Şimdi Ara

Çamaşır makinasi tavsiyesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yusufalcon , yusufalcon Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
9
Favori
42.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arçeliğin 9146 YK makinesinden sonra asla birdaha Arçelikten makine almam,6. yılında cihaz hem paslandı çürüdü gitti hem de çıkarmadık arıza bırakmadı,bu nedenle asla önermiyorum.Müşteri hizmetleri de rezil ötesi,parçaları da pahalı.Yıılarca Bosch WVF2402 kullanmıştık ilk kurutmalı cihazlardandı 20 yılda 1-2 arıza hariç hiç arızalanmadı çürümedi bile,yeni Boschlarda çok iyi değil diyorlar ancak Arçelikten iyi olacağına eminim.Öte yandan Samsung bu işte son yıllarda uzmanlaştı.

  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt

    Bosch grubu da paslanıyor merak etmeyin servisleri de sürekli müşteriyi kusurlu çıkarma derdinde.Arçelik grubunu daha önce kullandım servisleri çok ilgiliydi iki kere iade ettim cihazı.

  • Annemlerin makine hakkın rahmetine kavuşmuş bulunmaktadır. 3500 lira istedi servis tamire. 2 kişi yaşıyor, haftada 1 2 çalışıyor makine haliyle. Ama annem battaniye, yorgan, yün falan yıkıyor makinede. Sessiz, yaşlı insanın kafasını karıştırmayacak 10 bin lira bandında seri 4 modelleri var ama çok şikayet gördüm. Profilo da aynı markanın sanırım. Arçelik, Beko, Vestel gibi markalar hiç düşünmüyorum. Şöyle servisi kıllık çıkarmayan, yaşlı insanın rahat kullanacağı bir model aramaktayım. İlla alınacaksa fiyatta biraz daha esneme olabilir. Alıp memnun olan, servisiyle sıkıntı çıkarmayan bir marka/model tavsiyelerinizi beklemekteyim.

  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Şahsen beyaz eşyada Samsung bir kere bulaşık Makinesi alarak yaptığım hata ile bir daha almayacağım bir markadır.
    Bu sene ekran arızası verdi , komple modül değişti.ustelik de verdikleri 5 yıl garanti filan hikaye bence , bin dereden su getirip garanti kapsamına girmiyor bu diyip konuyu kapatıyorlar.
    Ekranı çalışmayan makineyi ne yapacaksın mecbur verip parasını yaptiriyorsun.
    Özellikle yazlık yerlerde hala Arçelik servisi iş yapıyor.
    Yazlıkta Arçelik , kışlık da Electrolux derim.
  • Drift D kullanıcısına yanıt

    Demek ki hepsi aynı şeyin laciverti hocam ne yazık ki.Bu söylediklerinizin aynılarını hep arçelikte yaşadım ben de..

  • Tuykil T kullanıcısına yanıt

    Bir modele karar verdiniz mi, bizde bakıyoruz. Arçelik eski kalitesinde artık değil diye duyuyorum ama yine Grundig de aklım kaldı.

  • slmlar arkadaşlar

    LG çamaşır makinesi almayı düşünüyorum. Aşağıdaki ürünün TV de reklamını gördüm kasım indirimleri dahilinde



    bu ürünü tavsiye eder misiniz? sizce fiyatı dedikleri gibi süper mi?

  • navarchs N kullanıcısına yanıt

    Ben bu modeli MediaMarkt a incelemeye gittim fakat teşhir de yokmuş. Reklam ürünü nasıl teşhir de olmaz anlamıyorum. Ürünün derinliği 55 cm. Tambur hacminin de küçük olacağını düşünüyorum. Bu yüzden aynı fiyata Electrolux ew6f421bt aldım.

  • dewre D kullanıcısına yanıt

    Zaten ertesi sabah fiyatına 500 TL zam yaptılar alasım kaçtı. Sizin aldığınız makine 10 kg, LG 9 kg. Dolasıyla biraz boyut farkı normal. Hayırlı olsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: navarchs

    Zaten ertesi sabah fiyatına 500 TL zam yaptılar alasım kaçtı. Sizin aldığınız makine 10 kg, LG 9 kg. Dolasıyla biraz boyut farkı normal. Hayırlı olsun.

    Kullanma kılavuzuna bakınca her programda farklı çamaşır yükleri yazıyor. Atıyorum 9 kg olan çamaşır makinesi kotlarda 3 kg yıkayabilirken, 10 kg çamaşır makinesi 2.5 kg yikayabiliyor. Garip bir durum.

  • thelordof kullanıcısına yanıt

    Hocam grundig ile arçelik aynı fabrikadan çıkıyor. arçelik sitesinde 15bin olan makine grundigde 11-12 bin bandında sadece marka farkı var üretim parça hepsi aynı

  • LaNcEt kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
  • 10-13 bin tl bandı arasında kalmak kaydıyla hangi çamaşır makinesini tavsiye edersiniz arkadaşlar? 9 kg olacak kapasitesi.

  • GOGETA176 G kullanıcısına yanıt

    Bayilerde daha uygun fiyatı bazıları kampanya yapıyor.







    Çamaşır makinasi tavsiyesigrundig türkiye
    GWM 101414 | Çamaşır Makinesi | Beyaz Eşya | Grundig Türkiye
    https://www.grundig.com.tr/camasir-makinesi/gwm-101414-camasir-makinesi




  • herkese merhaba 3 yıl önce hooveer 11 kilo çamaşır makinası aldık, arkdaş aldığımızdan beri düzelmeyen tambur sesi yürümesi gürültülü çalışması lanet olsun diyip yeni makina almaya karar verdik sessiz çalışan 9 kg geçmeyen tavsiye makina arıyorum...


    teşekkürler.

  • Samsung çamaşır makineleri 20 yıl garanti veriyor motorlara, tüm eşyaları siemens almıştım 6. yılında çamaşır makinesi sıkma yapmamaya başladı servis yeni geldi makine arıza vermediğinden arızayı tespit edemedi ama motor dahil üç parçanın değişmesi gerekeceğini söyledi. Şimdiki aklım olsa garantisi uzun ürünleri tercih ederdim. Aletleri düzenli ve kullanım kılavuzlarına göre kullanan biriyimdir. Çok nadir kullandığım ürünler bozulur bu arada çıkan masraf da yeni makinelerin yarısı kadar olunca insan üzülüyor.


    Motor arızası gibi pahalı bir arıza ile karşılaşmamak için kesinlikle 20 yıl motor garantisi verilen samsung ürünleri tercih edilmelidir.

  • Arkadaşlar merhabalar.

    Siemens modeller konusunda model seçimindeki özellikler ile fiyatlama için beni arayabilirsiniz.

    Aya özel bazı kampanyalar mevcut, uygulamalar hakkında bilgi almak için direkt whatsapp üzerinden veya arayarak bilgi alabilirsiniz.

    Çamaşır Makineleri
    https://store.donanimhaber.com/a2/b5/f1/a2b5f111d5468855db7758dc57153d80.jpeg

    Çamaşır makinasi tavsiyesi


    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 6 Mart 2023; 21:50:35 >




  • Selamlar, kendim için çamaşır makinesi bakıyorum 5-7 kg olabilir. En uygun fiyatlı hangi ürünü tavsiye edersiniz? Enerji sınıfları çok önemli mi? D sınıfı çok mu tüketir mesela?
  • RuhHekimi R kullanıcısına yanıt

    Windsor WS 2810


    1000 devir (58- -76 db)


    54 lt tambur


    Yedek parçalarını bulabilirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.