Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: brkbr06 , brkbr06 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
14.938
Cevap
452
Favori
2.681.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Bu modeli (WTW85461TR) bu fiyata mı aldınız ?


    HB için 4.311,02 TL


    Kendi sitesinde model WTW87461TR ve 9 kg olarak değiştirilmiş. Ben 5 li olanı 10.10/2018 tarihinde 3800/taksitli almıştım. Yine forumda bu model için 3750 taksit, ve 3700 peşin fiyatları görmüştüm.

    Sizinki güncellenen model değil ise (7 li olan) fiyatın yüksekliğine dikkat çekmek istedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurordek

    Bu modeli (WTW85461TR) bu fiyata mı aldınız ?


    HB için 4.311,02 TL


    Kendi sitesinde model WTW87461TR ve 9 kg olarak değiştirilmiş. Ben 5 li olanı 10.10/2018 tarihinde 3800/taksitli almıştım. Yine forumda bu model için 3750 taksit, ve 3700 peşin fiyatları görmüştüm.

    Sizinki güncellenen model değil ise (7 li olan) fiyatın yüksekliğine dikkat çekmek istedim.
    bana Bosch fabrikadan hediye geldi
  • HOOVER DX H9A2TCEX-S 9 KG A++ Isı pompalı makinayi aldık bakalım 2190 fiyatıyla inşallah memnun kalırız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flyy_84

    Can Bey dün gece saat 23.30 itibariyle media marka gidip iki hem çamaşır hem kurutma makinası aldım kurulum Pazartesi olacak, kullanmaya başlayınca ilk fırsatta bende tecrübe ettiğim şeyleri paylaşacağım

    ELECTROLUX EW8F2166MA 10KG 1600D

    ELECTROLUX EW8H2966IZ

    Müthiş bir ikili olmuş. Şimdi gördüm. Mutlu günlerde kullanın. İhtiyaçlarınıza mükemmel şekilde cevap vereceğine emin olduğum bir ikili. Tasarım olarak da ikisi tamamen birbirini tamamlar nitelikte. İncelemenizi muhakkak bekleriz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: accountmanager

    Arkadaşlar AEG Kurutma Makinesi düşünürseniz Teknosa.com'da fiyati 3829 liradan 3379 liraya düşmüş bir de üzerine Teknosa'nin bingo oyununu https://www.teknosabingo.com/oyun oynayip
    %18 indirim kodu alırsanız 2863 liraya geliyor.


    https://www.teknosa.com/aeg-t7dbe835-8-kg-a-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-115027680?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI6vawzLO03wIVj8myCh2xRwvEEAQYASABEgIjvPD_BwE


    Makinenin özellikleri güzel. Tamburu da galvaniz yada çinko değil Çelik. Bosch ve Siemenste pahali modellerde çelik tambur var.

    Ben bu fiyata sipariş verdim. Makine gelince yorumlarimi paylaşırım.




    Bu fiyata alınabilecek en iyi kurutma makinesini almışsınız. Enerji verimliliği haricinde aynı bütçede alınacak BSH veya Arçelik grubundan çok daha iyi bir cihaz.


    Aynı bütçedeki Arçelik grubunda lastik koruması olmayan tek katmanlı tiftik filtresi var, alt bölümde ise sünger filtre var. BSH'ta da yünlü kurutma, çift yönlü kurutma olmaması gibi eksiklikler var.

    Bu model hem oldukça kaliteli, nevresim ve yorgan kurutma fonksiyonları var. En önemlisi ise tek filtre temizliği ile bakımının yeterli olması. mevcut filtresinin 2 katlı ve lastik korumalı olması. Kurutma makinesinde toz filtreleme kalitesi en az elektrikli süpürgelerdeki kadar önemli, çoğu kişi bu konuyu atlıyor, ya da firmalar vurgu yapmadığından haberleri yok.




  • 3 yıldır yoğun olarak beko 80hp kullanıyoruz. Şimdilik bi problem yaşamadık. Tambur metali, iç lambası, filtre yapısı vs kafaya takılacak şeyler değilmiş. Zamanında ben de çok gezdim buralarda.

    Biz program bile seçmiyoruz artık. Doldur ve başlat.

    Bazen kıyafetlerin üst üste dikilmiş kalın kısımları biraz nemli çıkabiliyor. Birde nevresimler içinde yumaklanırsa açıp bir tur daha kurutmak gerekiyor. Zaten süreyi kendi ayarlıyor. Üstünde ki kalan süre göstergesinin hiç bir hükmü yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 26 Aralık 2018; 6:36:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi bu konularda uzman bir kişiden bunları duyunca doğru karar verdigimden emin oldum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    candogan62 @ 25 Aralık 2018 17:00:44

    En önemlisi ise tek filtre temizliği ile bakımının yeterli olması. mevcut filtresinin 2 katlı ve lastik korumalı olması. Kurutma makinesinde toz filtreleme kalitesi en az elektrikli süpürgelerdeki kadar önemli, çoğu kişi bu konuyu atlıyor, ya da firmalar vurgu yapmadığından haberleri yok.


    2015 yılının başlarında Elektrolux EDH3897SDW modeli bir kurutma makinesi almıştım. Bu makinenin tiftik filtresi tek parçalı idi. Gerçi ikinci bir parçası da vardı, ama yeterli şekilde görevini yapabildiğini söyleyemem. Candoğan beyin yardımlarıyla aynı makinenin SDE modelinde kullanılan ve bahse konu olan 2 katlı filtre ile contasını servise getirttim. Aralarında müthiş bir performans farkı var. Gerçekten Can Beyin üzerinde durduğu kadar filtre de önemliymiş. Belki faydası olur diyerek yaşadıklarımı da buradan paylaşmak istedim. Can Beye buradan tekrar yardımları için teşekkürlerimi sunuyorum.




