Şimdi Ara

Can Bonomo çakmaymış! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Snap!

quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

destek olun köstek olmayın...

Yanlışı destekleyenler yalan olurlar.

senin ülkeni temsil edecek o insan kim olursa olsun!
  • şarkıları fena değil seside fena sayılmaz. ama şarkılarında bir tanıdıklık var gibi geldi. ilk kez bugün dinledim sanki daha önce dinlemiş gibiyim ama hiç dinlemedim eger başka birilerinden esinleniyorsa ayıp ediyor , ama yinede yok dini şuymuş buymuş diye atıp tutmak bence yanlış , bugün eminem veya böyle çok sevilen yabancı birisi Türkiye adına yarışmak istiyorum dese kimse bu adam müslüman değil hatta Türk değil bile demez . tek üzerinde durulması gereken nokta bence şarkıyı Türkçe söylemesi sonuçta Türkiye'yi Türkçe temsil etmek gerek
  • O parlak siyah büyük balonlardan nerede bulabiliriz dayanıklı mıdır? Çok hoşuma gitti.
  • Klasik Eurovision'a seçilen kişiyi karalama haberleri.
  • quote:

quote:

quote:

destek olun köstek olmayın...

Yanlışı destekleyenler yalan olurlar.

senin ülkeni temsil edecek o insan kim olursa olsun!

Benim ülkemi temsil edeceği için yazdım zaten.
    Bu durumu görmezden gelince ülkemize destek olduğumuzu mu düşünüyorsun?
    Aksine bu şekilde destek olmayacağımız gibi ortaya koyup tartıştığımızda da köstek olmuş sayılmayız. Unutmayalım ki!
    İnsanlar ya da ülkeler yanlışlarını görmezden gelip örterek değil! ortaya koyup irdeleyerek düzeltebilirler.

• Aman bu sene rezil olmasak cok iyi olur!
    Olmadi alirim Jaren'i yanima vocal trance yapariz seneye..
  • yav he
  • quote:

Orijinalden alıntı: poset cay

trt leyla ile mecnun ve maç ozetlerı dışında başka iyi bi is yapmazmı ?

Yürü be Erdal bakkal be :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt

şarkıları fena değil seside fena sayılmaz. ama şarkılarında bir tanıdıklık var gibi geldi. ilk kez bugün dinledim sanki daha önce dinlemiş gibiyim ama hiç dinlemedim eger başka birilerinden esinleniyorsa ayıp ediyor , ama yinede yok dini şuymuş buymuş diye atıp tutmak bence yanlış , bugün eminem veya böyle çok sevilen yabancı birisi Türkiye adına yarışmak istiyorum dese kimse bu adam müslüman değil hatta Türk değil bile demez . tek üzerinde durulması gereken nokta bence şarkıyı Türkçe söylemesi sonuçta Türkiye'yi Türkçe temsil etmek gerek

Yahudi diye eleştirenlere bende karşıyım. Bu güne kardar uluslararası organizasyonlarda ülkeye başarı kazandıranların kaçtanesi ne kadar müslüman dı? Ama dil konusuna katılmıyorum bu sorun yapılmamalı. Sanatçı kendi tarzına göre avantaj görüyorsa ingilizce olabilir. Sonuçta kaliteli müziğin dili evrenseldir. Hangisi kulağa hoş geliyorsa (parçaya sanatçıya göre değişir) ona göre karar verilmeli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

senin yaptığın her hareket o zaman çakma gülme, konuşma, yürüme ....
    Zaten bir klip başka bir klibe veya bir albüm kapagi baska bir album kapagina az da olsa benzeyebilir adam farkli boyuta gidecek hali yok ya...

Ben uluslar arası bir yarışmada ülkeyi temsil etmeyeceğim için a-dan z-ye çakma olsam farketmez. Albüm kapağı benzeyebilir ama daha çok benzeyen başka şeylerde var adamın lakabı "bonobo" bunu da normaldir o kadar benzer diyorsan bişey demiyorum.

lakabı değil ki soyadı yanlışın var.
    Klip, albüm kapağı konusunda da benzerlik gosterebilecegi kanaatindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

şarkıları fena değil seside fena sayılmaz. ama şarkılarında bir tanıdıklık var gibi geldi. ilk kez bugün dinledim sanki daha önce dinlemiş gibiyim ama hiç dinlemedim eger başka birilerinden esinleniyorsa ayıp ediyor , ama yinede yok dini şuymuş buymuş diye atıp tutmak bence yanlış , bugün eminem veya böyle çok sevilen yabancı birisi Türkiye adına yarışmak istiyorum dese kimse bu adam müslüman değil hatta Türk değil bile demez . tek üzerinde durulması gereken nokta bence şarkıyı Türkçe söylemesi sonuçta Türkiye'yi Türkçe temsil etmek gerek

