Şimdi Ara

Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CABAZON , CABAZON Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
9
Favori
33.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Llumar ön cam için air 80 serisinin solargard da karşılığı nedir? Şeffaf ön cam filmi olarak arkadaşlar.

  • ben yurtdışı forumlarında da araştırdım, molekül düzeyinden itibaren tamamen kendi fabrikasında üretim yapan yapışkanı vs glabal films diye bi marka var. abdde bayaa tutuluyor. qdp ceramic serisi 600 tlye yaptırdım. seramik üstelik. değerleri xpel, solargard, lumar serilerinin seramic serileriyle aynı ya da daha iyisi. aşağı kalır yanı yok. lumar vs seramike 1500 civarı çekerken 600 tlye global films bence daha mantıklı. lumar vs ismi var. atr serisinde 53lerde emerji kesme global films qdp seramikte 62. diğer tüm değerlerde çok çok iyi. isme para vermeye gerek yok.

  • llumardan uzak durun malının arkasında durmuyorlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: komkarbey

    Llumar ön cam için air 80 serisinin solargard da karşılığı nedir? Şeffaf ön cam filmi olarak arkadaşlar.

    Ultra performance plus 80. Görünür ışık geçirgenliği aynı ama enerji reddi solargard'ın bir tık iyi gibi. Hatta fiyat farkı çoksa ultra performance 75 de yapılabilir.

  • Son iki aracımda da Llumar yaptırmıştım. ATR20'den memnundum, kağıt üstünde veriler çok yakın olunca sonraki aracıma ATR35 yaptırdım ama verim alamadım. Ben de bu sefer solargard düşünüyorum bakalım

  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

    O global denilen cam filmi biryerde 2 sene önce 200 tlye çektirmiştim. Çok dandik bir film sakın yaptırmayın.

  • neye göre dandik kime göre dandik. global films markası belki sizin yaptırdığınız farklı bi markadır. yabancı forumlarda ve kaynaklarda, yotubeda vs araştırarak yaptırdım. filmin yapışkanından molekül düzeyinden itibaren kendi fabrikalarında üretiyorlar. bunu yapan ya tek ya da bi kaç firmadan biri. sağda solda ürettirmiyorlar. kenar köşelerde çekilen amerikan abi bu film denilen filmlerle karıştırmayın. araştırdığınızda göreceksiniz, global film ceramic serisi. araştırmasak bilmesek sizin gibilere kanacak millet. şu Türkiyede doğru düzgün forumlarda bilgi yok salla gitsin yalnızca.

  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

    Önceki aracıma global yaptırmıştım, modelini hatırlamıyorum 2020de 300 tl vermiştim. Cidden güzel bir filmdi. Görüşü engellemiyordu ve güneş ışıklarını cidden iyi kırıyordu. Memnundum ben.

  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

    Görüş net değildi ayrıca rengi kahverengiye kaçtı. Belkide başka marka takmışlardır bilemem. Adama global takılacak demiştim , zaten ilanındada global marka film 200tl yazıyordu.

  • Yakın zamanda solargard yaptıran var mı ? Ortalama fiyatları nedir ?
  • Cam filmi uygulamacı dükkanlarının çoğunun girişlerinde veya önünde 3M tabelasını görebilirsiniz. Ancak bu onların 3M filmi kullandıklarının garantisi değildir. Cam filmi çok teknolojik bir ürün olduğu için elleyerek veya bakarak kaliteyi anlamak müşteriler için pek mümkün değildir. Bu nedenle uygulamacıdan ürünün garanti kartını istemek en doğru davranıştır. İnternette kayıtlı bu kart ile ürünün kalitesini

    sorgulayabilirsiniz. Piyasada şu an bu kartı verebilen Llumar, Winplus ve Xpel markaları var diye biliyorum. Başka hangi markalar var bilmiyorum. Bunun dışında çok güvendiğiniz uygulamacılarda yaptırabilir siniz. Başka türlü bunun garantisi yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: canlee89

    Yakın zamanda solargard yaptıran var mı ? Ortalama fiyatları nedir ?

