Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (639. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.315
Cevap
497
Favori
2.830.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aeg çamaşır makinem var üzerine koymak için kurutucu arıyorum, aeg sanırım electroluxe ait fakat electrolux fiyatları oldukça yüksek gidip 20k vermek de istemiyorum

Electrolux, lg, samsung, bosch gibi markalar arasında kaldım, bosch grubu üstüne kurmuyormuş eğer farklı marka ise ama makine iyise evin başka noktasına da koyabilirim sanki.

Aşağı yukarı bütün makineler aynı gibi geldi bana, lg çift inverter ve uzun motor garantisi var diğerlerinden ayrı olarak.

Bütçeyi 10 ile 15k (fakat 5k daha ver hayatın değişecek gibi bir ise de max 20k) arasında tutarsak tavsiyeleriniz neler olurdu.

Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En altta kondenser filtresi olan satıştaki modelleri yazabilir miyiz? Almak isteyenlere faydası olur.

• copter C kullanıcısına yanıt
  • Hoover almayı düşünüyorum ama bulunduğum şehirde yetkili servisi yok. Tavsiyeniz hangi yönde olur yine de alayım mı yoksa almayayım mı?

• kapisiz kullanıcısına yanıt
    Mutlu bayramlar, beyaz eşya seçimi konusunda yetkili servis çok önemli bir kriter.
    Olduğunuz şehirde servisi olan başka bir markaya yönelmenizi tavsiye ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • escape0121 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Arçelik Beko Grundig grubundan alın. Özellikle Grundig bakabilirsiniz. Kurutmalar daha sorunlu servis önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eteksen kullanıcısına yanıt
    Grundig'in diğerlerinden farkı ne acaba?

• Fiyat performans ürünü diyebiliriz. Arçelik Beko bir tık daha pahalı. Çok ucuz olanlarda hep kalite sorunu var. Grundigde Arçelik grubunun ürünü.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Grundig modellerini bi araştırayım.

• Arkadaşlar merhaba. Öncelikle konuya katkı veren herkese, özellikle aktif olarak paylaşım yapan üyelere teşekkürü borç bilirim. Bayağı okudum, bilgi edindim. Evde Bosch çamaşır makinesi var, makine üzerine koymayacağız ama gene de Bosch veya Siemens alma niyetim var. Bulunduğum şehirde servisleri iyi. Servis konusunda diğer markalara güvenemiyorum o kadar. Kendini temizleme özelliği olmasa da olur (hatta olmasının servise senelik temizletme maliyeti olduğundan bahsedilmiş), home connect olmasa da olur, iron assist özelliği için emin değilim ama okuduğum yorumlara göre sanki çok şart değil gibi.

Aklıma takılanlar:

1) Yoğuşma verimlilik sınıfı B olsa ne olur mesela? A olması çok mu fark ettirir? Çünkü az modelde var bu özellik.

2) Kafama yatan modellerin linkini aşağıda paylaştım. Bunlardan bazıları 8 kg olarak görünüyor, tambur ölçüsünü göremedim sitede, 8 ile 9 arasında değer fark var mıdır? Edit: Tambur ölçüleri kendi sitelerinde değil de hepsiburada gibi sitelerde paylaşılmış, hepsi aynı gibi.

Örneğin şu modeller beklentilerimi karşılar mı? 15-16 bine kadar çıkabilirim. Bu gruptan başka model önerileriniz olursa onlara da bakabilirim. İlginenen herkese teşekkür eder, iyi bayramlar dilerim.

Siemens- WQ41G200TR IQ300 9KG 15,300 TL

https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/yikama-ve-utuleme-grubu/kurutma-makineleri/isi-pompali-kurutma-makineleri/WQ41G200TR#/Tabs=section-technicalspecs/Togglebox=manuals/Togglebox=accessories/

Siemens -WQ41G2C0TR IQ500 9KG -16,300 TL-üstteki modele ilaveten iron assist özelliği var.

https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/yikama-ve-utuleme-grubu/kurutma-makineleri/isi-pompali-kurutma-makineleri/WQ41G2C0TR#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=manuals/Togglebox=accessories/

Siemens WT45H201TR IQ300 8KG 13,980 TL

https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/yikama-ve-utuleme-grubu/kurutma-makineleri/isi-pompali-kurutma-makineleri/WT45H201TR#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=accessories/Togglebox=manuals/

