Şimdi Ara

Can yoldaşım bana sadık tek arkadaşım Kedim ölmüş lan :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Altı yedi sene olmuştu ilk geldiğinde bir gece pencereme tıklatıp patisiiyle mama istemişti.O akşam tabağımdaki yiyemediğim tüm yemegi onunla paylaşmıştım.O gün dost olmuştuk.

O günden sonra beni hiç yalniz birakmadı, sokak kedisiydi ama her gün istisnasız gelir yanima bana sevgisini gosterirdi derdimi dinlerdi.

Hasta olduğum icin hiç evden çıkamazdım o tek arkadaşımdı bu hayatta.1 haftadır uğramıyordu kesin dedim başina bi iş geldi.

Sağda solda gozzlerim onu ariyordu, bugun bakkalldan öğrenmiş babam.Biz üzülürüz diye dememişleer başta, 1 hafta once sarhoş surücünün birii çarpıp öldürmüş evladımı :(

veterinere felan götürmüşler ama malesef kurtulmamış..

lannn lannn insann gibiydi beee..

başka kedilerin yediği yerden yemezdi, erkekdi ama asla gidip çiftleşmezdi benim gibi tek takılırdi.Bütün esnaf onu tanırdı.Kışın bütün kediler sokakda yatarken o kendine kalacak bi dükkan bulurdu mutlaka...Çok zekiydi, benide cok severdi.Annem tüylerini balkona döküyor diye şakadan sopayla kovalasa bile ben çağırınca sopaya rağmen yanıma koşardi :( sudan nefret eder yağmurda hic cikmazdi ama ben cağırınca ıslanmayı göz alır gelirdi hemen.Yanımda gezerdi sürekli.

bitane serefsiz yuzunden simdi hayatini kaybetti...Bu hayatta gercek dostluğu bi tek onda görmüştüm.Kardeşim gibiydi...

off ulan off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semper Fidelis -- 6 Nisan 2017; 22:56:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde boyle bir kedim vardi, zehirleyip oldurdu o.... cocuklari.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarsi

Benimde boyle bir kedim vardi, zehirleyip oldurdu o.... cocuklari.

evlat acısi gibi koydu be kalbim ağrıyor

• bu nasıl mahalle lan sokak kedisinin haberini bakkaldan alıyon
  • :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

bu nasıl mahalle lan sokak kedisinin haberini bakkaldan alıyon

Bu ulkede darbeyi enistesinden ogrenen cumhurbaskanimiz var

Evine alsaydin kardes kediyi.

• quote:

hocam bütün esnaf tanırdi çok akıllı bi hayvandi normal kedilere nazaran çok zekiydi çok tatlıydi akıllıydi dikkat cekerdi hep herkes çok severdi hani şu heykeli yapılan tonton kedi gibi :(

@PAUL WALKER hocam tüy döker sokağa alışmış hem evde duramaz alışamaz diye almadı ailem ama ben hep söylerdim eve alalim diye keşkede alsaydik :( nereden bilebilirdik sarhoş bi ****nin gelip kedimi ezeceğini..

ya varya diğer kedilerle hiç işi olmazdı hep insanlarla takılırdı, araba aldım arabamın üzerine cikip otururdu hep.Ben biyere giderken sokağın başına gelirdi arabaayı tanırdi miyavlardi, hep korna çalar selam çakardım ona, ulan ailemizden biri gibiydi be babam annem herkes cok üzgün...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üzdün be hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper Fidelis

quote:

hocam bütün esnaf tanırdi çok akıllı bi hayvandi normal kedilere nazaran çok zekiydi çok tatlıydi akıllıydi dikkat cekerdi hep herkes çok severdi hani şu heykeli yapılan tonton kedi gibi :(

@PAUL WALKER hocam tüy döker sokağa alışmış hem evde duramaz alışamaz diye almadı ailem ama ben hep söylerdim eve alalim diye keşkede alsaydik :( nereden bilebilirdik sarhoş bi ****nin gelip kedimi ezeceğini..

ya varya diğer kedilerle hiç işi olmazdı hep insanlarla takılırdı, araba aldım arabamın üzerine cikip otururdu hep.Ben biyere giderken sokağın başına gelirdi arabaayı tanırdi miyavlardi, hep korna çalar selam çakardım ona, ulan ailemizden biri gibiydi be babam annem herkes cok üzgün...

Birinin canı alkol yüzünden yanar birileri akşam bira içemiyoz diye konu açar adaletsiz dünya hocam

Geçmiş ola

• Semper Fidelis S kullanıcısına yanıt
    hocam zaten sokak kedisi evde uzun süre kalmaz, bir süre ikamet eder keyfine bakar dışarı çıkar yine, sevilesi geldi mi acıktı mı felan eve geri döner sonra tekrar çıkar böyledir sokak kedisine bakmak. benimde mahallede var bi tane sadece bana gelen bir kedi, gördüğü gibi arabalarn üzerine bana koaly ulaşabileceği yüksek bir yere zıpladıktan sonra kafasını direk elime atıyor, kendisi atıyor ve kaşınmaya bayılıyor. çıkar ilişkisi, ben sevme ihtiyacımı giderirken o hem sevilme hemde kaşınma ihtiyacını gideriyor
  • Merhumun ruhuna el fatiha

İyi bilirdik,yaradan sabır versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.