Merhabalar, aracımda ön cam hariç komple 2 numara cam filmi mevcuttur. Kapalı alana girildiğinde bile ışık var ise içerisi gözüküyor örneğin. AVM otoparkları. Bu film muayeneden geçer mi? Teşekkürler
Hafif kusur olarak geçer
Gecer ama polisi bilemem o ayrı
Hafif kusurlu olarak geçmektedir. Trafik polisleri çok aşırı siyah cam olmadığı sürece aldırış etmemektedir.
quote:
Orijinalden alıntı: BurakDRHN
Hafif kusurlu olarak geçmektedir. Trafik polisleri çok aşırı siyah cam olmadığı sürece aldırış etmemektedir.
Teşekkür ederim. 2 aydır şehire inerken hep kontrolden geçiyorum zaten bakmıyorlar. Hatta görüyorum bazı araçlar ön camlarına kadar yaptırmış onları da daha çekeni görmedim ama denk gelme olasılığımız mevcut :)
urnamed3232U
kullanıcısına yanıt
İçiniz ferah olsun 2011 den beri araba kullanıyorum. Son 3 yıldır arabam da yan camlarında film mevcuttur. Ceviriye girdiğimde polisler aldırış bile etmemektedirler 1 kere bile sormadılar neden filmli diye o yüzden hiç aldırış etmeyin. İçişler bakanı zaten çok koyu olmadıkça vatandaşlarımızı kolaylık gösterin diye basında acıklaması vardır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme