Şimdi Ara

Can Dündarın Açıklamaları (Müslümanların Çoğalmasından Korkuyoruz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bldoy

islam arap kültürüdür arap kültürünü din diye yutturdular var ya ona yanıyorum yok efendim cennet dili ahiret dili arapçaymış he tanrının işi gücü yok kimsenin sevmediği pis arapları kutsucak dillerini ahiret dili yapacak bende yedim tabi tabi islama geçen toplumlar araplaşmış özünü kaybetmişti mesela koskoca antik mısır firavunlar ne kadar ileri bir medeniyet piramitler sen gel gör islama geçtikleri gibi çöküyorlar araplaşma başlıyor

Sence Tanrının ne yapması gerektiği veya ne yapmak isteyeceği, Tanrı tarafından yaratılan bir varlık için tahmin edilebilir veya bilinebilir mi? Dikkat çekmek isterim, düşünmek, tümdengelim, tümevarım, tahmin etmek gibi kavramlar Tanrı için geçerli olmayabilir. Çünkü bu kavramları yaratan da O'dur.

Amacım herhangi bir tarafı savunmak değil ve tartışma çıkarmak değil. Sadece felsefe yapmayı seviyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu hain John Dundar hayatı boyunca giremiyecek bu ülkeye birdaha.
  • quote:

islam arap kültürüdür arap kültürünü din diye yutturdular var ya ona yanıyorum yok efendim cennet dili ahiret dili arapçaymış he tanrının işi gücü yok kimsenin sevmediği pis arapları kutsucak dillerini ahiret dili yapacak bende yedim tabi tabi islama geçen toplumlar araplaşmış özünü kaybetmişti mesela koskoca antik mısır firavunlar ne kadar ileri bir medeniyet piramitler sen gel gör islama geçtikleri gibi çöküyorlar araplaşma başlıyor

Bilime göre insanlık afrikada başladı oradan orta doğuya oradan da batıya doğru yayıldılar İslamiyete göre Hz.Adem yaratıldıktan sonra cenneten hindistan sri lanka bölgesine indiği oradan orta doğuya gittiği insanlığın ise mekkede ve filistinden batıya doğru çoğaldığı yayıldığı söylenir araştırmalar da Bütün İlahi dinlerin Arap tarafında gelmesinin nedeni insanlığın başlangıç noktası olduğu için olabilir yahudilik hristiyanlık müslümanlık bunlar neden arap bölgelerinde çıktı diye bir sorsak kendimize cevap çok basit aslında

Bütün dinler araplara gelmedi insanlığa geldi 3 ilahi dinde ama insanoğlunun yayılış noktası oralar olduğu için diye düşünüyorum biraz araştırmıştım bu konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 31 Mart 2017; 14:48:6 >

• "Bu söz nedir Allah için ya ne biçim Türksün"

her türk müslüman olacak zaten değil mi?

ben de korkuyorum çoğalmalarından.
  • valla ben müslümanken korkuyorum müslümanlardan çoğalıyozda zaten en az 3 çocuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Ateistler sizden daha zararsız normal değil mi bunu demesi? İçinizdeki duyguları din ile bastırarak psikopatlaşıyorsunuz.

Yaw heheee . İyi güldürdün.

Dhkp-c. Pkk. Ypg. Devsol. Vs vs vs. Hepsi ateist.

Gezide gördük çok zararsızdılar. Her taraf barış doluydu. Heryere çiçek ektiler. Dükkanları boyayıp çöpleri topladılar.

Haberlere yansıyan çocuk tacizcisi imamlar varken solcuları mı suçluyorsun? Utanmasanız eşşek miken adamları gelip bana burada savunacaksınız :D ayrıca geziciler sizin yanınızda melek kalır, en azından kendi askerinin kafasını koparıp rabia işareti yapmıyorlar

• İslam degil islami kullananlar vermistir arada cok fark var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

quote:

Ateistler sizden daha zararsız normal değil mi bunu demesi? İçinizdeki duyguları din ile bastırarak psikopatlaşıyorsunuz.

Yaw heheee . İyi güldürdün.

Dhkp-c. Pkk. Ypg. Devsol. Vs vs vs. Hepsi ateist.

Gezide gördük çok zararsızdılar. Her taraf barış doluydu. Heryere çiçek ektiler. Dükkanları boyayıp çöpleri topladılar.

Haberlere yansıyan çocuk tacizcisi imamlar varken solcuları mı suçluyorsun? Utanmasanız eşşek miken adamları gelip bana burada savunacaksınız :D ayrıca geziciler sizin yanınızda melek kalır, en azından kendi askerinin kafasını koparıp rabia işareti yapmıyorlar

Kitaplara ders olacak nitelikte bir AD Hominem örneği.

Adam ne diyor bu nerelere gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 31 Mart 2017; 17:43:46 >

• Müslüman olmakla Türk olmanın ne ilgisi var ?
    Türk biri İslamı sevmek zorunda mı?
    Türk biri İslamı eleştiremez diye bir kural mı var?
    Son olarak Atatürk,İslama bildiğin arabın dini demiştir,biz ülkeyi gökten indiği sanılan kitapların dogmalarına göre yönetmeyiz demiştir.İzletisi de var.

