|
Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (249. sayfa)
1 Mobil
-
-
m13 olacak pardon -
Microfon sesi geriden gelen varmı? 1 sn falan. Vuruş hissiyatıda geriden geliyor. Neden böyle? -
EatMyKebab#2666 PC oyuncusuyum yeni başladım birlikte oynamak isteyen arkadaşlar varsa ekleyebilirler. Yaş : 23
_____________________________ -
Ps5 icin konuşuyorum yeni güncelleme ile sanki oyuna fena akıcılık gelmiş. 120fps gibi bir görüntü var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
aynısını ben de rtx 2070s ile yaşıyorum. yeni driver 10 fps düşürdü fakat oyun daha akıcı güncellemeyle beraber
quote:
Orijinalden alıntı: musab63
Arkadaşlar duo yada tririos oynamak isteyen ekleyebilir.
Xbox GT:
i30alpBen Pc kullanıcısıyım nasıl ekleyebilirim seni beraber girmek için ?
Arkadaşlar,
Oyuna bayıldım. 1 aydır oynuyorum ve hoşuma gittiği için Cold Warı satın almaya karar verdim. Tabi Multiplayeri için alacağım.
Yeni başlayan birisi için tavsiyelerinizi rica ederim.
1- Loadoutlarımı m4a1-mp7 ve ax50 ile yapmak istiyorum. CW ile birleşince CW deki şu silah daha iyi, şu silahı al diyeceğiniz bir silah var mıdır?
Silahlara hükmedebiliyorum aimim kötü değildir.
2- Başlar başlamaz mutlaka yapmam gereken gereken şeyler var mıdır? Diğer oyunculardan geri kalmamamı sağlayacak setup, görev, etkinlik vs.
3- Bende hep Verdansk haritası açılıyor. Başka haritalarda neden oynayamıyorum?
4- Cold War ı aldığımda oyunun,multiplayer dahil, tüm sürümüne erişmiş oluyor muyum? Kozmetik dışında başka satın alma işlemi kalıyor mu?
_____________________________ Bir Umut SARIKAYA karikatüründen;
-abi yılların aşı karşıtısın, şimdi bu hastalığın aşısı çıksa yaptırmaz mısın?
+g*tüme bile sokarım -
Hile azmış gibi birde rahat silah kassınlar diye cold war ücresiz yapmışlar. Oyun şaşırtmaya devam ediyor. -
Gamertag yaz hocam ekleyelim -
Coldwarda rahat silah kasabileceğimiz shipment gibi bir harita var mı?
cold war başka bir oyun warzonedan. cold war alırsanız ucube gibi bir oyun ile karşılaşacaksınız. almanız gereken oyun modern warfare. mw multisi aynı warzone gibi mekaniklere sahip. cold war 2010 mekaniklerine sahip bir oyun.
_____________________________ RTX 4090 - 9800x3d - MSI x870 Tomahawk- 64gb 6000mhz cl30 ram - Arctic Liquid Freezer III 420mm - 1300 watt MSI MEG AI1300P PSU -
Arkadaşlar çok fazla latency yükselmeye başladı bazen 500 lere çıkıyor, hiç oynayamıyorum, tavsiyesi olan var mı?
Oyunda yeni gelen Cold War silahlarının loadotlarını save yapmıyor. Örneğin XM4 silahin eklentilerini kaydedemiyorum her seçtiğimde silah sıfırlanıyor. Bu sorunu yaşayan var mı ?
_____________________________ " KİMİNLE YAŞARSAN YAŞA, AKLINDAKİYLE YAŞLANIRSIN. " -
Şimdi enteresan bir durum var.
DMR14 gelmiş Tactical Rifles.
Cold War’da var silah, Warzone’da da var. Ama Call Of Duty Modern Warfare Multiplayer Modda yok.
Bu Silahı Warzone’da oynamak için nasıl Kasıcaz. Sadece Warzone’da mı oynamak gerekiyor.
Ben mesela Hafta Sonu 2XP ile Cold War multiplayer modda neredeyse fulledim silahı, Warzone’da o leveli ile oynayabilirmiyim?
Oyuna girdiğim gibi birkaç saniye içinde hata vermeden masaüstüne atma problemim vardı, formata kadar gitti iş yerli-yabancı sitelerden denemediğim hiçbirşey kalmadı öncesinde. İlk format attığımda sorunsuz açıldı sonradan yavaş yavaş programlarımı eklentilerimi kurdukça birden açılmamaya başladı. Tek tek kaldırarak sorunu buldum. TTNET'in DNS engelini aşmakta kullandığımız goodbyedpi programı sebep oluyormuş. Benim gibi problem yaşayan ve bu programı kullananlar varsa, oyuna girmeden önce vereceğim komutlarla goodbyedpi ve windivert servislerini, komut istemini(CMD.EXE) yönetici olarak çalıştırıp, sonlandırmanız gerekiyor.
sc stop "GoodbyeDPI"
sc stop "WinDivert1.4"
Sonrasında tekrar hizmetleri çalıştırmak için de bunları kullanabilirsiniz.
sc start "GoodbyeDPI"
sc start "WinDivert1.4"
Coldwarda rahat silah kasabileceğimiz shipment gibi bir harita var mı?Nuketown var simdilik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
-
Anladım 3 oyuna da sahibim.
Yeni gelen DMR14’ü Cold War’da kassam Warzone’da da kullanabiliyorum aynı level di mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt