Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.801
Cevap
117
Favori
416.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
28 oy
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler oyunda fps düşüşü yaşayan var mı 2-3 gündür girmiyordum ortalama 30-40 fps daha aşağı alıyorum?

Katılıyorum. Ben ücretsiz diye hazır böyle bir imkan varken cold war multiplayer da cold war silahlarını kasayım dedim. (mw multiplayer da seçilmiyor) böyle rezalet bir oyun ile karşılaşacağımı düşünmemiştim. Oyunun tüm mekaniği rezalet mw ın yanına yaklaşamaz.
  • thenocture T kullanıcısına yanıt
    Hocam battle.netten oyunu repair etme olayı vardı ama youtube da tam detaylı anlatıyorlar. Benim bu problemim öyle çözülmüştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rzgtl

Katılıyorum. Ben ücretsiz diye hazır böyle bir imkan varken cold war multiplayer da cold war silahlarını kasayım dedim. (mw multiplayer da seçilmiyor) böyle rezalet bir oyun ile karşılaşacağımı düşünmemiştim. Oyunun tüm mekaniği rezalet mw ın yanına yaklaşamaz.

Kesinlikle. İyi ki almamışım oyunu. Nuketownda mac10 kasıp sildim.

Fpsyi soran arkadaşlar, en az 20fps düşük alıyorum sezon 6ya göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aynısı bende de oluyordu çözümünü buldum. Shader tekrar yükle ve cold war operatörü kullanıyorsan mw operatörü kullan

Battlenet: BattuMan#2505 | Origin: BattuMan | Uplay: BattuMan. | Discord: BattuMan#8411
  • ottoman1933 kullanıcısına yanıt
    Hile değil, oyun açığıydı. Sadece pc değil ps oyuncuları da bu açığı kullandı. Self revive alıp helikoptere biniyorlar. Biraz havalanıp yan koltuktaki minigunın başına geçiyorlar, helikopter düşüp patlayınca self basıp kalkıyorlar ve görünmez oluyorlardı. Yapımcılar en son minigunı kaldırıp glitchi önledi. Minigun şu an geri geldi mi ve açık devam ediyor mu bilmiyorum, günlerdir oyuna giremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lofer_freud

Arkadaşlar,

Oyuna bayıldım. 1 aydır oynuyorum ve hoşuma gittiği için Cold Warı satın almaya karar verdim. Tabi Multiplayeri için alacağım.

Yeni başlayan birisi için tavsiyelerinizi rica ederim.

1- Loadoutlarımı m4a1-mp7 ve ax50 ile yapmak istiyorum. CW ile birleşince CW deki şu silah daha iyi, şu silahı al diyeceğiniz bir silah var mıdır?

Silahlara hükmedebiliyorum aimim kötü değildir.

2- Başlar başlamaz mutlaka yapmam gereken gereken şeyler var mıdır? Diğer oyunculardan geri kalmamamı sağlayacak setup, görev, etkinlik vs.

3- Bende hep Verdansk haritası açılıyor. Başka haritalarda neden oynayamıyorum?

4- Cold War ı aldığımda oyunun,multiplayer dahil, tüm sürümüne erişmiş oluyor muyum? Kozmetik dışında başka satın alma işlemi kalıyor mu?

Ben diğer arkadaşlara pek katılmıyorum. Bence Cold War almanız daha mantıklı olur. İnsanlar MW’nin de ilk çıktığında çok sorunlu olduğunu unutuyorlar. Bir sürü bug ile oynuyorduk, bazen wine doğru giderken oyunumuz bir anda donardı yeni maça girerdik falan. Her şeye rağmen başarılı bir oyun oldu MW. Ancak Cold War da toparlayacaktır diye düşünüyorum. Ha mekanikler ne kadar değişir bilmiyorum, bence de kötü. Fakat oyuncuları dinleyip tekrar MW’ye benzemeye çalışabilirler. Ben yapımcıların bundan sonraki süreçte Cold War’a daha çok öncelik vereceğini düşünüyorum. MW’nin yüzü eskidi; ne operatorler, ne silahlar, ne de multiplayer mapleri açısından yeni şeyler getirirler mi bilmiyorum. Ben arada ciddi bir fiyat farkı yoksa Cold War alıp yeni bir maceraya atılırdım. Tabii siz MW için çok yeni bir oyuncuysanız onu da alabilirsiniz. Ben şahsen 1 senedir oynuyorum ve doydum.

• Selamlar, playstation'da oynuyorum. Eklemek isteyen arkadaşlar için bluemmttr kullanıcı adım. çok iddialı bir oyuncu olmadığımı belirteyim.

sizce ben warzone oynarken aynı internetten evde başka biri cep telefonundan dizi izlerse, bu benim oyunumu etkilermi? gecikme falan yaşarmıyım? yoksa etkilemezmi?

Orijinalden alıntı: Bambusbonze

Dostum birçok sorun olabilir. Aşağıda yazacaklarımı denemeni tavsiye ederim.

-İşlemciye veya ekran kartına OC yaptıysan ilk haline getir

-Anakarttan HPET kesinlikle enabled olsun. Aygıt yöneticisinden devre dışı bırak ve ISLC programını indirip kullan

-Documents\Call of Duty Modern Warfare\players => Bu dosyada adv_options_ini adlı klasörü aç. Bu değerleri gir VideoMemoryScale = 0.55 RendererWorkerCount = (Bu kısım işlemcin kaç çekirdekliyse hala kasarsa 5 yaz.) ConfigCloudStorageEnabled = 0. Ardından bu dosyayı salt okunur olarak kaydet.

-modernwarfare.exe 'ye sağ tıkla özelikler de uyumluluktan tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak ve yönetici olarak çalıştırı seç.

-Regedit'te bu kısımı bu şekilde ayarla

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile\Tasks\Games]

"Affinity"=dword:00000000

"Background Only"="False"

"Clock Rate"=dword:00002710

"GPU Priority"=dword:00000008

"Priority"=dword:00000006

"Scheduling Category"="High"

"SFIO Priority"="High"

Yine olmazsa format atıp temiz bir kurulum dışında aklıma bir şey gelmiyor.

Dediğinin hiçbiri işe yaramıyor usta. Boşuna.. Bu oyun sorunlu.. Eğer 100 ping alıyorsanız istediğinizi yapın düşüremezsiniz.. Paralı ping düşürücü işe yaramaz programları almayın paranıza yazık. Tek çare FastPath profiline geçirmek interneti,onu da TTNET sülüğü yapmıyor. Türkiye'deyiz.Kaderinize razı olun ve yeteneğinizi geliştirin oyunda.

• Oyuna acilen Series X|S güncellemesi gelmesi gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, forumdan Cod modern warfare p1 olarak aldığım oyunu dün yükledim ancak warzone açınca modern warfare bölümünde “purchase” yazıyor yani satın almamı istiyor, oyunu yüklerken data pack, campaign pack ve high resolution pack yükledim sadece hikaye modu oynayacağım için, eksik bir şey mi yükledim acaba
    Konuyla ilgili bilgisi olan var mıdır acaba?

Call of Duty: Warzone [ANA KONU]

• Merhabalar,

Series X te COD Warzone'u hem 4k 60 fps hemde 2k 120 fps deneyimleyen kimse var mıdır? Varsa hangisini tercih ettiniz kıyaslar mısınız? Hangi monitör marka model tercih ettiniz?

Selamlar hocam, cevabınız için teşekkür ediyorum öncelikle, dün cihazda biraz daha yer açıp multiplayer paketlerini de yükledim yaklaşık 20 GB, onları yükledikten sonra sorunsuz şekilde açıldı.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.