Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (832. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: biostrike Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
16.631
Cevap
497
Favori
2.894.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
Giriş

1- tamamen kötü niyet, kapaktaki filtrede yapacağınız en ufak bir hatada makine servislik olsun diye yapılan bir tuzak.

2- kalite farkından, hepsi aynı işi yapıyor diyen cahil kesim var, hepsi aynı işi yapıyor da aynı kalitede yapmıyor işte.

3- kondanse suyu ile yıkanarak su tankına ya da gidere veriliyor.

4,5- Türk halkı ne çamaşır ne de kurutma makinesini kullanmayı bilmiyor. Batıl inançlarla 800-1000 devirde sıkılmış çamaşırı kurutmaya atarsanız hem çamaşırın hem de kurutma makinesinin canına okursunuz. Kurutma makinesine atılacak çamaşır minimum 1400 devirde sıkılmalıdır, ideali 1600 devirdir. Kurutmalı çamaşır makinelerinin en az 1400 devirli, çoğunun da 1600 devirli olma sebebi budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 3 Kasım 2025; 16:39:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende çok kararsız kaldım sonunda media marktan grunding gdh 9564 almaya karar verdim.Gelmedi henüz gelince yazarım.Kullananlar çevrendekiler hep altus 10 kg dediler boşu boşuna para vermene gerek yok dediler halbuki bunu diyenlerin alma güçleride vardı bende aynı diye grunding aldım. Çok pişman olursam 16 lira en kötü 3-5 sene götürür ama bir dahakine daha tecrübeli olurum :)

Bu piyasanın en iyi markalarından biri olan Electrolux modellerinde bile Kondanser filtresi yok.Diğer birçok markada da filtre kullanılmıyor diye biliyorum.

Ayrıca Kondanser’in tozunu elektrik süpürgesi ile periyodik olarak alıp 4-5 yıldır sorunsuz kullanan kullanıcılar var aramızda.Yani Kondanser temizliğini gözünüzde çok büyütmeyin…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 3 Kasım 2025; 21:27:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada güzel indirim var değerlendirmek isteyen varsa baksın

• Bosch Serie 8 kurutma Makinesi hepsiburada visa indirimi kart puan ile 39500 civarına geliyor bilenler yorum yapabilir mi değer mi çamaşır makinamda bosch birkaç kez ariza yaptı cokta güven vermiyor marka artık ama bu seri 8 ithalmis sanırım cevap için teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam bende 8 alacaktım ama ekran full dokunmatik kurutma makinesi için fazla bence serie 6 ya dönüş yaptım bugün yarın almayı düşünüyorum . Arada 12 bin fark var değmez bence

Teşekkür ederim

• Dün visa indirimi de vardı,tekrar o da gelirse değerlendirmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bybekol kullanıcısına yanıt

Hangi makine?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.