Şimdi Ara

Çamaşır Makinesinin Rahatlatıcı Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar inanılmaz bir şekilde rahatlatıyor.Hemen mayışıyorum.Bildiniz çamaşırları yıkadığınız banyodaki makine

Tam belli olmuyor ama burada kayıt alınmış dinleyin
    https://www.youtube.com/watch?v=uOFJLeGJ3c8

Ne alaka diyenler için doğmadan önce anne karnındaki seslere benziyormuş.oradan alakalıymış rahatlama.bi yerden duymuştum.

Benim gibi çamaşır makinesinin sesi hoşuna gidenler var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 1 Kasım 2014; 0:17:33 >

Çamaşır Makinesinin Rahatlatıcı Sesi: Bir Dinlenme ve Sakinlik Kaynağı

Çamaşır makinesi sesi, ani ve gürültülü bir gürültü kaynağı gibi görünse de, aslında birçok kişi için sakinleştirici ve rahatlatıcı bulunmaktadır. Bu sesin sakinleştirici etkisinin çeşitli nedenleri bulunmaktadır:

• Beyaz gürültü: Çamaşır makinesinin dönme ve çalkalanma sesleri, beyaz gürültü olarak bilinen sürekli ve ritmik bir sestir. Beyaz gürültü, dikkat dağıtıcı diğer sesleri maskeleyerek rahatlama ve uykuyu teşvik edebilir.

• Ritmik doğa: Çamaşır makinesinin dönmesi ve çalkalanması, yatıştırıcı bir ritim yaratır. Bu ritim, dinleyicileri sakinleştirmeye ve stres seviyelerini azaltmaya yardımcı olabilir.

• Hatıralarla ilişki: Çamaşır makinesinin sesi, birçok insan için çocukluk anılarıyla ve ev ortamının rahatlığıyla ilişkilendirilir. Bu olumlu çağrışımlar, sakinleşme ve rahatlama hissi yaratabilir.

• Rahatsız edici düşünceleri engelleme: Çamaşır makinesinin sesi, dikkat dağıtan ve rahatsız edici düşünceleri engelleyebilir. Bu da rahatlama ve sakinlik için elverişli bir ortam yaratır.

Çamaşır makinesi sesi, uykuya dalmakta güçlük çeken, stresle baş etmeye çalışan veya sadece rahatlamak isteyenler için mükemmel bir yardımcı olabilir. Bir sonraki sefere çamaşır yıkarken, sesinin sakinleştirici etkisini deneyimlemeye çalışın. Belki de bu sesin senin için de bir dinlenme ve huzur kaynağı haline geldiğini göreceksin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şu forumda şöyle mantıklı bilgi verici konular görelim artık ya hakikaten güzel bir konu.Bende bir şeyleri anımsattın.Küçükken bende çamaşır makinesinin sesini çok severdim.Bir de elektrikli süpürge yapılırken süpürgenin yanına oturur onun dışarıya üflediği sıcak havayı hissetmeye çalışırdım hoşuma giderdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çamaşır makinesi değilde, küçükken annem elektrik süpürgesiyle süpürürken süpürgenin yanından çıkan hava sıcak diye yastığımı alıp gider süpürgenin yanına kıvrılır yatardım.hala süpürge sesini duyduğumda bi üşüme gelir, girerim battaniyenin altına huzur içinde uyurum
    Eski Nickname : ElUltimoDiez #10
  • çamaşır makinası, saç kurutma makinası ve elektrikli süpürge çalışınca uykum geliyor... demek ki bi manyak ben değilmişim

Orijinalden alıntı: ElUltimoDiez #10

çamaşır makinesi değilde, küçükken annem elektrik süpürgesiyle süpürürken süpürgenin yanından çıkan hava sıcak diye yastığımı alıp gider süpürgenin yanına kıvrılır yatardım.hala süpürge sesini duyduğumda bi üşüme gelir, girerim battaniyenin altına huzur içinde uyurum

Bende mesajımda aynılarını bahsettim hocam aynıymışız :)
  • Öyle bir şey arıyorsanız çamaşır makinesi değil de ''elektrik süpürgesi'' sesine bakın.Zararı var mı bilmiyorum ama gerçekten rahatlatıcı.Youtube'a 'Vacuum Cleaner Sound' yazarsanız çok değişik sesler çıkar.Ben onu dinleyince bir uyuşma,rahatlama hissediyorum ve çabucak uykum geliyor.Ama zararlı olabileceğinden korkuyorum o yüzden nadir yapıyorum

Orijinalden alıntı: ElUltimoDiez #10

çamaşır makinesi değilde, küçükken annem elektrik süpürgesiyle süpürürken süpürgenin yanından çıkan hava sıcak diye yastığımı alıp gider süpürgenin yanına kıvrılır yatardım.hala süpürge sesini duyduğumda bi üşüme gelir, girerim battaniyenin altına huzur içinde uyurum

Aynisini bende yapardim. Bu seslerden hoslananlara white noise deniyor. Hatta bende suan yagmur sesi acik. Bende bu tur seslerin programi falan var. Her gece yatarken dinliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

psn : hefeke07
  • Çok garip ki bana da rahatlatıcı geldi

Yağmur sesidir, Fan sesidir, otobüs vınlamasıdır, bunlar hep kulağıma hoş gelir.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.