Şimdi Ara

Camtasia Studio 8 render sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben ben videolarını editlemek için camtasia yı sorunsuz bir şekilde kullanıyordum taki bugüne kadar camtasia dan mov uzantısı ile render almak için bastığımda normal bi şekilde render alıyor ama render işlemi bittikten sonra bana sadece ses dosyası veriyo yani görüntü yok 2 gündür uğraşıyorum ama hala aynı anlayanlar bi el atsın.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodbadugly2

    Sorun Quicktime'ın muxing (ses ve görüntüyü birleştirme) yapamaması ile alakalı görünüyor. Son sürüm Quicktime kurup denenebilir. Eğer export formatı H264, H265 gibi Quicktime zorunluluğu olmayan bir format ise encoding işlemleri için Quicktime'ı önermem, defalarca daha uzun sürede ve daha düşük kalitede encoding yaptığını test ettim.

    Peki 60 fps alabileceğim başka video formatı varmı camtasia mp4 de 60 fpsde vermiyo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodbadugly2

    Öncelikle Camtasia'nın amacı screen capture yaptığı videoları düzenlemek yani Premiere, Vegas gibi asıl amacı editing olan gelişmiş bir yazılım değil. Tavsiyem Premiere, Vegas, Media Composer gibi bir yazılım kullanılması. Camtasia 30fps üzeri screen capture yapamaz fakat 30fps üzeri videolar Camtasia'da düzenlenebiliyor mu hatırlamıyorum. Eğer Camtasia 30fps üzeri çıktı verebiliyorsa H264, x264, H265, x265 gibi formatlar 60fps desteklerler.

    30 fps üzeri videoları editlebiliyo. Hatta 120 fps lik videonun edit yapıp 60 fps düşürüyodum ama şu anda işe yaramıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.