Şimdi Ara

Cam şişedeki zararlılar( resim eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
8
Favori
9.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana yolla kaç para istiyosan hesabında 4 haneye çıkmadığın sürece
  • Meyve parçalarıdır belki

Konuya gelicek olursak tüketici mahkemesinin işi var demektir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: heawen

Herkese selamlar dün x bir marketten aldığım y marka meyve suyu cam şişede olanlardan birinin içinde garip şeyler var kurt , böcek , sümük belki ip ne bileyim enteresan iğrenç ne olduğunu anlayamadığım maddeler. Şişe hiç açılmamış kapalı ağzındaki naylon bile duruyor ne yapayım yada ne yapmam gerek fikri olan varmı ?

Alırken niye bakmıyon gardaş?

Not:Pmden markasını atarsan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Orijinalden alıntı: heawen

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

eğer 2 tane aldıysan tazminat almanın yolu var. Birini içip ya da döküp. İçtim hastalandım 2.de farkettim ahanda buda kanıtı gibi. Tabi bunlar tasvip etmediğimiz işler

Niyetim kötü değil aslında ancak resimleri ekleyemedim bi görseniz içindekileri çok enteresan

bu markayı paylaşabilir misin? Yerinde olsam yapardım. Bu zamana kadar bu pisliği mi içiriyorlarmış millete.

Bu arada tamek sanırım?

Hayır bu 1 değil, 2 değil kaç kere bu tip vakalarla karşılaşıldı hiç önlem almadılar. Firmanın kendisi pislik zaten tarım ve gıda el atsa keşke bir bu firmaya.. Daha önce de yine içinde böyle garip beyaz bir şey bulmuşlardı yine bu forumdan. Merdiven altında mı yapıyorlar anlamıyorum ki..

Tamekten çıkan çıkana vallahi çok duydum methini tamekin bu konuda.

• MARKAYI PM ATARAK AT HOCAM
  • kanka sen bana yolla o şişeyi, 1000 kağıt veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 23 Haziran 2012; 21:06:04 >
  • sisenin icindeki bildigin fare yavrusu..
  • bana yolla ne istersen veririm diyenler o şişeyle milyarlar kazanacaklar belki. çok kurnaz bi milletiz valla.
  • Sonuçta insan sağlığı öncelikli içindeki maddeler her neyse ki ne olduklarını anlayamadım gitti sanki ufak bir hayvanın bağırsakları ve midesi gibi ip gibi değilde et parçaları gibi duruyor. Gerçekten ciddi şeyler olduğunu düşünüyorum. Bunları ben almadım bizim baba almış marketten . Şimdi Abd de falan olsak muhtemelen 100 200 bin usd belki çok daha büyük rakamlar tazminat olarak alınabilirdi ama Türkiyede insan hayatı biraz ucuz malesef. Büyük firmalar pahalı avukatlar ordusu hasır altı edilir gecer diye düşünüyorum.
  • 1200 liraya alırım o şişeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

bana yolla ne istersen veririm diyenler o şişeyle milyarlar kazanacaklar belki. çok kurnaz bi milletiz valla.

acık artırmayamı koysak ne
  • demek ki doğal üstad. Bide böyle düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: velevki

demek ki doğal üstad. Bide böyle düşün

Doğru valla %100 organik canlılar var içinde
  • beslemeyi dene ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ne iğrenç bir şeydir küçük solucan gibi NTVdeki adama mı göndersek o kafaya hüpletir sonra bir de protein deposu falan der
  • :) Bunun markasını tahmin edebiliyorum böyle çürük şeftali gibi kokuyor :)
  • LAn ben hep Tamek içiyordum okulda
  • meyvenin sapıdır ya ne suyu o
  • kayısı suyuysa filtre işleminde kaçmış kayısı kabuğudur o, uzun süre durduğundan küflenmiş, şaşılacak bir durum değil benimde başıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: semblance

:) Bunun markasını tahmin edebiliyorum böyle çürük şeftali gibi kokuyor :)

meyve sulari zaten %95 cürük meyvelerden üretilir :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.