Bildirim
Cam filmi tavsiyesi 1 numara mı yoksa 2 numara mı? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: P1YADE
Benim arkalar 3 önler 2 gece sorun da yaşatmıyor
İyi cam filminde sorun yaratmaz. Hem de güneşten süper korur.
3 numara çok koyu, gündüz rahatlıkla anlaşılır. Dolayısıyla hem ceza yeme hem de filmi sökmek durumuyla karşı karşıya kalınabilir. Bu da özellikle arka rezitansları bozabilir.
Bu sebeple en çok 2 numara (%20) veya daha açık tonun tercih edilmesinden yanayım._____________________________ -
Bende önler (ön cam filmsiz) 1 numara , arkalar ve arka cam 2 numara. Yıllardan beri araçlarımı bu şekilde filmlerim , Tr.de çok yeri gezmişimdir hiçbir sorun yaşamadım, buraya yazdıktan sonrada yaşamam inşallah...
Cam filminde yegane niyetim aracımın içini ailem için özel yaşam alanımız olarak görmemdir. Bunu yaparkende 3 veya 4 numaralara çıkıp işi abartmamak gerektiğini düşünüyorum. 1 ve 2 numaralar hem benim işimi görüyor hemde dikkat çekmiyor
Ön camı önermem ve önleri koyu çektirmenizide önermem. Öncamı filmli araç polisin direk dikkatini çekebilir , apaçi imajı yaratabilir diye düşünüyorum.
Edit: 7-8 ay önce 350 tl.ye 7 yıl garantili amerikan film çektirdim. İşçilik gayet başarılı , henüz en ufak bir atma sıyrılma yok ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 18 Haziran 2017; 1:33:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
bu numara işi markadan markaya değişiyor, llumarda örneğin 4-5 farklı numara seçeneği mevcut.
http://navigasyonstore.com/llumar-at-atc-atr-serisi-cam-filmi-ozellikleri-ve-ton-farklari/_____________________________ -
Markadan markaya degisiyor.2 numara gece gorusu etkiliyor bide yagmur varsa vay haline..
Ön yan camlara 1
Arka yan camlara 2
Arka cama 1 numara en iyisi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: simsar7
quote:
Orijinalden alıntı: P1YADE
Benim arkalar 3 önler 2 gece sorun da yaşatmıyor
İyi cam filminde sorun yaratmaz. Hem de güneşten süper korur.
3 numara çok koyu, gündüz rahatlıkla anlaşılır. Dolayısıyla hem ceza yeme hem de filmi sökmek durumuyla karşı karşıya kalınabilir. Bu da özellikle arka rezitansları bozabilir.
Bu sebeple en çok 2 numara (%20) veya daha açık tonun tercih edilmesinden yanayım.
en son ankara gişelerde çevirmeye girdim sorun yaşamadım filmlerde_____________________________ xxxxxxxxxxxxxxx -
Önler 1 arkalar 2, 3M. _____________________________ -
Karartilmis camlar kaç numaraya denk geliyor?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ Vw Golf 7 1.6 Tdi Bmt Comfortline -
-
Teşekkürler,sizede hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Vw Golf 7 1.6 Tdi Bmt Comfortline -
quote:
Orijinalden alıntı: umm.7
Kapılar 1 numara bagaj camı 3 numara
Yıllardır vazgeçilmez secenegim
Oto kararan dikiz aynasında 3numara işkence. Gece arkadan gelen selektör yapmadığı zaman göremiyorum ben :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben bagaj camını 3 yaptırırken herzaman, bu kez 2 olsun dediler tamam dedim demez olaydım.
Ben şu uzunlar la peşime düşenlerden nefret ediyorum 3 numara olunca pek hissetmiyorum rahatsızlık sırf bu yüzden bagaj camı 3 tür benim genellikle :)
Ben diger aynalarada sık sık baktığım icin pek sorun olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 18 Haziran 2017; 23:13:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam 2 yaptır.
Bizim önler 1 arkalar 2 ama önlerde 2 olsa güzel olacakmış
Başka bi şey ama 3 yaptırmayın yaptırdıysanız sökün atın. İçerisi zindan gibi oluyor. Gece dikiz aynasından arkayı göremiyorsun
Ön arka 2 yaptır
Bende ön kapılara 1 arka taraflara 2 düşünüyorum. İstanbul Avrupa yakasında varmı güzel bir tavsiye fiyat /kalite oranı iyi film yaptıracak bir yer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: umm.7
Ben bagaj camını 3 yaptırırken herzaman, bu kez 2 olsun dediler tamam dedim demez olaydım.
Ben şu uzunlar la peşime düşenlerden nefret ediyorum 3 numara olunca pek hissetmiyorum rahatsızlık sırf bu yüzden bagaj camı 3 tür benim genellikle :)
Ben diger aynalarada sık sık baktığım icin pek sorun olmuyor
Valla benim 3tü, hatun hiçbirşey göremiyorum deyince 1e çevirdim, yanlar 2 numara. 3 kararan aynada arkadan gelen farı sinek gibi gösteriyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: alperen.md
Karartilmis camlar kaç numaraya denk geliyor?
Aşağı-yukarı 2No gibi._____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ.
-
quote:
Orijinalden alıntı: orhan1461
Bende önler (ön cam filmsiz) 1 numara , arkalar ve arka cam 2 numara. Yıllardan beri araçlarımı bu şekilde filmlerim , Tr.de çok yeri gezmişimdir hiçbir sorun yaşamadım, buraya yazdıktan sonrada yaşamam inşallah...
Cam filminde yegane niyetim aracımın içini ailem için özel yaşam alanımız olarak görmemdir. Bunu yaparkende 3 veya 4 numaralara çıkıp işi abartmamak gerektiğini düşünüyorum. 1 ve 2 numaralar hem benim işimi görüyor hemde dikkat çekmiyor
Ön camı önermem ve önleri koyu çektirmenizide önermem. Öncamı filmli araç polisin direk dikkatini çekebilir , apaçi imajı yaratabilir diye düşünüyorum.
Edit: 7-8 ay önce 350 tl.ye 7 yıl garantili amerikan film çektirdim. İşçilik gayet başarılı , henüz en ufak bir atma sıyrılma yok ...
Hocam merhaba bende düşünüyorum da ön 1 arka 2 bagaj da 1 numara olarak marka tavsiyen olurmu yada öncekileri neler bu işin yaptırırken...
-
Aracın iç döşemesi de önemli araç içi açık renkse dah koyu film yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt