Şimdi Ara

Camasir ve kurutma makinasi icin priz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba.camasir makinasinin yerini degistirmek istiyorum.kullanilmayan ebeveyn banyosuna koymayi dusunuyorum.ustunede camasir kurutma makinasi alip koyacam.elektrikci cagiracam ama malumunuz eksik yanlis birsey yapar diye cekiniyorum sizden on bilgi almak istiyorum.makinalari koyacagim yerde priz yok.en yakin prizden kablo cekilse oraya ki tahminim 5/6 metre kablo olur mu.ne gibi bir yol izlemeliyim guvenlik icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5-6 metre uzak bir mesafe değil ki 100 metre bile çekilir kesit ayarlandıktan sonra

Sağlam olsun ileride sıkıntı yaşamak istemiyorum derseniz 3x2.5 %100 bakır kaliteli bir kablo alın.

Fiş ve üçlü priz içinde Viko alırsanız mis gibi olur.

• Mesafeyi bilgi vermek icin yazmistim.birde dediğinizi anlamadim.direk prize takilan uclu priz mi al dedinuz yoksa prizin dibinden kablo mu cekilmeli

• Goldman34 kullanıcısına yanıt

Direkt hazırnalın demedim parça parça en kaliteli malzemeleri alıp kendiniz yapın dedim.

Ama prizin iç kısmından bağlayıp dibinden de çekebilirsiniz.

• Tak çıkar tarzı uzatma kablosu yerine, buattan ya da yakındaki bir prizden sabit kaliteli kablo çektirin, makinelerin yanına sıva üstü kaliteli bir priz monte ettirin.

• Arkadaslar yardim icin sagolun.kusura bakmayin bu tip seyler hakkinda bilgim yok. en guvenilir olani yapmaya calisiyorum.son birsey sorayim size.dediginiz gibi ozel üclu priz yaptirmakla direk prizden kablo cekip priz yerlestirmek arasinda fark olur mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldman34 -- 15 Ekim 2020; 10:17:55 >
  • Uzatmaların priz kısmı genelde plastik oluyor yüksek akım çekerken oluşacak ısınma sebebiyle bu bir dezavantaj ve ayrıca seyyar oluşu sebebiyle zamanla kablo damarlarında kırılma, olası temassızlıklar bu işin handikabı.
    Sabit hat çekmek her zaman daha güvenilirdir, kullanılan kablo kalın kesitli tek damar olduğu için daha verimli ve sağlamdır. Sıva üstü prizlerin içi genelde seramiktir, ısınmaya yanmaya karşı güvenlidir.

Vesaire...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok tesekkur ederim dediginiz gibi yaptiricam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.