Bosch WTH85201TR 8KG 13,860 TL

https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/camasir-ve-kurutma-makineleri/kurutma-makineleri/isi-pompali-kurutma-makineleri/WTH85201TR#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=manuals/Togglebox=accessories/

Bosch WQG241A0TR 9KG 16,060 TL- üstteki modele ilaveten iron assist özelliği var ama stokta yokmuş.

https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/camasir-ve-kurutma-makineleri/kurutma-makineleri/isi-pompali-kurutma-makineleri/WQG241A0TR#/Tabs=section-technicalspecs/Togglebox=manuals/Togglebox=accessories

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 22 Nisan 2023; 23:19:0 >

Hoover servisleri berbat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar biri bana self cleaning ile auto clean arasindaki farki aciklayabilir mi?

Self cleaningde her yikamadan sonra kondenser uzerinden su bosaltip cihaz kendini sozde temizliyor fakat temizleme suresi ne kadar suruyor? 1 dakika su ile temizleme midir?

aslinda cihazlarin onunde ve arka kisminda iki adet condenser oluyor ve auto clean olan cihazlar bu iki kondenseri de temizliyor? Self clean olanlar sadece ondeki kondenseri temizliyor ve bu yuzden de arkadaki kondenser icin servis temizligi mi gerekli oluyor ?

Auto clean avantajlarindan biri de self cleaning gbi kisa sureli degil de bizden koymamizi istedigi kaynar su ile 3 saat boyunca on taraftaki yani bizim ulasabildigimiz kondenseri temizlemesi midir? Ve bunun yaninda genel temizlik yani servise gitmemizi engelleyen( yada servise gitme suremizi uzatan) arka kondenseri de iceren temizlik icin bosch’un sitesinde satilan ozel ilaci ile yapilan temizlik midir?

Bizim auto clean ozelligi sayeainde kondensere erisim saglamak gbi bir avantajimiz oluyor ama kondenseri sokup temizleyemiyoruz sadece elektrikli supurge yada firca ile metal yapraklari mi temizleyebilmis oluyoruz?

• fellini kullanıcısına yanıt
     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya
     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Burayawww.n11.com
    Profilo KM961RCTR 9 KG Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/profilo-km961rctr-9-kg-isi-pompali-camasir-kurutma-makinesi-30588457

Teşekkür ederim. Önerme sebebinizi de yazarsanız sevinirim.

• fellini kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    WT45W410TR modeline de bir bakmanızı tavsiye ederim.

Selamlar.

Serdar Çetin
    05533976676
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt

Merhaba Serdar Bey. Önerileriniz ve değerli paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Bu modelin kendi kendini temizleyen kondenser özelliği olma dışında diğerlerinden ne farkı var? Bu modelde manuel temizlik yapılabilecek bir filtre, alan var mı? Makinenin kendi kendine temizlik yapması yeterli mi? İlerde tıkanma vs durumu olmuyordur umarım. Sizin mesajlarınızdan anladığım kadarıyla servisler işgüzarlık yapıp senelik bakım için fahiş ücretler talep ediyor ama sizin söyleminize göre buna gerek yok. Evde eşimin ve çocukların alerjik durumları var, bu modeli ekstra faydalı kılan bir şeyse ve servise bakım yaptırmadan uzun seneler kullanabileceksek düşünürüm. Kendi kendini temizleyen modellere karşı çıkan arkadaşlar da var, sayfalar dolusu mesaj okudum, kafam karıştı. Düz mantık, şüphe varsa yaklaşma mantığı ile manuel temizlikli makineleri aramıştım o yüzden. İlginize tekrar teşekkür eder, iyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 24 Nisan 2023; 9:22:10 >

• shopsiemens S kullanıcısına yanıt

Serdar bey satış yapıyor musunuz?

• mtyg kullanıcısına yanıt

Neye göre ?

Ankara için;

Kurulum için beklemedik.

Arkadaşa parça lazım oldu hemen geldi.

Her aradığımda sorularıma yanıt alıyorum.

Bence gayet iyi düzeyde servisi.

• Emrah_d kullanıcısına yanıt
    Bölgesel olabilir Kocaeli için kötü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.