Şimdi Ara

Call vermesini bilmeyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen all mid demekte vazgeçin lane pushlamadan bi sey yapilmaz elinizde jayce master zed gibi şampiyonlar vars split yaptirin all mid deyen kafalariniz azicik çalışsın mac satmayın bıktım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• All midi genelde sağda solda tek yakalanıp satmasınlar diye diyorlar tabi ki birinin split yapması daha verimli ama solo q da güvenemezsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben split yapayım dedim maç gitti bizimkiler ölmüş
  • Takımdan ayrık ittirmeyi bilen adam zaten "all mid" yazsalarda gitmez görevini yapar. Bazen banada denk geliyor "all mid" yazıyorlar bende G + Işınlan spamlıyorum. Genelde anlamayıp 4v5 ölümüne giriyorlar, anladıkları zaman zaten kazanıyoruz.
  • trde split yapılmaz hangi elo olursa olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol kardeşim taktiklerin sayesinde SKT'den teklif aldım. MSI'da 6. oyuncu kontenjanını bana kullanacaklarmış.
  • Türkün taktiğine 'midden yar' denir.

All mid, call ver, call of duty falan gibi taktikler tırıvırı gelir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYLER :( -- 5 Mayıs 2017; 16:5:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu bırakmadan önce hatırlıyorum ki TR de split yapılmaz. Split yapmayı çok seven biri olarak bu sevdamdan vaz geçmiştim.

Ne zaman split yapsam ya takım savunamaz tek tek ölürdü ya da 2den fazla kişi bana geldiğinde global görev yapmak yerine avel avel dolaşırlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Oyunu bırakmadan önce hatırlıyorum ki TR de split yapılmaz. Split yapmayı çok seven biri olarak bu sevdamdan vaz geçmiştim.

Ne zaman split yapsam ya takım savunamaz tek tek ölürdü ya da 2den fazla kişi bana geldiğinde global görev yapmak yerine avel avel dolaşırlardı.

Euw dayım qnq

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.