Yahudi diye eleştirenlere bende karşıyım. Bu güne kardar uluslararası organizasyonlarda ülkeye başarı kazandıranların kaçtanesi ne kadar müslüman dı? Ama dil konusuna katılmıyorum bu sorun yapılmamalı. Sanatçı kendi tarzına göre avantaj görüyorsa ingilizce olabilir. Sonuçta kaliteli müziğin dili evrenseldir. Hangisi kulağa hoş geliyorsa (parçaya sanatçıya göre değişir) ona göre karar verilmeli.

müziğin dili evrenseldir işte bu cümle yüzünden bile Türkçe söylenmelidir. seyirci müzikle çoşmalı sözleri anlamakla ugraşmamalı . mesela dinlediğimiz yabancı şarkıların kaç tanesinin anlamını biliyoruz , şahsen ben hiç briinkiibilmiyorum ama çok hoşuma giden tekrar tekrar dinlediğim bir sürü yabancı şarkı var . kaldı ki bu yarışmanın ilk amaçı kültürel paylaşımdı yani sen türkçe söyleyeceksin azeri azerice , yunan yunanca , fransız fransızca , alman almanca . ama herkes ingilizce söylerse ne anladık bu işten. biz kendi kültürümüzü orada gösteremedikten sonra ne anlamı kalır ki . mesela bi kemençe bi saz bi ney bunlardan en az birisini bu yarışmadan göstermeliyiz ki insanların ilğisini çeksin. ama herkes ingillizce söylerse hiç bir espirisi kalmaz bu yarışmanın bence

• Can bonomo kim yahu, ilk defa duyuyorum. Türk mü bu şahıs ? Japon ismi sanki
  • ay bu çocuk çok tatlııı
  • quote:

quote:

quote:

senin yaptığın her hareket o zaman çakma gülme, konuşma, yürüme ....
    Zaten bir klip başka bir klibe veya bir albüm kapagi baska bir album kapagina az da olsa benzeyebilir adam farkli boyuta gidecek hali yok ya...

Ben uluslar arası bir yarışmada ülkeyi temsil etmeyeceğim için a-dan z-ye çakma olsam farketmez. Albüm kapağı benzeyebilir ama daha çok benzeyen başka şeylerde var adamın lakabı "bonobo" bunu da normaldir o kadar benzer diyorsan bişey demiyorum.

lakabı değil ki soyadı yanlışın var.
    Klip, albüm kapağı konusunda da benzerlik gosterebilecegi kanaatindeyim.

Hayır dostum anlamadın! Can Bonomo'nun taklit ettiği kişinin lakabı "Bonobo".

• İdam şart,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

İdam şart,

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

İdam şart,

Tez vurun kellesini kafirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suziş

ay bu çocuk çok tatlııı

abla kız mısın
  • quote:

quote:

quote:

müziğin dili evrenseldir işte bu cümle yüzünden bile Türkçe söylenmelidir. seyirci müzikle çoşmalı sözleri anlamakla ugraşmamalı . mesela dinlediğimiz yabancı şarkıların kaç tanesinin anlamını biliyoruz , şahsen ben hiç briinkiibilmiyorum ama çok hoşuma giden tekrar tekrar dinlediğim bir sürü yabancı şarkı var . kaldı ki bu yarışmanın ilk amaçı kültürel paylaşımdı yani sen türkçe söyleyeceksin azeri azerice , yunan yunanca , fransız fransızca , alman almanca . ama herkes ingilizce söylerse ne anladık bu işten. biz kendi kültürümüzü orada gösteremedikten sonra ne anlamı kalır ki . mesela bi kemençe bi saz bi ney bunlardan en az birisini bu yarışmadan göstermeliyiz ki insanların ilğisini çeksin. ama herkes ingillizce söylerse hiç bir espirisi kalmaz bu yarışmanın bence

Burada maksat belirli kriterlerde yarşmaya katılmış olmak değil, iyibir derece elde etmek olmalı. Parçanın kalitesini dili belirlemez onu demek istiyorum. Ayrıca tabii ki kemençe olsun ney olsun saz olsun daha önemlisi müziğinde yöresel motifler olsun. Ama yalın hali değil! Eurovision"a uygun bir formata uyarlanmalı modernize edilmeli. Bu aşamada da parçanın dilini katılacak olan sanatçı kendi tarzına göre nasıl daha iyi oturuyorsa öyle belirlemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.