Şimdi Ara

Çamaşır Makinesi Deterjan Önerileri (Kullanıcı yorumları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
19.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasa kızıştı arkadaşlar marka sayısı oldukça arttı. Ucuza yeni markalarda çıktı. Kullanıcı tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız güzel olur. Boşuna fazladan para vermemiş oluruz böylece ülke ekonomisini de katkıdır...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çamaşır Makinesi Deterjan Önerileri (Kullanıcı Yorumları)

Çamaşırlarınızın tertemiz ve pırıl pırıl olmasını istiyorsanız, kaliteli bir çamaşır makinesi deterjanı seçmeniz çok önemlidir. Bu yazıda, piyasada bulunan en popüler deterjanlardan biri olan Peros'u kullanıcı yorumlarına dayanarak inceleyeceğiz.

Peros Kullananların Yorumları

Peros kullanıcıları, deterjanın güçlü temizleme performansından genellikle memnun kalmaktadır. Kullanıcılar, beyazların daha beyaz ve renklilerin daha canlı göründüğünü belirtmektedir. Ayrıca, Peros'un kötü kokuları etkili bir şekilde giderdiği de bildirilmiştir.

Peros 10 kg Yorumlar

Peros'un 10 kg'lık ambalajı, kalabalık aileler veya sık sık çamaşır yıkayanlar için ideal bir seçenektir. Kullanıcılar, bu büyük boy ambalajın çok ekonomik olduğunu ve uzun süre yettiğini ifade etmektedir.

Peros Beyazlar İçin Yorumlar

Peros Beyazlar İçin deterjanı, özellikle beyaz çamaşırlar için tasarlanmıştır. Kullanıcılar, bu deterjanın beyazları daha beyaz yaptığına ve grileşmeyi önlediğine dikkat çekmektedir.

Önemli Hususlar

Peros deterjanı bazı kullanıcılar tarafından sert bulunmaktadır. Hassas cilde sahip olanlar veya hassas kumaşları yıkarken daha yumuşak bir deterjan kullanmayı düşünebilirler. Ayrıca, bazı kullanıcılar Peros'un pahalı olduğunu belirtmiştir.

Sonuç

Peros, kullanıcı yorumlarına göre etkili bir şekilde temizleyen ve kötü kokuları gideren popüler bir çamaşır makinesi deterjanıdır. Güçlü temizleme performansı, büyük boy ambalajı ve beyazlar için özel formülü, bu deterjanı birçok kullanıcı için iyi bir seçim haline getirmektedir. Ancak, hassas cilde sahip olanlar veya ekonomik bir seçenek arayanlar, farklı deterjanları da değerlendirmek isteyebilirler.

Anahtar Kelime Kullanımı:

• Peros kullananlar yorumları
    • Peros kullananlar
    • Peros deterjan yorum
    • Peros deterjan yorumları
    • Peros kullanıcı yorumları
    • Peros beyazlar için yorumlar
    • Peros 10 kg yorumlar
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ariel(Renkli) ve Omo(Beyaz) kullanıyorum gayet memnunum ama Peros vb ucuz ürünler kullananlar var mı? İşe yarıyor mu bilmek isterim
  • Hanım 10 gün önce peros aldı. Bundan sonra peros alıcakmış, memnunmuş..
  • Genelde Ariel ve Omo alıyoruz. Hangisi uygun fiyatsa o tercih edilir. Bu sefer ilk defa 10 kg Ariel Professional Color aldım. Umarım iyidir. Beyazlar için de Ariel pro almayı düşünüyorum. Böyle alınca daha uyguna geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enarr

Genelde Ariel ve Omo alıyoruz. Hangisi uygun fiyatsa o tercih edilir. Bu sefer ilk defa 10 kg Ariel Professional Color aldım. Umarım iyidir. Beyazlar için de Ariel pro almayı düşünüyorum. Böyle alınca daha uyguna geliyor.
    hocam zamanla deterjan kurumaya baslıyor cok stok yapmak ıyı olmuyor ev kac kişilik bilmiyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

hocam zamanla deterjan kurumaya baslıyor cok stok yapmak ıyı olmuyor ev kac kişilik bilmiyorum ama

Alıntıları Göster
    Üstadım, kurumaya kaç ay/yıl sonra başlıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatif Statü Hakları

Üstadım, kurumaya kaç ay/yıl sonra başlıyor?

Alıntıları Göster
    sanırım 1 yıl sonra başlıyor ama su yapılabılır buyuk bir plastık kapaklı kapa konulup hava alması engellenebılır daha ıyı olacaktır. Benım anneme aldıgım buyuk aldııgm paket 3-4 sene kullanılmıs ve bıtmemıstı ama kapaklı kapta muhafaza etmiştik nem vs olmasın diye. Ama temızlıge etkısı var mı bılemıyorum sanırım cozunmesı zorlasıp gıysı ustunde kurumus lekeler bırakabılıyormus annem oyle bır sorun yasamıstı eskıyen toz deterjanda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır Yıkama Tavsiyeleri
    2 yıl önce açıldı
    Çamaşır makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Renkli çok kullanıldığı için büyük paket aldım kalabalık değiliz. Evet haklısınız uygun ortam olmazsa taşlaşabiliyor veya nemleniyor. Kapalı ortamda sakladığım için sorun olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etimatik Bor kullanıyoruz
    gayet iyi yıkanıyor çamaşırlar, yıpranma solma vb yok
    3 ve 5 kilo torba ambalajlarda satılıyor.
    üzerinde doğal yazıyor. petro kimya ürünü deterjanlara göre daha sağlıklı olduğu düşünülebilir bence.
  • quote:

sanırım 1 yıl sonra başlıyor ama su yapılabılır buyuk bir plastık kapaklı kapa konulup hava alması engellenebılır daha ıyı olacaktır. Benım anneme aldıgım buyuk aldııgm paket 3-4 sene kullanılmıs ve bıtmemıstı ama kapaklı kapta muhafaza etmiştik nem vs olmasın diye. Ama temızlıge etkısı var mı bılemıyorum sanırım cozunmesı zorlasıp gıysı ustunde kurumus lekeler bırakabılıyormus annem oyle bır sorun yasamıstı eskıyen toz deterjanda

Alıntıları Göster
    Üstat, makinanın ecobuble özelliği var, kurusa bile makina onu köpürtüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.