  • merhabalar ...bende çok ayrıntılı incelemeden çamaşır makinamın bosch olması nedeniyle bosch wtr85v00tr modelini aldım henüz teslim almadım cumartesiye kurulum yapılacak...bilgisi olan yorumda bulunursa sevinirim...bu makine 4 seri ve manuel olarak temizleniyor...8 seri olanlar kendi kendini temizleyen modelleri , kendi kendini temizleyen modellerinin belirli bir süre sonra servis tarafından temizliğinin yapılması gerektiğini ve bunu bir ücret karşılığı yaptıklarını burada okumuştum ve bulunduğum şehirde satıcıya sordum ve aynı bilgiyi onayladı...bunun üzerine bu modeli tercih ettim umarım memnun kalırım...
  • accountmanager A kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun. Aeg çamaşır makinası aldım bu kurutma makinası da takibimde fakat 3100 den aşağı bulamadım. Güzel fırsat olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurutma makinalarında arada çok fark oluyor mu? Forumda tavsiye edilen Grundig modeli ile aeg/ electrolux arasında çok fark olur mu?



    Örneğin Grundig bu makina benzer özelliklerde 1800 TL’ye alınıyor. Diğerlerine 2 kat fark verecek durum var mıdır?



    https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/grundig-gdc-80-kurutma-makinesi-115027675-401149288



    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, aranıza Grundig GDH 82 ile katılıyorum. Teknosa indirimleriye 2379TL'ye aldım. Konunun ilk sayfasından son sayfasına kadar bütün mesajları okudum. Uzun süredir de takip ediyorum, mesaj atmak bu güne nasipmiş. 2 tane ufak çocuğum var, hem onlar hemde bizim için faydalı olacağına inanıyorum. %10 İndirimli fiyatı 2519 ' a geliyor, kuponda bulursanız 2379 TL ye iniyor. Faydalanmak isteyen arkadaşlar kaçırmasın.
  • Evimizde oluşan yer sıkıntısı nedeniyle bizim de böyle bir makineye ihtiyacımız oldu. Şu anda çok bütçe ayıramayacağımız için 350 Liraya ikinci el Beko D 60 K modelini aldık. Alet yaşlı bir teyzeye hediye alınmış o da 1-2 kullanımdan sonra kaldırmış bir kenara koymuş. Sıfırdan farksız yani. Cam ile kapatılmış balkonumıza koyup hemen denedim, sonuç harika. Kupkuru çıkıyor çamaşırlar. Tek sorunu biraz gürültülü çalışıyor.

    Diyeceğim şu ki bu alet bile o kadar büyük kolaylık sağlıyor ki, yeni nesil makineleri düşünemiyorum. Her evde mutlaka olmalı diye düşünüyorum. İlerde daha üst seviye bir alet alacağım mutlaka.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar,

    HOOVER DX H9A2TCEX-S A++ 9KG
    Grundig GDH 80 A+ 8KG

    Modelleri arasında kaldım, fiyatları aynı sayılır, sizin tecrübelerinize dayanarak hangisini seçmeliyim.
  • Arkadaşlar merhaba, uzun araştırmalarım sonucu yaklaşık 2000-tl bütçe ile Hoover hl h9a2de-s marka çamaşır kurutma makinesini 2129-tl ye yukko dan aldım. Kurulumu sadece fişe takmak yeterli oldu ve yetkili servis 2 gün önce geldi ve kutudan açtı. İlk çalıştırmam sonucu izlenimim gayet olumlu. 2 saatte çamaşırlar dolap kuruluğu seçeneğinde kuru sayılabilecek şekilde çıktı. kalın olan 2 çorabın uçlatı ve pijamanın cep içleri %50 kuruydu sadece. geri kalanlar tamamen kuru çıktı diyebilirim. Olumlu tarafları ısı pompalı oluşu ve buna bağlı olarak enerji tüketiminin az oluşu, çamaşırlardan çıkan suyun kapakta monteli bidona dolması ve kullanışlı oluşu diyebilirim. Olumsuz olarak ise, eğer makinemde bir anormallik yok ise, tambur dönerken kalp atışı ritminde küt küt diye bir ses duyulması. Yetkili servisle durumu paylaştım, hatta bir video çekip hoover müşteri hizmetlerine durumu ilettim. Gelip kontrol edecekler.

    Bu aşamada eğer bu makineyi kullanan varsa deneyimlerini paylaşmasını isterim. Özellikle bu ses konusunda. O ses olmasa gayet sessiz bir makine ve her şey olumlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaDu -- 2 Ocak 2019; 16:15:51 >




  • Kurutma ve çamaşır makinesini üst üste kullananlar var mı? Yarın aeg kurutma makinesinin kurulumu için gelecekler fakat bağlantı aparatı olmadan kurmayız dediler. Aparat için 370 tl dedi electrolux/aeg servisi. Nedir bu kadar pahalı olan yoksa fiyat normal de ben mi cimrileştim acaba?🤔

    Sizlerde benzer durum oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • royals R kullanıcısına yanıt
    Kullanan çok. Genelde bedelsiz veriliyorlar. Özellikle çamaşır makinesi de aynı grupsa kendileri getiriyorlar. Benim aynı marka, ücretsiz getirdiler.

    Bence yüksek bir bedel itiraz edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi css2005 -- 2 Ocak 2019; 23:25:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şikayetvar üzerinden bir kaç bildirimi inceledim herkes benzer dertten muzdairp.Şaka gibi fakat satış fiyatları da başka sitelerde benzer:-(
    https://www.sikayetvar.com/electrolux/aparat
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Ayın 25’i geçti değişiklik var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.