Şimdi Ara

Camlarda Ki Lekeler Çıkmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar arabayı malum evin önüne çekiyoruz evin önünde de incir ağacı var dallarında toz birikiyor arabanın üzerine düşüyor bir de inşaat falan var araba bekleyince tozda artık atomlarına mı işlediyse ne normal kaportanın vs üstünde yıkatmama karşın çıkmadı. Sonra bir kere daha yıkattım kaportadakiler çıktı fakat camdakiler ne nimetse bir türlü çıkmıyor benek benek lekeler heryerinde var ön cam arka cam ben bunu nasıl çıkartabilirim?

Not: İlaç döküyorlar hani beyaz her yerine ondan sonra basınçlı suyla yıkıyorlar o şekilde yıkatmadım hiç. Normal sabunlu köpükle her yerinden geçip basınçlı suyla attırıyor o şekilde yıkandı. Acaba o baştan ilaç dökülüyor ya o çıkartırmı en yakın zamanda onu deneyeceğim fakat başına böyle gelen biri varsa daha iyi bilecektir herhalde.

• Kireç lekesi olabilir. En yakın bim'den 1.45tl ye Güldal kireç ve pas çözücü alıp beze azıcık döküp silerseniz hepsi gider :)
  • Porçöz daha kailteli...
  • Elma sirkesi en temiz ve zararsizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Porçöz daha kailteli...

hocam ne yaptın ya, porçöz çok yüksek oranda nitrik asit içeriyor, böyle yüksek korozyon yeteneğine sahip kimyasalları tavsiye etmiyorum. nitrik asit gibi kuvvetli asitler yerine sirke gibi zayıf asetik asit içeren solüsyonlar kullanılabilir. ama yine de en saglıklısı bu iş için özel güvendiğiniz markalı ürünleri kullanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 29 Ağustos 2012; 12:15:25 >
  • Gölge bir yerde ince cam bezi ve sıcak suyla çok hafif bastırarak temizle. Eğer gitmezse porçöz kirçöz problemçöz vs gibi saçma sapan aşındırıcı ürünler kullanmaktan kaçının. Profesyonel kil kalıpları var bulabilirsen onu kullanmanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek-Tan silikon sprey diye bir ürün hem camlar icin hem siyah bölgeler torpido kismi vs.kullanabilirsin cok amacli bir ürün 10 liraydi herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Camdaki garip lekeler
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pasta ile iğicene bastır gardeşım kesin çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Porçöz daha kailteli...

hocam ne yaptın ya, porçöz çok yüksek oranda nitrik asit içeriyor, böyle yüksek korozyon yeteneğine sahip kimyasalları tavsiye etmiyorum. nitrik asit gibi kuvvetli asitler yerine sirke gibi zayıf asetik asit içeren solüsyonlar kullanılabilir. ama yine de en saglıklısı bu iş için özel güvendiğiniz markalı ürünleri kullanmak

Eyvallah... Zaten şaka yapmıştım...Gözlüklü adamdan anlaşılmamış demek ki...

• O zaman en doğallarından başlayayım sirkeyi bir deneyeyim birazdan olmazsa artık kimyasallara başvurayım. Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için çıkmazsa yine buradayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

Mrb arkadaşlar arabayı malum evin önüne çekiyoruz evin önünde de incir ağacı var dallarında toz birikiyor arabanın üzerine düşüyor bir de inşaat falan var araba bekleyince tozda artık atomlarına mı işlediyse ne normal kaportanın vs üstünde yıkatmama karşın çıkmadı. Sonra bir kere daha yıkattım kaportadakiler çıktı fakat camdakiler ne nimetse bir türlü çıkmıyor benek benek lekeler heryerinde var ön cam arka cam ben bunu nasıl çıkartabilirim?

Not: İlaç döküyorlar hani beyaz her yerine ondan sonra basınçlı suyla yıkıyorlar o şekilde yıkatmadım hiç. Normal sabunlu köpükle her yerinden geçip basınçlı suyla attırıyor o şekilde yıkandı. Acaba o baştan ilaç dökülüyor ya o çıkartırmı en yakın zamanda onu deneyeceğim fakat başına böyle gelen biri varsa daha iyi bilecektir herhalde.

kireç çözücüyü aloyu omoyu bırak. arabayı perişan edersin.rışasız-süngersiz araba yıkama yerleri var orada yıkat. iki yıl önce arabanın üzerine çam reçinesi damladı onu bile çıkardılar.
    yanlız derdini önceden söyle , özel bir ilaç kullanıyorlar

• Bende de buna benzer sıkıntı oluyordu. bende daha çok tersaneden boya tozu uçuyor ve arabayı berbat ediyordu polisaj hamuru kullanıyorum ortalama ayda bir kere komple arabaya uyguluyorum hiç zarar vermeden tertemiz yapıyor. Ürünün linki aşağıda...

http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-sanayi-endustri-ekipmanlari-3m-polisaj-hamuru-velle-200-gr-97106919/detay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.