bnce kazak orun hem kısın üşümezsiniz :D harbiden bnada bişe bulun yaw
ya benım hıc canım sıkılmaz yanı hıc boyle seylerle ugrasıcak vaktım olmaz yahu sabahları evde pc basındayım gunduz işte bu saatte işimdeyim aksamlarıda eve gelır yemek yer hemen dışarı cıkarım bence can sıkıntısını gecırecek bı proje yerıne hayatını deıstırme projesıne el at once bı ıste calıs aksamlarıda ortamın varsa takıl bağlı oldugun bı hatun yoksa of anam offff ben yasıyorum hayatımı valla öneririm
önemli değil. eğer takıldığın bişey olursa elektronikteki bölüme bakabilirsin. ...
Bozuk dvd writer la ne yapılır. Tamir etmiyorlar. Yenisini aldım, eskisi ile arada göz göze geliyorum. Valla haline acıyorum. Çöpe atmayada kıyamıyorum. O kadar geçmişimiz var.
quote:
Orjinalden alıntı: EneSerhat
Bozuk dvd writer la ne yapılır. Tamir etmiyorlar. Yenisini aldım, eskisi ile arada göz göze geliyorum. Valla haline acıyorum. Çöpe atmayada kıyamıyorum. O kadar geçmişimiz var.
lazer yap.mükemmel oluyor.balonu felan patlatıyor. yalnız o cd raytırmıydı dvd raytırmı hatırlayamadım...
Yeni bir konu açıp Takım kurabilirsin. Çok güzel olur
## DH Mucitler Takımı® ##
## DH Sorun Çözücüler Takımı® ## felan filan işte sen daha iyi bilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: palikan
Yeni bir konu açıp Takım kurabilirsin. Çok güzel olur
## DH Mucitler Takımı® ##
## DH Sorun Çözücüler Takımı® ## felan filan işte sen daha iyi bilirsin
katılacak olanlar belirtirse ve belirli bir sayıya ulaşırsak açarız.gırgır şamatada olur.iyi olu aslında ama...
usb fan bende yapmıştım yapımı çok basit böyle bir takım kurulursa bende varım
takım olursa bene varım
katılım olur gibi.isim önerileri yaparsanız yeni bir konudan takım olarak devam edebiliriz diye düşünüyorum??? ...