Şimdi Ara

Can sıkıntısı gideren eğlenceli build/oyun tarzları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paylaşalım beyler. troll olmayan, fakat sıradışı ve normal oyunlarda stress atmak için oynanacak buildleri paylaşalım.

şuana kadar denediğim W max jungle nasus var. Gidiyorum lane e, W basıp ormana geri dönüyorum. aşırı zevkli.

vaktim olunca Hextech gunblade + death's dance illaoi deneyeceğim. O da baya eğlenceli oluyormuş.

• Hybrid twisted fate.Luden statikk infinity hextech gunblade itemler farklilik gosterebilir ama cok zevkli oynamasi.Jungle da oynayabilirsiniz.

Edit:Lich bane core item zaten yazmaya gerek yok mutlaka biri cikacak "liç beynsiz tefe mi olur"diyen yazayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konstantinosubukenadam -- 5 Ocak 2017; 11:22:59 >
  • şu aralar quinn jung oynuyorum aşırı zevkli ordan oraya seri uçuyorsun e q ya kill alıyorsun ya da assit, lakin tek yiyorum vururlarsa
  • Dostum Karthus Jungle hero madem koridorda zayıf bende ormanda oynuyorum zaten ormanda kollarım yok ama cidden eğlenceli oynamayan varsa cidden tavsiye ederim ormanda

Gözyaşınıda tamamlayınca mis
  • ADC Ahri. Can Biçen, Bombardıman, Ebedi, Kanasusamış, Son Fısıltı, Savaşçı çizmeleri. Ultile ile konum alıp patır patır kritik vurmak çok zevkli
  • pure ap aatrox.
  • Şampiyon : Maokai

İtemlar : Üçlü Kuvvet, Atiklik Çizme, Ölümün Dansı

AD veya AP Nautilus için yazayım.

Şampiyon : Nautilus

İtemlar : Hextech GPL-800 ya da Lich Boğan, Liandry'nin Eziyeti, Atiklik Çizme, Rabadon

İtemlar : Youmuu, Draktharr, Haşmetli Hidra çok iyiyseniz bir de Görkemli Zafer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYLER :( -- 5 Ocak 2017; 14:12:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ghost ve storm rider alip darius seciyoruz kara balta hayaket dansci atiklik cizmesi youmuu cikiyoruz kabiliyet de calisirsa takimdaki hecarimle yaris yapiyoruz
  • Smite+Support Singed

Amerika sunucunda bir eleman oynuyor, oyun rakibin mavi yaratığı kesilerek başlanıyor, bildiğim kadarıyla full+full magic rünleri ile oyuna giriliyor. Bu şekilde oynadığı için Riot oyuncuyu tehdit dahi etmiş, hatta reddit'te konu tartışılmıştı.
  • Ebedi+statik thresh top lane. Auto atackları yasuo kadar vuruyo ve rakip çıldırıyor :D

Full zırh tahmkench top lane. e skilli sayesinde ölümsüz ve w ile rakibe ne bulursan fırlat. Ulti ile mide gank at q ile yavaslat w ile ağzına al. Aşırı eğlenceli gerçekten.

Mordekaiser adc. q nun 3. vuruşu adc tekliyor ejder ruhu çalmak onla rakibi kovalamak. Ayrıca kestiğin adamların ruhuyla rakip kesmek çok eğlenceli. Ghost+sıçra+görkemli zafer alınca gayette durdurulamaz oluyor deneyin.
  • Çivili-Hextech gunblade rammus, amumu da oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYLER :(

Şampiyon : Maokai

İtemlar : Üçlü Kuvvet, Atiklik Çizme, Ölümün Dansı

AD veya AP Nautilus için yazayım.

İtemlar : Hextech GPL-800 ya da Lich Boğan, Liandry'nin Eziyeti, Atiklik Çizme, Rabadon

İtemlar : Youmuu, Draktharr, Haşmetli Hidra çok iyiyseniz bir de Görkemli Zafer.

sezon 3 gibi maokainin eski haliyle statik ebedili build yapardık o aklıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_utku

Smite+Support Singed

Amerika sunucunda bir eleman oynuyor, oyun rakibin mavi yaratığı kesilerek başlanıyor, bildiğim kadarıyla full+full magic rünleri ile oyuna giriliyor. Bu şekilde oynadığı için Riot oyuncuyu tehdit dahi etmiş, hatta reddit'te konu tartışılmıştı.

reddit linkini atabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yesil Ok

quote:

Orijinalden alıntı: i_utku

Smite+Support Singed

reddit linkini atabilir misin

bende merak ettim
  • https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/5cupmb/2_million_mastery_point_smite_support_singed/

Konu burda Youtube'da videoları var oynanış ile alakalı olarak.
  • Tank karma
  • AP Ezreal Mid, Barrier + Thunderlord's Decree + Archangel's Staff + Lich Bane.

AD Corki Mid, Exhaust + Thunderlord's Decree + Trinity Force + Hextech Gunblade.

AD Tresh Bot, Heal + Thunderlord's Decree + Rapid Firecannon/Statikk Shiv + Trinity Force + Infinity Edge.

Pek sıra dışı olmasa da eğlenmek ve stres atmak için birebir pickler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 5 Ocak 2017; 20:2:54 >
  • Proxy singed, adamı deli edersin. 50 canla 100 canla kaçman normaldir. Kovalanmazsın bi yerden sonra senle upraşmayı bırakırlar. Rakip baseye gidip iki lane minyon dalgası tutarsın, millet işi gücü bırakır seni kovalar.. çok zevkli . Tam trollemelik. (Pro değilseniz mmr da yapmayın bu hareketleri. Yoksa bol bol küfür yersiniz.)
  • Denildiği gibi Singed ve AP Nasus. Hangi lanede oynadığınız farketmez ama tercihi olarak mid ve top iyidir Nasus için. Hem lane'i delicesine hızlı ittirip hem rakibi gafil avlayıp hasar veriyoruz. Karşısı sizin AP olduğunuzu dakika 25'te falan anca anlıyor. Az da olsa Stack kasılırsa tadından yenmez. Her türlü buildi denedim, daha da zevkli olsun diyorsanız guinso ve lich boğan güzel eşyalardır. TP ve Flash giriyoruz. Kuleleri indirmeye bakıyoruz. Kule almamı engellemeye çalışan Camille'i yanlışlıkla kestiğimi hatırlıyorum sadece Ulti ve tek Q ile. Ulti toplamda 1500 falan vuruyor late'de. Teemo'ya da Late'de tek E ile %80 hasar atmak çok zevkli.
  • AP/as varus 3düz vuruş 1skill rakibin yari cani gidiyor bir daha yapinca ölüyor zaten yalniz oyun başi biraz sikintili oluyor. takim full ad olup adc banana kaldiğinda oynuyorum. oyun basi 2-3 kill verip rakip tarafindan önemsemyince arkadan arkadan killeri alip takimdan varus babaaaaa nidalari duymadiğim olmadi henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakiphan -- 5 Ocak 2017; 23:35:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.