karşı çıkmış bir partidir

Bkz: Kılışdaroğlu : “Türkiye’nin Suriyede ne işi var”

Şimdi size ciddi ciddi soruyorum , sizce akp mi terör destekçisi yoksa cehape mi :)

Resim eklemeyeydin iyiydi be gurban olduğumun AKP'lisi. Sayende bize eğlenme imkanı doğdu yine...

Canan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dediCanan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dediCanan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dediCanan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dediCanan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dediCanan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dediCanan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dediCanan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dediCanan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dediCanan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dediCanan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dediCanan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dediCanan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dediCanan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dediCanan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dediCanan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dediCanan Kaftancıoğlu HDP'yle işbirliğine 'olur' dedi

• Konuda ki fanatikler tam bir komedi. Hele birbirlerini terör destekçiliği ile suçlayıp, halen daha aynı partilere oy atmaları ise apayrı bir komedi

• quote:

quote:

Hala kendi partinizi eleştirmeyeceksiniz değil mi :)

Kabul edin ŞUANDA terör destekçisi milletvekilleriniz var Siha Sezgin bunlardan birisi :)

Ah benim canım, ben CHP'li değilim ki...

Şimdi sıra sende; Sen sizinkileri için ne diyorsun?

aaa öyle köşeye sıkıştırılmaz ki
  • quote:

quote:

Hala kendi partinizi eleştirmeyeceksiniz değil mi :)

Kabul edin ŞUANDA terör destekçisi milletvekilleriniz var Siha Sezgin bunlardan birisi :)

Ah benim canım, ben CHP'li değilim ki...

Şimdi sıra sende; Sen sizinkileri için ne diyorsun?

Chpli olmadığınıza sevindim. Ak partinin yanlış politikaları yok diyemem fakat şuanki durumu eleştiren “suriyede ne işimiz var” diyen kesimi her zaman eleştiririm.
    Benim Türk düşmanı olmayan , vatanını savunan kişilerle hiç bir problemim olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 19 Şubat 2018; 16:27:51 >
  • Hdp ye neden teror orgutu muamelesi yapiliyor anlamiyorum bir kac adam burada yaftaliyor millet de yuh cekiyor. Siz devletten daha mi zekisiniz devlet hdpnin teror orgutu oldugunu dusunse kapatmaz mi, ama bakiyorum hdp secimlere giriyor adaylari mv seciliyor. Yuz yildir bu ulkenin tarihini okurum ben bu kadar algi operasyonu yapilan baska bir donem gormedim. Hepinizden igreniyorum.

• Biriniz de demiyor ypg sebeb degil sonuc diye. Bu akp destekcisi arkadaslara sormak lazim, sam da namaz kilacaz, oso yu abd ile biz kurduk diyip osocu teroristleri hataydan suriyeye silahli eylem yapmasi icinugurlayip suriye devletinin tahakkumunu kaybetmesine sebeb olup ypg isid gibi olusumlarin ortaya cikmasina sebeb olmasina bir lafiniz yok mu. Varsa yoksa cohopo il boskono boyle demis soyle demis. Sanki oslo da pekakalilarin ayagini yikayip suyunu icen chp imis gibi. Birakin bu isleri allahin ergeni liseliler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.