Şimdi Ara

Callpex'de Çalışan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Callpex çağrı merkezinde çalışan varsa net maaş söyleyebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Locked1

Herkese merhaba,

Callpex çağrı merkezinde çalışan varsa net maaş söyleyebilir misiniz?

??
  • Güncel
  • Çalışacağınız en son yer olsun içme suyu vermezler gece vardiyasında bayat ekmeğe mahkumsunuz izinli günün gecesinde vardiya yazarlar havasız toz pis servisniz 15 ilçe birleşmiştir 3 saatten önce eve gidemezsiniz zaten asgari ücret verirler onu bile kantinde çaya ve suya verirsiniz callpex e uğramayın bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rainbow1907 R kullanıcısına yanıt
    Araya araya bir hal oluyorlar, o kadar diyorum ya aramayın çağrı merkezi elemanı işi düşünmüyorum diye sanki inadına yaparcasına 1 hafta sonra yine arıyorlar:@

• Beyler benide aradılar yarın iş görüşmesi için çağırdılar çalışma saatleri nasıl?kaçta gider geliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crtasus -- 23 Mart 2015; 17:30:29 >
  • Dostum her işin zorluğu var merak etmeyin adamın canını almıyorlar.Ben 2 yıldır pegasus çağrı merkezindeyim çalışıyorum ve kendimi gösterip yükseklmeye başladım.Bu arada callpexte çalışma diye birşey yok callpex kendi içerisinde bir çok projeye sahip örnek pegasus avea vestel hepsi burada ve niceleri.Kısaca senin hangi projede çalışacağına bağlı.Burda atıp tutanlara bakma sen birşey bildiklerinden değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Teknosa'da çalışan var mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Callpex'le görüşmeye gitmiştim yaz aylarında, bana ilk iki ay 800 lira verilceğini daha sonra 1000 liraya geçiş yapılacağı söylendi. Ben de kabul etmedim

Şuan okuduğum mesleğe göre bir iş yapıyorum ve verdikleri paranın üstünü kazanıyorum, şükür girmemişim.
  • Yozgat gibi yerde vazgeçilmezdir tabi callpex iş yok orda şirket bezdirir gerçekten uzak durun istanbulda herkese ücretsiz izin başladı içme suyu çay bile vermezler hergün küfür küfür sinirleri çöker insanın uzak durun burayı sevenlerde niteliği olamayan kişiler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.