    2 küçük çocuğum var ve uzun yolculuklara memlekete otele vs aracımla giderim. bu sebeple bir araçta cam filmi benim hassas noktam. Aldığım araçlara ilk önce dışarıdan içeri hafif görünecek şekilde çok koyu olmayan ama ısıyı maximum kesecek şekilde cam filmi yaptırırım.

    Bundan önceki tüm araçlarıma ve ailedeki diğer araçlara Kadıköyde Llumar Ahmet'de cam filmi yaptırıyordum. piyasanın en pahalısı olabilir ama işçilik konusunda çok titiz ve orjinal ürün kullandığına güvendiğim esnaf. Kendisi yakın zamanda işi bırakması sebebiyle geçen hafta yeni aldığım aracımın tüm cam yüzeylerine Ümraniye DetailingDükkanı216 da SolarGard cam filmi yaptırdım.

    Aracım 2018 Subaru Forester. Aracın tüm cam yüzeyleri emsal araçlara göre çok büyük. Aracın içi çok ferah ama güneş altında çekilmez oluyor. Arka camlar orjinal karartılmış olmasına rağmen ısıyı kesmediği için tüm camlara film yaptırdım.

    Bagaj camları ve arka yan camlara HP Supreme 42

    Ön camlara HP Supreme 22

    En ön Sürüş Camına UP 80

    Sunroof Camına Hp Supreme 42 yapıldı.

    yan ve arka camlar fiyatı 2500 tl

    en ön sürüş camı fiyatı 2000 tl

    sunroof camı 500 tl olarak toplamda 5 bin tl ödedim.


    Ardından bin km yol yaparak memlekete geldim. İlk kez Llumar dışında bir film yaptırdım. güneş kesme performansından oldukça memnun kaldım. araca dıştan bakınca ön camlar ile arka camların kontrastından pek memnun kalmadım ön camlar baya daha açık renk kalmış arada ton farkı olduğu belli. (Llumarda bunu bire bir dengeliyorduk.) ufak tefek de işçilik hataları gördüm kesinlikle bu işte llumar Ahmet kusursuz çalışıyordu. ama genel manada memnunum.

  • Sanırım genel kanı Solargard’ın daha kaliteli olduğu yönünde bende Llumar ve Solargard arasında karar veremiyorum, özellikle ön camda polarize gözlük ile görüşü bozmaması en önemli şartım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 7 Temmuz 2022; 0:10:39 >
  • turcoblanco kullanıcısına yanıt

    Tesadüf :) Aynı yerde dün ben de birebir aynı filmleri yaptırdım aynı fiyata benim 3008'e. Ömer bey size de aynı kombinleri önermiş belli ki.


    Ben de yarın uzun yola çıkacağım. Şuan camda sayısız küçük yuvarlak kabarcık tarzı şeyler var, güneş altında 1 haftaya tamamen geçer dedi.


    Sizde de o şekilde miydi başta, şuan ne durumda?


    İlk izlenim bende de gayet iyi, ısı kesme açısından.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 8 Temmuz 2022; 13:22:59 >
  • kyle007 kullanıcısına yanıt

    Aracı ilk aldığımda benim de aynı şekildeydi. 2 çocukla 1000 km den fazla yol yaptım halen yıkatamadım şuan aracın içi de dışı da çok pis dikkat edemedim ama sanırım geçti kabarcıklar. ısı kesme olayı yolda elim kolum yanmadı memnundum ama araç güneş altında kalınca direksiyon yine de tutulmaz oluyor. Bugün aracı yıkatabilirsem yıkatacağım. yıkatamazsam kendim temizledikten sonra detaylı bakacağım henüz cam filmlerini tam anlamıyla inceleyemedim.

  • FthGTI F kullanıcısına yanıt
    Bende Llumar ATR 20 kullanıyordum bu sefer solargard a şans vermek istedim bakalım bugün yaptırıyorum Quantum 28 serisini
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Ön cam ve yan camların hepsine mi Quantum 28 kullanacaksınız? Hayırlı olsun.
  • FthGTI F kullanıcısına yanıt
    Ön cam hariç komple 5 cama yaptırdım.
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, fiyat ne acaba?
  • FthGTI F kullanıcısına yanıt
    Smoke serisi 1800 TL quantum 2400 TL
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.