Şimdi Ara

Camları Açık Bırakıp Gitme Hastalığı?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllardır kurtulamadığım bir hastalık. arabayı kitleyip camı açık bırakıp gidiyorum. arka, ön farketmiyor. dün maça gittim stada. ulusta atk'nın önüne park ettim arabayı. döndüm baktım sürücü camı açık. kırdılar mı naaptılar camı diye bakarken yine açık unuttuğumu farkettim :))

bir de açık bıraktığım yer de ulus'un en leş yeri. arabadan inadına hiçbir şey çalmamışlar. onlar da şaşırdılar herhalde :))

ne yapacaz, ne edecez bilmiyorum. 4 yıldır hiç aralıksız devam :))

• Otomatik cam kapatma kitleri var onlardan alın isterseniz. Arabayı kitlediğinizde ne kadar elektrikli cam varsa hepsini kilitliyor. Maliyeti taş patlasa 100 lirayı bulur. Arabadan birşeylerinizin çalınmasından iyidir.

http://www.hepsiburada.com/liste/otomatik-cam-kaldirma-modulu-4-cam-341406/productDetails.aspx?productId=otm341406&categoryId=20024923

Kendiniz montajını yapamassanız 20-30 lirada elektrikçiye verirsiniz biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 22 Ağustos 2012; 11:10:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Otomatik cam kapatma kitleri var onlardan alın isterseniz. Arabayı kitlediğinizde ne kadar elektrikli cam varsa hepsini kilitliyor. Maliyeti taş patlasa 100 lirayı bulur. Arabadan birşeylerinizin çalınmasından iyidir.

Evet en doğru çözüm bu olabilir ya da alışkanlığınızı bozmaya çalışmalısınız. Aracı durdurmadan kontrol edin herşeyi ki aklınıza kesin gelir ben öyle çözüm buluyorum.
  • abi aman bi sakatlık olursa kasko da karşılamaz,biraz daha dikkat et.bense 10 kere kontrol ediyorum hatta çokça geri döndüğümde oluyor.
  • quote:

Otomatik cam kapatma kitleri var onlardan alın isterseniz. Arabayı kitlediğinizde ne kadar elektrikli cam varsa hepsini kilitliyor. Maliyeti taş patlasa 100 lirayı bulur. Arabadan birşeylerinizin çalınmasından iyidir.

http://www.hepsiburada.com/liste/otomatik-cam-kaldirma-modulu-4-cam-341406/productDetails.aspx?productId=otm341406&categoryId=20024923

bu süper bir aletmiş,her araca uygulanır mı acaba,bir de aracın garantisini etkiler mi? servisler kıldır biraz ot,tüy arıyorlar hep

• quote:

bu cihaz iyiymiş. bunun için alarm sistemi gerekli mi. benim araçta alarm yok çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

quote:

bu cihaz iyiymiş. bunun için alarm sistemi gerekli mi. benim araçta alarm yok çünkü.

alarma gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

quote:

Böyle şeyler en güzeli. Arada bir ben de unutuyorum ve bunun gibi birşey almayı ben de düşünüyorum.
    Alırken dikkat etmeniz gereken tek şey bunda olduğu gibi cam kapandığında veya camın önüne bir engel geldiğinde devrenin kesilerek camın kapanmasını durdurmasıdır.

• Ford'larda normalde araç kilitlendiğinde camlarında kapatma gibi bir sistemi var ancak collection'larda varmı bu donanım bilmiyorum yoksa bile arkadaşlarında söylediği gibi cam kaldırma modülü takılabilir çok pahalı birşey değil zaten.
  • aynı hastalık bir akrabamda da vardı ve üstelik arabası şahindiı....ne yazık ki bir keresinde ön şoför camını açık bıraktığı için başına hırsızlık olayı gelmişti...dikkatli olmak lazım.
  • tüm araçlarımda otomatik cam kaldırma modülü var büyük rahatlık fakat yinede insan ya kapanmadıysa düşüncesiyle arabanın etrafında 1 kere tur atıp bakıyor ya nolur nolmaz
  • Benim araçtada var ama kapanana kadar kilitleme tuşuna basılı tutmam gerekiyor.Bir yandan mantıklı bir yandan mantıksız.
  • Ben genelde arka camı açık unutuyorum. O da hep yarım açtığımdan (kol girmeyecek kadar) çok sıkıntı olmuyor. Araç içinde çanta falan da bulundurmuyorum. Sadece bu bahar deli gibi rüzgar estiği bir akşam ön sağ camı açık unutmuşum. Yarım saat sonra görevli geldi, yan tarafa park eden bir komşu görmüş, uyarmış. İndim ki arabanın için tüm kum. Sabah kalkıp ön koltukları süpürüp işe gittim. İş yerinde de önce güzelce hava tutup sonra da elektrikli süpürge ile temizlediler.
  • anahtardan aracı kitlediğim zaman az basılı tutunca 4 camıda kaldırıyor allahtan, bende de unutkanlık var
  • Ben sadece sürücü camını açıyorum unutkanlık oluyor ama hemen fark ediyorum camı kapatmadan motoru kapattığım oluyordu Bu arada arkadaşın verdiği kit baya iyiymiş.
  • Aracı alır almaz ilk taktığım şey cam çekme mödülleriydi. Kumandadan kilitlediğimde camları çekiyor, hiç uğraşmıyorum. Tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandığım araba da 1 defa kılıt bastıgım da acık ne var ne yok kapatıyor güzel bir ayrıntı olmuş
  • Kilitleme tusuna basili tuttugumda aracim camlarini kapatiyor. Ben de surekli geri donup donup bakarim paranoyak gibi :D kapilara ve camlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurll

Kilitleme tusuna basili tuttugumda aracim camlarini kapatiyor. Ben de surekli geri donup donup bakarim paranoyak gibi :D kapilara ve camlara

sanırım bundan sonra kilitleme tuşuna basılı tutma opsiyonunu denemeliyim. üşengeçlik de var gerçi. ona basılı tutmaya da üşeniyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.