Şimdi Ara

Cami avlusunda bulduğum bebek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bugün saat 14.30 civarı evde foruma takılırken babam telefon açtı. Amcamlara ziyarete gidecekmişiz yarım saat içinde orada olmalıymışım falan. Neyse dedim söylene söylene üstümü değiştirip evden çıktım. Yolda mümkün oldukça kestirmelerden gitmeliydim çünkü evden biraz geç çıkmıştım. Yine bir kestirme yaparken cami avlusundan geçmem gerekiyordu. Altımda şort üstümde tişört ve içimde dayak yeme korkusu ile avludan hızlı adımlarla geçmeye başladım. Epey geniş bir avlusu vardı fakat içeri boştu bundan dolayı rahatlamış olacam ki yavaş adımlarla ilerlemeyi sürdürdüm. Tam avlunun diğer ucundan çıkacakken bebek ağlaması duydum. Başta ruhani bir şeyler oluyor sandım fakat bu ses gerçekten de bir bebeğe aitti. Mescidin hemen yanında tam da güneşin altında yatan bir bebek gördüm. Sıcaktan çok etkilenmiş olacak ki yüzü kıpkırmızıydı. Yerden kaldırıp kucağıma almak için eğildiğimde elim bebeğin içine girdi. Hemen farkettim ki bebek güneşin altında kaldığı için erimeye başlamıştı. Sağdan soldan dökülmeye başlayan bebeğin acı çığlıkları canımı yakıyordu. Canım öylesine yanmıştı ki ben de alev aldım ve erimeye başladım. Artık ikimiz de ölüme terk edilmiş bir şekilde cami avlusunda damlaya damlaya çığlık atıyorduk. Bu mesajı attığıma göre hala hayattayım değil mi? Bizi kurtaranın ne olduğunu söyleyeyim. Ben babamın dediği saatte gidemeyince amcam bana soğumuş ve amcamlardan gelen soğuk hava dalgası erimeyi durdurmuştu, yeniden hayata döndüğüm için çok mutluydum. Bebeği polise verip amcamlara gittim...

• OKUMAYIN!
  • Eriyen bebek, okumayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

OKUMAYIN!

Hiç mi tebessüm etmedin, bir an olsun düşünmeden gülmedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat Tarçın

Eriyen bebek, okumayın

Peki ya sen? Eriyen bebeği okurken o hissi parmak uçlarında hissetmedin mi? Tam o anda gülümsemedin mi?
  • Öncekiler iyiydi bu olmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shallwar

Öncekiler iyiydi bu olmamış

Aslında aceleye geldi belliydi böyle olacağı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.