Şimdi Ara

Çanakkale'de evi yanan yaşlı çifte yardım eder misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekşi sözlük bir kampanya başlatmış. ben başlığı okuyunca katıldım, belki forumdan katkıda bulunmak isteyenler olabilir. 1 tl gönderseniz bile yeter..

iban tr15 0001 0000 7709 5020 4250 02

ziraat bayramiç şubesi

hüseyin alacaoğlu (evi yanan amca)

Çanakkale'de evi yanan yaşlı çifte yardım eder misiniz?

quote:

çanakkale'nin bayramiç ilçesi’nde alzheimer hastası 70 yaşındaki sultan alacaoğlu, evde yalnız olduğu sırada sobayı yakmak isterken evi yaktı. alacaoğlu, son anda komşuları tarafından dışarı çıkarılarak kurtarıldı.

bayramiç’te eşi 75 yaşındaki hüseyin alacaoğlu ile birlikte oturan sultan alacaoğlu, bugün öğle saatlerinde güvem sokak’taki evlerinde tek başına olduğu sırada sobayı yakmak istedi. alacaoğlu, sobayı tutuşturmak isterken kendisi de farketmeden evde yangın çıktı. evden dumanların yükseldiğini fark eden komşuları yaşlı kadını dışarı çıkardı. komşuların ihbarı üzerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın 1 saat sonra söndürülebildi. içindeki tüm eşyaların yandığı ev kullanılamaz hale geldi. 2 ay önce onarımdan geçirildiği belirtilen evin sahibi sultan alacaoğlu’nun eşi hüseyin alacaoğlu, keçileri otlattığı sırada yangın haberini aldı. eve geldiğinde gördüğü manzara karşısında fenalaşan hüseyin alacaoğlu eşi sultan alacaoğlu ile birlikte bayramiç devlet hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25472392.asp

https://eksisozluk.com/canakkalede-evi-yanan-yasli-cifte-yardim-ediyoruz--4174079?day=2013-12-31&p=1

• 5 10 demeden göndermek lazım
  • Yardım edelim. Elimde imkanım olsa ve oturduğum yerden ödüyebilsem hiç düşünmeden yollayacaktım şimdi.
  • çanakkalede okuyan biri olarak ben de yardım edeceğim
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Who is your daddy?

Paranın onlara gidiceği ne mağlum? Adamın biri burada cami için yardım diye para topladı gidip köye ev yaptırdı.

+1
    Ayrıca "malum"
  • valla ben güvenerek yardım ettim. zaten iyi bir meblağ toplanmış umarım faydası dokunur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • toplanna miktar 80 bin lira olmuş...

quote:

son gelişmeler hakkında bilgi vermek istediğim organizasyondur.

* belediye başkanı ismail bey yapı denetim firması ve belediyeye bağlı mimarlara daha iyi bir ev için yapım talimatı verdi ve çizimler onaylandı, hepinize teşekkürlerini borç biliyor.

* ziraat bankası bayramiç şube müdürü levent bey biriken miktarın bizzat hüseyin amcaya teslim edileceği konusunda söz verdi.

*hüseyin amca ve teyzemiz bir kaç hafta oğullarında kalacak.

* hüseyin amcayı yardım edileceği konusunda ikna etmek için çok ısrar edildiği, kimseye yük olmak istemediğinden hesap numarası açtırmak için çok uğraşıldığıni bilmenizi isterim.etrafınca kimseye müdana etmek istemeyen bir amcamız.

şuan bilgiler bu şekilde , hayır dualarını eksik etmiyorlarmış.

gelecek hafta içi fotoğraflarla belgelemek adına ziyaret edilecektir.iyi seneler.

https://eksisozluk.com/canakkalede-evi-yanan-yasli-cifte-yardim-ediyoruz--4174079?day=2013-12-31&p=73

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.