Şimdi Ara

Call Of Juarez DX10 Benchmark Kullanıma Sunuldu!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
9.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düzelse iyi olur gidin konsol alın demeye getiriyolar kardeşim yeter artık bütün üreticiler paraya doydu senelerdir artık son kullanıcının yüzü gülsün biraz özellikle pc sahiplerinin
  • Bir buçuk saattir dosya inmek bilmedi :S en erken yarın testleri verebilirim, herkese iyi geceler.
  • http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=65490

Call of juarez dx10 benchmark -videosu-

Bayıldım...
  • Vısta yuklu olsaydı su an test sonuclarını verıyo olucaktım ancak su an malesef xp kullanıyorum

• download ediyorum bende, 8600gtyle deneyelim bakalım
  • bir lost planet vakası daha mı yoksa, uydurup port edilmiş bir oyunu baştan sağma bir test mi yapmışlar yoksa gene...
    ben açıkcası inanmıyorum 700 dolarlık kartların 30 fps alıcağına
    dh den bekliyoruz, özellikle beyazbüyüden
  • ati nasıl uçmuş diyosunuzda yaw bütün teslermi fake anlamadım. atiler dx9 da 8800 lere tokatlandı ama dx10 da iyi belkide. bu yuzdende geciktirdiler belkide. çünkü nvidia ile aynı zamanda çıkarsalar dx9 performansına bakanlar atiyi beklemeden direk nvidia lara sarılacaktı. neyse belkide atinin bu oyunların yapımcılarıyla arasında illegal anlaşmalar vardır. nitekim bunu nvidia yapmıştı zamanında. exe dosyasının ismi deiştirildiğinde 20fps fark çıkıyordu hatırlarsınız fearda.
  • Demekki neymiş, yeni çıkan teknolojiye hemen zıplamak sadece hava atmaya yararmış

20 fps de iyi bir rakam
  • Daha önce zaten guru3d gibi sitelerde bunun testleri yayınlanmıştı. Bence pek bişey beklememek lazım. Dx10 oyun oynamak günümüzün kartlarıyla imkansız olacak gibi gözüküyor.
  • GTX' ı gecse neolur o fps ıle surunuyor hepsı...Demek kı 8600 serısı hıc acmaz oyunu
  • Evet, Lost Planet ve Company of Heroes'dan sonra DirectX 10 kartlara bir darbe de Call of Juarez'den geldi. Bu testlerin 6-7 ay önce nete düştüğünü bir hayal ediyorum da DirectX10 kart satışları bıçak gibi kesilirdi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 8 Haziran 2007; 8:16:04 >
  • ee yokmu daha indirmeyi başarıp çalıştıran meraklandım iyice...
  • oy oy oy diyorum sonunda has bir dx10 oyun geldi.
  • 8800gtx ler 2900xt ler 15-25 fps alırken 8600gt-gts alanların oyunu açtıkları zamanki yüz ifadelerini çok merak ediyorum dogrusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

aferinn..o kartı alarak en iyisini yaptın..

quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

8800gtx ler 2900xt ler 15-25 fps alırken 8600gt-gts alanların oyunu açtıkları zamanki yüz ifadelerini çok merak ediyorum dogrusu

saol hocam

• Evet yokmu hala indirip test eden
  • Bence bu sonuçlarada güvenilmez.

Benim mazeretim şu.

Cryss ile ilgili olarak Türkiye' de dahil olmak üzere birçok yerde oyun oynatıldı.DEmoları çıktı.Referans gpusu olarak Nvidia G80 olduğu belirtildi.Sizce böyle birşey mümkün olabilir mi?

Bugüne kadar hiçbir zaman en üst seviye kartlar çıktıkları anda çuvallamadılar.Orta seviye alt seviye tamamen oyunların üstesinden gelemedi ama en üst seviye her zaman için çıkış döneminde en son çıkan oyunları bile kaldırdı.

Ayrıca eğer gerçekten yeni nesil tüm ekran kartları dx10 sıkıntılı ise o zaman suçu ekran kartı üreticilerinde aramak değil Microsoft' ta aramak lazım.
    Vista boşta 470 MB ram kullanıyor.Sistemi sömürüyor resmen.Hem Directx10 daha hızlı olacak denirken böyle sürünmesi mantıksız.Microsoft' tan yeni patch bekliyoruz.Oyun üreticilerinden ziyade önce Microsoft' un Directx 10 patch çıkarması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diabelica -- 8 Haziran 2007; 9:50:11 >

• Merhaba,

Hariçten gazel okuyacağımıza kendi testlerimizi beklesek daha hoş olmaz mı sayın @bonser24 ?

Teşekkürler,

Hicks
  • Merhaba,

Ufak bir düzeltme yapayım: Windows Vista'nın RAM tüketimi ve donanım sömürüsü olarak adlandırdığınız sandığınız gibi değildir, "SuperFetch" özelliğidir. Performans artışı sağlar. Basitçe kullanacağınız ya da çok kullandığınız programları RAM'de hazır tutması olarak açıklayabilirim. İsterseniz bu özellik kapatılabilir:

"HKEY_LOCAL_MACHINE \SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters" içindeki "Enable SuperFetch" anahtarındaki değeri 0 yapmak yeterlidir.

Teşekkürler,

Hicks
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.