Arkadaşlar az önce 444 1 444 ü arayıp Caller ID açtırmak istediğimi söyledim.benden bazı bilgileri istediler.kaydımın alındığını ve bir kaç gün içinde açılacağını söylediler.Caller ID açmak bu kadar zor mu?
Maalesef telekom böyle.Ama 1-2 gün içinde açarlar.
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Blof
Maalesef telekom böyle.Ama 1-2 gün içinde açarlar.
5-6 gün içinde açmışlardi bizimkini.Sorun değil kaydı aldılarsa açarlar en geç 1 haftada
eskiden hemen açıyolardı şimdi özelleşti tam tersi yavaşladı telekom
Perşembe aramıştım ben, yanılmıyorsam Pazartesi açmışlardı, 3 kezde aradım. Telekom bir numara canım
hala bekliyorum zaten
Ne soraları soruyalar arayınca ona göre hazırlanayım annesinin kızlık soyadı doum tarihi falanmı.
arkadaşım artık kabulleneceğiz türk telekom belki devletin hantallığından kurtuldu ama hala gerisin geri yürümekte
Babamın üzerine olan hattın Caller-ID sini ben açtırmıştım.Bana hat sahibi olup olmadığımı bile sormamışlardı.Geçen gün dedeminkini açtırayım dedim bi küfür yemediğim kaldı.Birde müşteri hizmetlerindeki geri zekalı kadınlar bana öyle bir şeyi yapamayacağımı söylüyorlar.Yaptım diyorum anlamıyorlar.Zaten hepsi hayatlarından bezmiş.Seslerini duyabilmek için kulağın telefonla bütünleşmesi gerekiyor.Bu telekomunda,müşteri hizmetlerinin de...
3. günde acmıslardı bizimkini..
caller ıd arayan numaranın gorunmesi ozelliği değil mi,peki bunun için ekstra ucret oduyormuyuz,bedavaya bir hizmet yapmaz tt benım bildiğim
yok abı ucretlendırme yok dıye bılıyorum emınım hatta arkadas actırdı hıc bır ucret almıyorlar
az once caller ID ozelligini actırmak icin basvurumu yaptim... "1 iş günü içerisinde" gerceklesecegini soylediler.. ve cok sukur bundan ucret almiyorlar....
bekle bir günde açarlar :DDD tt net dedim mi beklıycen onlar özletmeyi severler arkalarından bi ton laf etirmeyi :DD
bende aradım 1 iş gününde açılacak dendi bakalım görücez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme