Şimdi Ara

Çanak anten ile intenet(önemli bi bakin plz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni bir eve taşındım ve evde altyapı yok, hiç bir sekilde sınırsız internet bağlanmayacağını zannederken çanak anten ile internet sistemini gördüm, fiyatlar pahalı haydi onu geçtim çanak anten nasıl internet sağlıyacak, her rüzgar estiginde bağlantı kopar mı mesale 8 mbps hız vereceklerini söylüyorlar ama ben ttnet kullanirken bile o kadar hız almıyordum 8 mpbs hız verebilirler mi? Bilen veya kulanan arkadaslar varsa beni aydınlata bilirler mi? Şimdiden sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Verirler fakat hep 8mbit gelmeyebilir arada sırada hızda düşüş olacaktır.

• Ping fazla olabilir.
  • Ping 900 civarı olur Wireless iss varsa ona bakın

• verilebilir. bu tür cihazlar 24 mbps kadar cok rahat destekler. tabi binanın konumu yüksekliği internet aktaracakları merkez ile uzaklığı bunlar birer etkendir. senin asıl kafana takılan soruya gelince cıhaz zaten aparatlarıyla direğe montajlanı yor için rahat olsun etkilemez. firma nin metro ethernet interneti hızı yüksekse 8 mbps cok net alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ldiabolical -- 1 Ağustos 2018; 21:17:55 >
  • Ne oldu bağlattırdınız mı ? Ben de bunu düşünüyorum fakat benim aklıma takılan ise wifi olduğu için çeşitli programları ile bilgisayarımızı, internet trafiğimizi, görebilirler mi 🤔

• ldiabolical kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bireysel internetlerindeki en hızli paket 8 mbps'ye kadar olduğu için bana en fazla 8 verebilecekler.

Ben 8 bile verebileceklerini düşünmuyorum ama binamizda altyapı olmadığı için mecburen bağlatacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey V

Ne oldu bağlattırdınız mı ? Ben de bunu düşünüyorum fakat benim aklıma takılan ise wifi olduğu için çeşitli programları ile bilgisayarımızı, internet trafiğimizi, görebilirler mi 🤔
    Daha bağlatmadım ama eğer baglatırsam sizi konu hakkında bilgilendiririm.

• anteni kurdukları zaman 2 sektör anten arasında bır sinyal degeri vardır bu değer dedıgım gıbı bina konumu yükseklik önündeki çevresindeki bına kalabalıklıgı vs vs. cihaz sinyalı eksi değerde gösterir ne kadar eksi değer olursa sinyal o kadar ıyıdır. -50 ile -70 arası sinyal alırsanız emin olun memnun kalırsınız.

• Bey V kullanıcısına yanıt
    sizin internetteki yaptığınız işlemleri göremezler en fazla yaptığınız trafik değerleri nı görebilirler internette hangi sitey e girdiniz hangi bankacılık işlemi yaptınız bunlara erişemezler. yapmak isteseler bıle yasal bır durum degıl. rahat olabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ldiabolical

sizin internetteki yaptığınız işlemleri göremezler en fazla yaptığınız trafik değerleri nı görebilirler internette hangi sitey e girdiniz hangi bankacılık işlemi yaptınız bunlara erişemezler. yapmak isteseler bıle yasal bır durum degıl. rahat olabilirsiniz
    Trafik değeri de ne kadar veri indirmişiz o olsa gerek 🙄

Malumat için teşekkürler.

• Bey V kullanıcısına yanıt
    aynen oyle doğrudur zaten bu tarz internet veren firmalarda akk olmaz bu yüzden yaptığınız trafik de firmayı bağlamaz açıkçası ınsallah istediğiniz gibi olur sorunsuz interneti bağlatabilirsiniz

• Cevrenızde Wireless iss yokmu onu bağlatın ping çok yüksek olur böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

Cevrenızde Wireless iss yokmu onu bağlatın ping çok yüksek olur böyle
    Şu an bizim bahsettiğimiz mevzu ile aynı değil mi sizin bahsettiğiniz ? 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: Bey V

Şu an bizim bahsettiğimiz mevzu ile aynı değil mi sizin bahsettiğiniz ? 🤔

Alıntıları Göster
    Canak antenle alınan net ayrı yada sizyanlış düşünüp yazdınız

• Adsl yada VDSL olarak kullanmak istersen öncelikle buc , LNB, omt ve feedhorn denilen parçalara sahip olman lazım özellikle iletişim sağlayacağını uydunun band tipine göre olması gerek. Bunlardan sonra anten Türksat 4b uydusuna ayarladıktan sonra 2 in 1 çoklayıcı (4-8 GHz )

ya kabloları bağlanması akabinde tek gelen kabloyu evin içinde alıp modemin kablosuna kırmızı teli anten kablosundaki bakıra bağlayıp, yeşili de folyo kısmına bağladığında internet gelir.

Bu da parçaların resimleri

Çoklayıcı

Pingin olur fakat hızın simetrik olur

Ben konu hakkında istedim ve yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo48 -- 6 Ağustos 2018; 23:14:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemo48

Adsl yada VDSL olarak kullanmak istersen öncelikle buc , LNB, omt ve feedhorn denilen parçalara sahip olman lazım özellikle iletişim sağlayacağını uydunun band tipine göre olması gerek. Bunlardan sonra anten Türksat 4b uydusuna ayarladıktan sonra 2 in 1 çoklayıcı (4-8 GHz )

ya kabloları bağlanması akabinde tek gelen kabloyu evin içinde alıp modemin kablosuna kırmızı teli anten kablosundaki bakıra bağlayıp, yeşili de folyo kısmına bağladığında internet gelir.

Bu da parçaların resimleri

Çoklayıcı

Pingin olur fakat hızın simetrik olur

Ben konu hakkında istedim ve yazdım.
    Çok anlayamadım ama emek verip yazdığınız için çok sağolun.

• rica ederim

• cemo48 C kullanıcısına yanıt
    Bu sizin bahsettiğiniz Viasat konuyu açan ise WISP den bahsediyor bölgesel Wi-fi hizmet sağlayan firmalardan. Hava şartlarından fazla etkilenmedikleri ve önlerinde herhangi bir engel olmadığı sürece sağlıklı hizmet sağlayan firmalar var ping cihaz kalitesine göre düşük olabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.