Şimdi Ara

Can Dündar'dan muhteşem ajan ve gazeteci tarifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • https://mobile.twitter.com/kacsaattoldu/status/748551079546265600?s=08

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• vatan hainleri ülkenin istihbarat teşkilatının tırlarını gazetelere servis eder.Kim bilir belkide başka nerelere servis eder vatan haini nedir kime denir onu sorsalardı keşke

Üç türlü aristokrasi vardır; birincisi yaş ve kıdem; ikincisi servet; üçüncüsü akıl ve bilgidir.

En Şereflisi sonuncusudur.
  • Scientifique kullanıcısına yanıt
    Vatan hainleri, yardım adı altında, teröre destek verenlerdir. Hele de bunu devletin bütçesi ile yapanlardır. Onlara suçüstü yapanlar değil...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • kişi kendinden bilir işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 8 Mayıs 2020; 18:36:32 >

Orijinalden alıntı: navolta

quote:

Orijinalden alıntı: Scientifique

vatan hainleri ülkenin istihbarat teşkilatının tırlarını gazetelere servis eder.Kim bilir belkide başka nerelere servis eder vatan haini nedir kime denir onu sorsalardı keşke

Ona en iyi cevabı siz verirsiniz. Çember sakallı köpeklere o silahları can Dündar mı yolladı senin partin yolladı. Şimdi onlar da bomba-i iade yapıp sana geri veriyorlar.

sizler köpekleri çok seversiniz başkanınızın pkk lıları ziyaret ettiği gibi veyahut yandaşınız can dündarın hainlik yaptığı gibi

Üç türlü aristokrasi vardır; birincisi yaş ve kıdem; ikincisi servet; üçüncüsü akıl ve bilgidir.

En Şereflisi sonuncusudur.
  • Böyle ortamlar her zaman tehlikelidir. Asla ve asla, düşüncenin tersine sahip birini, eğer ışıklar ondaysa, sahne ondaysa soru sormamalı, köşeye sıkıştırmaya çalışmamalısın, o kazanır çünkü. Sahne onundur, izleyici onundur. Çaylak hatası yapmış gazeteci arkadaşımız, Can Dündar denen Pkk sempatizanı da kendisine aydın diyen şakşakçılarıyla şov yapmış. Fırsatı yaratırsan, o golü atarlar sevgili A haber muhabiri.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.