Şimdi Ara

Camasir makinasi tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Annemin Arcelik 3300 model emektar camasir makinesinin gerek ses ve yeterince temizlememesi, gerek uzun program sureleri yuzunden degistirmeyi dusunuyoruz.
    1000 tl civarinda butcemiz var. Annemin elektronik konusunda pek sanssiz oldugunu da bildigim icin en problemsiz modeli almak istiyorum.

LG, Elektrolux ve Profilo saniyorum butcemize uyabilecek firmalar (Yerli pek dusunmuyorum.) profilo CM1001ctr icin 830 tl fiyat aldim ama TR montaji olmasi biraz dusunduruyor.

Kullanimi kolay, kisa programi olan ve en onemlisi problemsiz hangi marka - modeli onerirsiniz?

• 800 tl bütceniz olsaydı bahsettiğiniz makineler alınabilirdi.
    fakat madem 1000 lira bütceniz var;
    enucuzbeyazeşyam.com..............İNVERTER sessiz motor .PROTEX......1049TL.

AEG LAVAMAT 75270 FL 1200 DEVİR A+%30 , 7 KG İNVERTOR MOTOR
    Elektronik kontrol
    LCD ekran
    Inverter motor
    Eco Valve Yıkama Sistemi
    Köpük önleme sistemi
    Yıkama seçenekleri:
    - Leke
    - Sıcaklık seçme
    - Ekstra durulama
    - Zaman kontrolü
    Program akış göstergesi
    Çocuk kilidi
    Aqua Control
    'Fuzzy Logic' akıllı sistem
    Taşma emniyeti
    Carboran® kazan
    Kapasite (kg) : 7
    Sıkma Devri (d/dk) : 1200
    Su Tüketimi (60°C yıkama) (lt) : 49
    Enerji Tüketimi (kWh) : 0,91
    Enerji Sınıfı : A-%30
    Boyutlar (YxGxD) (mm) : 850x600x605

• AEG nin Turkiye montaji varmi? Bu model Alman montaji degilmi?
  • Bizim evde 15 yıldır kullandığımız arçelik marka çamaşır makinesi vardı geçenlerde arızası oldu servisi geldi baktı ömrünün bittiğini söylediler. Yeni bi tane alınacak fakat BOSCH ve ARÇELİK(yine) arasında kaldık ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator_7

Bizim evde 15 yıldır kullandığımız arçelik marka çamaşır makinesi vardı geçenlerde arızası oldu servisi geldi baktı ömrünün bittiğini söylediler. Yeni bi tane alınacak fakat BOSCH ve ARÇELİK(yine) arasında kaldık ????

arçeliğin çamaşır makinelerinden tavsiye etmeye değer yok.
    Bosch un WAS serisi tavsiye ediliyor. veya
    Siemens in S serisi. veya
    AEG nin PROTEX serisi.

• MARKA SATIN ALMAYINIZ , MODEL SATIN ALINIZ.
    her markanın iyi veya kötü modelleri olabiliyor.
  • Şikayetvar.com da aeg ile ilgili servisten memnun olan yok gibi. O konuda biraz dusundurdu beni....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her markanın olduğu gibi aeg elektrolux ün de çok sorunlu ve zayıf modelleri var. her markada olduğu kadar.
    servis ise arçelik gibi her ilçede olmadığı için ve
    bazı markalar gibi 3 liraya mal ettiğini 9 liraya satamadığından servise önem verememiş olabilirler.
    fakat
    protex serisi gerçekten kaliteli ve sorun çıkartacağını düşünmüyorum.
    bir de şu açıdan düşünün:
    2-3 yıl da bir servisle yüz göz olmak mı yoksa hemen hemen her gün makine ile yüz göz olmak mı?!
  • Bosch ve Siemens hakkında çok iyi duyumlar aldım bugün gezdim beyaz eşya mağazalarını fiyatlar biraz daha pahalı ama hoşuma gitti. AEG nin de lavamat diye bi modeli var onu da önerdiler ama. Aklım siemenste kaldı benim bosch dan tek farkı fiyatı daha makul. Teşekkürler
  • hortlatma olacak ama birilerinin işine yarayacaktır. Herkesin siemens tavsiye etmesi üzerine bütün ev eşyasını siemens yaptım. Çamaşır makinası 6 senede bozuldu. şimdi bende yenisini alıcam araştırıyorum. bu arada siwamat xl gibi bir modeli.
    bilgilerinize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.