Güle güle kullanın, evet uyumlu olan filtre o. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (671. sayfa)

-
-
Merhaba arkadaşlar.Bütçe sınırım olmadan önerdiğiniz bir model var mı acaba?Bir de kurutma makinası konusunda biraz cahilim gidere bağlamadan ayrı bir odada kullanmayı düşünüyorum.Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?Yardımcı olacak arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum şimdiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, bu filtre zaten makinenin içinde yok mu? Ekstra nereye takıyoruz?
-
AutoClean bir cihaz satın aldığı için ondan alıyor. Zorunlu bir şey değil fakat Bosch'da AutoClean, Siemens'de intelligentCleaningSystem olan cihazlarda kapakta filtre yok onun yerine aşağıda 2 yeni filtre va ayrı bir sistem var, kapağa da diğer cihazlarda varsayılan gelen 2 filtreyi alıp takınca baya korumalı bir şey elde edilmiş oluyor ondan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 10 Ekim 2023; 8:52:21 >
Bu ürün ile ilgili bilgisi olan varsa yeşillendirirse sevinirim.
-
merhabalar. Hybird teknolojisine sahip cihazla ısı pompalı arasında çok fark var mı? Hybird teknolojili makine alınmaya değer mi?
-
Merhaba,15-20k arası bir makine arıyorum. Odaya falan koyabileceğim ekstra tahliye borusu ile uğraşmayacağım ama ileride kullanmam gerekirse olması da iyi olur.
Bu yüzden iki şekilde kullanıma uygun makine arıyorum. Önerisi olan var mıdır ?
-
Hocam selam,
R10' a üyemisiniz ? Eğer üye değilseniz size davetiye gönderebilirim ? Oradada satış yapabilirsiniz....
-
Merhabalar sevinirim, özelden konuşalım.
Sagyılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
Merhaba iyi günler. profilo km8611htr modeli hakkında ne düşünüyorsunuz iyimidir makina 13.100 tl fiyat aldım bi satıcıdan.görüşlerinizi bildirirmisiniz size zahmet.
Bosch WQG24100TR ile Beko KM 1010 kıyaslama yapabilecek var mı? aralarında teknik ne gibi farklar vardır? hangisini tercih etmeliyim karar veremiyorum.
-
Bunun yerine 500TL daha verip WTX87EH0TR + ek filtre almanız daha iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 11 Ekim 2023; 6:16:17 >
Merhabalar, 20k bandında bir makine arıyorum. Odaya falan koyabileceğim, tahliye borusu ile uğraştırmayacak ve üzmeyecek ne önerirsiniz acaba?
Geçen gün Media Markta gittim, satmak için her makineyi yağlayıp ballıyorlar orda, sizlerin fikrine ihtiyacım var gerçekten. İlk defa kurutma makinesi almaya heveslendim.
''Hoover Ndpeh 9A3TCBEXMSS 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı'' mağazada bunu al diye baya önediler ama aşırı gürültülüymüş yorumlara baktım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 11 Ekim 2023; 14:46:36 > -
Hocam bu beko iron finish özelliği işe yarayan bir özellik mi sırf bu yüzden beko ile bosch arasında gidip geliyorum.
Yaramıyor, Beko'da da yaramıyor Bosch'da da. İkisinde de gerçek bir buhar motoru yok, koyduğunuz suyu içeriye püskürterek buhar etkisi yaratmaya çalışıyor dolayısıyla “ütülenerek çıkıyor” tarzında konuşmak yalan olur.
WQG241A0TR modelini sipariş vereyim o zaman hocam teşekkür ederim bilgi için.
WQG24100TR yerine 1000 lira farkla WQG241A0TR almaya değmez mi hocam? Iron assist hiç mi işe yaramıyor? Yani tabii ki ütülü çıkmasını beklemiyorum ama kırışıklıkları biraz da olsa açıp ütüyü kolaylaştırıyorsa değer gibi geliyor bana.
Bir de bu havalandırma vs. gibi özellikler ikisinde de aynı sanırım. Sadece birinde refresher özelliği ile dediğiniz gibi su püskürtüyor anladığım kadarıyla.
Evet hocam 1000TL için kesinlikle gereksiz, fısfısla çamaşırı biraz ıslatıp 20dk süreli kurutma programına koysanız birebir aynısı olur mesela o derece. Gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 12 Ekim 2023; 19:13:20 >
Merhabalar arkadaşlar. Bosch veya siemens grubunda hangi modeli tavsiye edersiniz ?Oto temizlemeli model tavsiye edermisiniz ?Her sene servis ile uğraşmak ekstra ücret ödemek mantıklı mı ?Ön kapağı açılan modeller de en azından kendimiz süpürürüz .
-
Merhabalar. 20000 civarı bütçem var. Bosch WQG2410TTR ve WQG244CTTR modelleri arasında kaldım. Anladığım kadarıyla en büyük farkları WQG244CTTR modelinin kendi kendisini temizlemesi. Arada 2000 tl civarı fark var. Sizce aradaki farka değer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dahakaaa -- 13 Ekim 2023; 14:54:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X