Şimdi Ara

CALVIN KLEIN ONE EDT 200 ML SPR - 99 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

quote:

Orijinalden alıntı: soldier_x

Kalici degil

Birçok yorum okudum, sizin gibi düşünenler de var, kalıcı olduğunu söyleyenler de. Parfüm-ten uyumu önemli bu konuda. 200ml 'lik bir parfüm için 63TL iyi bir fiyat. Kalıcı olmasa bile gün içerisinde tazelenebilir.

Tabikide zevk meselesi ama bu koku ck degilde siradan bir marka olsaydi kimse yuzune bakmazdi.sahsi fikrim bu kokunun cok ozel bi koku olmamasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

quote:

Kalici degil

Birçok yorum okudum, sizin gibi düşünenler de var, kalıcı olduğunu söyleyenler de. Parfüm-ten uyumu önemli bu konuda. 200ml 'lik bir parfüm için 63TL iyi bir fiyat. Kalıcı olmasa bile gün içerisinde tazelenebilir.

Tabikide zevk meselesi ama bu koku ck degilde siradan bir marka olsaydi kimse yuzune bakmazdi.sahsi fikrim bu kokunun cok ozel bi koku olmamasi

Yorumlarınız birçok arkadaş için yol gösterici olacaktır. Doldurma parfümler ile aynı fiyata geliyor bu nedenle günlük kullanım için tercih ettim.

• parfum alcaksanız gucci pour homme 2 tavsiye ederim kalıcılığı güzel ve ferahlatıcı bir koku var.onun dışında aqua di gio da güzel ama ben ağır severim 3-4 gün çıkmayacaksanız kızlar bayılsın diyosanız Tom ford black orchid derimmm
  • CK parfümlerinden IN2U, One ve Iternity kullandım, kalıcılık çok zayıf..

Adamlar da bunu bildiklerinden kolonya şişesi gibi parfüm yapıyorlar:)

Fiyatı uygun ama bulaşmayın derim..
  • CK one satın aldım, saat 11'de sıktığım parfümün etkisi gün içinde azalsa da saat 23:00'de halen hissediliyordu.
    Kalıcılığa iyi diyemem fakat kötü de değil. Fiyatına göre çok çok iyi.
  • kokusu berbat bana göre,berber parfümü havası var 48 e almıştım hediye ettim bir arkadaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 27 Kasım 2014; 13:15:44 >
  • Mizu dan avea veya telekom indirimıyle 63 liraya alınırsa 200 ml yaklaşık 6.5 tane 30 ml eder. Tanesi 10 liraya gelir. Bedava markalı bir parfüm için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 27 Kasım 2014; 23:12:29 >
  • 90 lı yılların playboy kokusu günümüzün parasız öğrenci parfümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman_16

Fırsat ürünü aynı ürün boyner de 191 TL.

http://www.ozdilekteyim.com/magaza/c/23681/selektif-parfum

aylardır 60 - 70 lira civarı çeklerle daha ucuza mal ediliyor. ben geçen yıl almıştım çok kalıcı değil ama kokusu çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

kokusu berbat bana göre,berber parfümü havası var 48 e almıştım hediye ettim bir arkadaşa

Nereden almıştınız acaba? Fiyay da düşük, taklit olmasın?

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    n11 kutu bandrollüydü sahte olduğunu sanmıyorum
  • Gecen ay Atina havaalaninda 15 euro'ydu.Donuste alirim demistim ama pasaport sistemi cokunce zor bela ucaga yetistim.Almadigima pismanim satardim. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixerteam

http://www.n11.com/calvin-klein-ck-one-edt-200-ml-unisex-parfum-P27776322

ben aldım kalıcı degği doldurma parfumler daha iyi gibi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.