|
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (638. sayfa)

-
-
Nerden aldınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Profilo CGA 25200 10 kg. ile Electrolux EW6F3146BEB 10 KG. hangisini tavsiye edersiniz?
-
Profilo’nun electroluxten üstünlüğü sadece programsal genişlik ve servis ağı öbür teknik konularda Electrolux çok daha üstün o yüzden onu tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoover NDEH 10A2TSBE-17 10 kg
Fp ve ödeme kolaylığı açısından bu ürünü aldım. Deneyimlerimi paylaşacağım önümüzdeki günlerde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, oldukça memnunum. Çamaşır asma, toplama, günlerce bekleme derdi kalmadı. Bir günde 3-4 kere açmışlığım bile oldu. Aynı gün kuru şekilde dolaba koymak gibisi yok. Önceden bende çok gereksiz bakardım ama öyle değilmiş. :)
2 ay kadar önce arçelik 910km satın aldık :)
Çok memnunum, düşüncelerinizi paylaştığınız için de teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat performans olarak hangi modeli onerirsiniz? Bütcem yaklasik 11 12 bin tl civarinda. Grundig ile profilo markalarina bakiyorum
Güle güle kullanın. Girmeyeli baya olmuştu yeni görebildim. Modelide yanlış yazmışım. WQG241A0TR olacak. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratteas -- 14 Nisan 2023; 8:49:23 >
Merhaba
Bosch WTWH8760TR seri6 ile Bosch WTX87EH0TR home professional arasında kaldım
İşin açığı ikisi arasında 3000 civarı fark var var vermeye değer mi sizce
Yardımcı olursanız sevinirim
Karşılaştırma linki
https://www.bosch-home.com.tr/online-satis/page_ref_shop_compare?products=WTX87EH0TR,WTWH8760TR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_smn -- 14 Nisan 2023; 20:56:40 >
9.000-11.000 TL arasında 8-10 kg kurutma makinesi arıyorum. Beko-Samsung-Hoover gibi markalar fiyatı uygun diye gördüğüm makineler. Benim için elbiselerde çekme ve benzeri sorunlar çıkarmayan uzun ömürlü bir makine almak istiyorum. Tavsiye verecek olursa çok sevinirim ama aklımda şuanlık beko var. Enerji tüketimi vs pek önemli değil.
*** Çamaşır makinesi üstüne koyacağım Samsung markası çamaşır makinem var.
-
Samsung shop web sitesinden aldım.
-
Arkadaşlar kurutma makinesi arıyorum fakat gördüğüm kadar ile çok çeşitliler. 10.000 TLlik Arçelik ile 20.000 tllik Bosch arasında ne gibi fark var? Şu özelliği olmayan makine almayın dediğiniz özellikler var mı?
-
merhaba Altus AL 81 IC 8 kg Kurutma Makinesi aldım geçen hafta servis elemaları kurulumda akım koruma prizi satmaya çalıştı benim kullandığım 3lü akım koruma prizi var onu kullanacam dedim olmaz almazsanız garanti dışı kalır dediler gerçekten kullank gerekli mi bu prizi
-
-
Sizi kandirmislar. Oyle bir zorunluluk yok.
Serdar bey 3 haftadır size ulaşmaya çalışıyorum kurutma makinesi almak için.ulaştığım zamanlarda geri dönüş yapacağınızı söylediniz ama hiçbirinde dönmediniz.keşke en başında yardımcı olamayacağınızı söyleseydiniz.
Merhabalar,
LG RC90V9AV2W ile Samsung DV90T5240AN/AH Makinalarını mağazada inceledim. İkisi de çok güzel. Fiyatları biraz fazla. Bu 2 cihazdan birini kullanan arkadaşlar tavsiyelerini ya da olumlu/olumsuz görüşlerini bildirirse sevinirim.
Bu kadar para vermene gerek yok. Şu makinayı al uzun yıllar arkana bakma diyebileceğiniz bir model varsa onlara da göz atmak isterim.
Teşekkürler, iyi forumlar...
-
Bütün eşyamı profilodan alan biri olarak bunu da profilodan aldım. Modelim km951rctr buharlı kurutma makinesi buhar fonksiyonu benim işime yaramadı kimsenin de işine yaramaz çünkü vadettiği gibi 5 gömleği atıp çıktığında ütüsüz bir şekilde giyemiyorsunuz. Ben beyaz eşya alırken de Bosch simenes gezip beğendiğim kodlar profiloda varsa profilodan almıştım. Yeni ev düzeceklere tavsiyem bu yönde.
teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X