Türkler Arapların dinini kabul etmeden evvel de büyük bir millet idi. Arap dinini kabul ettikten sonra bu din, ne Arapların, ne aynı dinde bulunan Acemlerin ve ne de Mısırlıların ve sâirenin Türklerle birleşip bir millet teşkil etmelerine hiçbir tesir etmedi. Bilakis, Türk milletinin milli rabıtalarını gevşetti; milli hislerini, milli heyecanlarını uyuşturdu. Bu pek tabii idi. Çünkü, Muhammed'in kurduğu dinin gayesi, bütün milliyetlerin fevkinde şamil bir Arap milliyeti siyasetine müncer oluyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: shefy

Islam arap kulturu diyor embesil herif. Islam tum dunya alemi icin indi. Ilk araplarin yasadigi toplumda dogdu. Hristiyanlik sen saniyor musun ABD de veyahut Avrupada dogdu ? Suanda araplarin yasadigi filistin topraklarinda dogdu. Senin mantiginla hristiyanlikta filistin kültürü. Allah akil fikir versin size

tüm dünya için indi ahiret dili arapça yav he he yahudiler içinde ahiret dili ibranice ne o Tanrı aradan geçen bu zaman içinde fikir değiştirip ahiret dilini arapça mı yaptı işe bak sen ya evet filistin kültürüdür ama avrupalılar akıllı enayi değiller onların kültürünü uygulasınlar kendilerine göre ayar çektiler kendi istedikleri şekilde yaşıyorlar herkes enayi değil bizim gibi arapların dinini alsın o yetmiyor gibi ırklarını suriyelileri alsın kültürlerini benimsisesin Türklüğü unutturup araplaştırsın ee geçiniz bunları geçiniz islam orta doğu hariç hiç bir yerde tutunamaz islama geçen seçen kişi sayısı da yok denecek kadar azdır nedenmi çoklar suriyeliler ıraklılar arabistanlılar bütün araplar her sene menapoza girene kadar yapıyor çocuk da ondan çoklar onun dışında islamı seçen kişi sayısı binde 1 islam değil bütün dinler için geçerli insanlar araştırıyor bilimsel şeylere bakıyor dinlerin ne kadar saçma oldugunu bilimin her şeyi kanıtladıgını bunu görmemek için aptal olmak gerektiğini görüyorlar bakınız kanada iskandinav ülkeleri halklarının %80 ininden fazlası ateistdir

• Atatürk gibi solcu nedemek ya , Atatürk solcu muymuş

• Atatürke solcu demiş la atatürkün ilkelerini bir oku bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

quote:

Bilime göre insanlık afrikada başladı oradan orta doğuya oradan da batıya doğru yayıldılar İslamiyete göre Hz.Adem yaratıldıktan sonra cenneten hindistan sri lanka bölgesine indiği oradan orta doğuya gittiği insanlığın ise mekkede ve filistinden batıya doğru çoğaldığı yayıldığı söylenir araştırmalar da Bütün İlahi dinlerin Arap tarafında gelmesinin nedeni insanlığın başlangıç noktası olduğu için olabilir yahudilik hristiyanlık müslümanlık bunlar neden arap bölgelerinde çıktı diye bir sorsak kendimize cevap çok basit aslında

Bütün dinler araplara gelmedi insanlığa geldi 3 ilahi dinde ama insanoğlunun yayılış noktası oralar olduğu için diye düşünüyorum biraz araştırmıştım bu konuyu

Bilime göre afrikada başladı diyorsun bilim onun nasıl başladığını hangi canlılardan ne şekilde ortaya çıktıgımızı her şeyi anlatıyor buraların nasıl oldugunu zamanla daha da çok bilgi daha iyi açıklamalar yapılacak kendi dediğinle çelişiyorsun homo erektüs aç bak evrimin nasıl geliştiğini öğren afrikadan avrupa kıtasına geçen 200 kişinin soylarıyla dünya nüfusu çoğaldı afrika harici .

Al belgesel izle bilgilen dinle açıklayamazsın hiç birşeyi ol dedi ve oldu ne demek ya bu kadar bana mantıklı açıklamalar gerek al izle öğren .

• bu dünyada araplar kadar iğrenç,pislik,yobaz,görmemiş topluluk yoktur(istisnalar hariç).Ülkemizin yarısı da bunlara hayran.Bu arapların en kısa zamanda ülkemizden dittir olup gitmeleri dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 31 Mart 2017; 19:14:52 >
  • Bende korkuyorum özellikle ölümünaa reisciii olanlardan.

O kadar kalabalıklar ki uçurumdan atla komutunu alsalar aralarına sıkışır ben de güme giderim işte bu koyar..

• Şu dünyada Arap ve Arap Kırmaları kadar pislik bir millet yoktur sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patrick Yıldız -- 31 Mart 2017; 19:34:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devon Jade kullanıcısına yanıt
    Atatürk büyük solcudur Atatürk solcu değilse chp partiside sol parti değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: muco190358

Atatürk büyük solcudur Atatürk solcu değilse chp partiside sol parti değildir

Atatürk zamanında sağ sol mu vardı arkadaşım ne saçmalıyosunuz. Atatürk ülke tarihinin en büyük türk milliyetçisidir saçma sapan konusmayın. Chp çizgisini değiştirmiştir bişey diyemem ama sosyalistcikler atatürkü seviyor diye başbuğa solcu diyemezsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.