Şimdi Ara

Calvin Klein parfum yardım Mizu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba hocam sevgilime dogum gununde hediye olarak parfum almayı ddusunuyorum

simdi boynere gittim 100 ml parfume 300 lira diyorlar :D internette buldum orjinal demisler ama ben bunu sparis edince nasıl hediye paketi yapıocam pakletleyip yollayan site varmı birde hangisi iyidir bilen alan varmı

CALVIN KLEIN BEAUTY EDP 100 ML - KADIN

CALVIN KLEIN EUPHORIA EDP 100 ML KADIN PARFÜMÜ
    ---
    birde bunlar orjinalmi yoksa fason ürün mü malum 300 lira parfumu 100 e veriyolar supheliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: MadEagle06

merhaba hocam sevgilime dogum gununde hediye olarak parfum almayı ddusunuyorum

simdi boynere gittim 100 ml parfume 300 lira diyorlar :D internette buldum orjinal demisler ama ben bunu sparis edince nasıl hediye paketi yapıocam pakletleyip yollayan site varmı birde hangisi iyidir bilen alan varmı

---
    birde bunlar orjinalmi yoksa fason ürün mü malum 300 lira parfumu 100 e veriyolar supheliyim

kardeşim bu konuya uzun bir süre ayırmış biri olarak söyleyeyim o parfümlerin tarihleri ya yakın yada geçmiş olabiliyor şansına bağlı ama benim sipariş ettiğim bella molayı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAY PEMBE

quote:

Orijinalden alıntı: MadEagle06

merhaba hocam sevgilime dogum gununde hediye olarak parfum almayı ddusunuyorum

---

kardeşim bu konuya uzun bir süre ayırmış biri olarak söyleyeyim o parfümlerin tarihleri ya yakın yada geçmiş olabiliyor şansına bağlı ama benim sipariş ettiğim bella molayı tavsiye ederim

hangi siteden tavsiye edersiniz

• bellamola.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.