Şimdi Ara

Called ID açtırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
26.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce 444 1 444 ü arayıp Caller ID açtırmak istediğimi söyledim.benden bazı bilgileri istediler.kaydımın alındığını ve bir kaç gün içinde açılacağını söylediler.Caller ID açmak bu kadar zor mu?

• Maalesef telekom böyle.Ama 1-2 gün içinde açarlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Maalesef telekom böyle.Ama 1-2 gün içinde açarlar.

5-6 gün içinde açmışlardi bizimkini.Sorun değil kaydı aldılarsa açarlar en geç 1 haftada
  • eskiden hemen açıyolardı şimdi özelleşti tam tersi yavaşladı telekom
  • Perşembe aramıştım ben, yanılmıyorsam Pazartesi açmışlardı, 3 kezde aradım. Telekom bir numara canım
  • hala bekliyorum zaten
  • Ne soraları soruyalar arayınca ona göre hazırlanayım annesinin kızlık soyadı doum tarihi falanmı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım artık kabulleneceğiz türk telekom belki devletin hantallığından kurtuldu ama hala gerisin geri yürümekte
  • Babamın üzerine olan hattın Caller-ID sini ben açtırmıştım.Bana hat sahibi olup olmadığımı bile sormamışlardı.Geçen gün dedeminkini açtırayım dedim bi küfür yemediğim kaldı.Birde müşteri hizmetlerindeki geri zekalı kadınlar bana öyle bir şeyi yapamayacağımı söylüyorlar.Yaptım diyorum anlamıyorlar.Zaten hepsi hayatlarından bezmiş.Seslerini duyabilmek için kulağın telefonla bütünleşmesi gerekiyor.Bu telekomunda,müşteri hizmetlerinin de...
  • 3. günde acmıslardı bizimkini..
  • caller ıd arayan numaranın gorunmesi ozelliği değil mi,peki bunun için ekstra ucret oduyormuyuz,bedavaya bir hizmet yapmaz tt benım bildiğim
  • yok abı ucretlendırme yok dıye bılıyorum emınım hatta arkadas actırdı hıc bır ucret almıyorlar
  • az once caller ID ozelligini actırmak icin basvurumu yaptim... "1 iş günü içerisinde" gerceklesecegini soylediler.. ve cok sukur bundan ucret almiyorlar....
  • bekle bir günde açarlar :DDD tt net dedim mi beklıycen onlar özletmeyi severler arkalarından bi ton laf etirmeyi :DD
  • bende aradım 1 iş gününde açılacak dendi bakalım görücez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.