Şimdi Ara

can sıkısı için ilginç projeler...(takım için isim???)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar evde akşamları canım aşırı sıkıldığı için bişeyler yapmak istiyorum.bugün akşam usb vantilatör yapacağım.bunun gibi eğlenceli olabilecek projelerinizi bekliyorum.
    şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rd@ -- 23 Temmuz 2008; 17:56:15 >

• benimde ihtiyacım var boyle şeylere vallahi yazılanlardan yararlanırım artık
  • kulüp mü kursak acaba???
    ...
  • Malzemeler ;
    1 Adet balon
    1 Adet led ışık
    30 Cm karad kablo

Balonun içine su dolduruyoruz içine ledi koyuyoruz lede bağladığımız kabluyo balon ağzından dışarı kadar uzatıyoruz.Sonra balon için su doluyken iyice sıkıyoruz kapatıyoruz ve buzluğa koyuyoruzdonduktan sonra çıkarıp bir makasla ve ya benzer bişey ile balonu kesiyoruz sadece buz kalıyor. Uzattığımız kabloya pil ile elektrik veriyoruz led yandığında muhteşem bir görüntü oluşuyor şahsen ben yaptım metacafede bi videoda görmüştüm.

Hızlı yazdığımdan bişey anlamamış olabilirsiniz ve ya çok yazım yanlışı yapmış olabilirim,verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

• buz elektriği geçirmez dimi
    ayrıca bu biraz kısa vadeli bişey olmuş.bende daha kalıcı şeyler arıyorum.kullanabileceğim şeyler.ama bunu kesinlikle deneyeceğim...
  • yukarı!!!
    ...
  • up...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • proje değilde can sıkıntısı varsa ahşap boyayın iyi eglendiriyor
  • benimde canım sıkılıyor canımda birşeyler yapmak istiyor küçüklükten beri hep içimde birşeyler kurma hissi var. ne bilim bu ülke olabilir, bina olabilir
  • vantilatör yaptım.boştatım şuan.önerilerinizi alabilirmiyim???
    ...
  • çok güzel bir topic aslında ama tutmadı fazla
  • Çok kolay, googlede biraz araştırma yaparsan kendi projeksiyonunu bile yaparsın. Şahsen denemiş bulunuyorum hemde 1-2 gün mnce ve gerçekten süper oldu üstünede kendi sitemin logosunu yapıştırıp yardım eden sitenin eline ulaştırıcam
  • Kur gurubu, imza logosu benden
  • Aslında kasayı modlamayı düşünüyorum..
    Süsü püsü var ama işçilik yok hiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Aslında kasayı modlamayı düşünüyorum..
    Süsü püsü var ama işçilik yok hiç

ben yapacaktım ama dremel bulamadım.
    sonra forumdan bir arkadaşla anlaştım.ona kargolayacaktım.o ara ekran kartı aldım param bitti.
    bir ara sanayiye götürmeyi planlıyorum ama mahvederler diye korkuyorum...
  • yeni bir proje buldum.otomatik dolap - çekmece aydınlatma.
    link :
    http://www.biltek.tubitak.gov.tr/gelisim/elektronik/index.htm
    ...
  • Kulup olursa beni yaz yoldaş seviyorum bölyle şeyleri
  • Vantilatörü bende yapmıştım yalnız dikkat et motor çok büyük olmasın,aşırı güç yüklenmesi diyip duruyo
  • küçük bir dinamo kullandım.fazla güç tüketeceğini sanmıyorum...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.