< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
|
Oyunu dün bayağı bir oynadım , teknik olarak sıkıntıları var , 60 fps modunda çok çok az olsada pop in var , 120 fps modunda pop in kaplama sorunları ışıklandırma sorunları vs. Oyun genel anlamda kötü geldi , Mekanik olarak mw2019 a daha yakın ama onun kadar akıcı değil , Mw ye sledge de yardım etmişti yanlış hatırlamıyorsam , cold war ın dinamikleri daha iyi , ikisini ard arda oynayınca arada bariz bir fark var , treyarch ın yaptığı multiler bana daha iyi geliyor her zaman Grafiksel olarak pek bir şey yok , fizik olarakta , oynadığım harita tasarımlarını beğenmedim ,gece otel haritası çok göz yorucu ttk çok sıkıntılı , silahların hip fire ı rezalet geldi, fov ayarı yok bu kötü < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 20 Eylül 2021; 15:57:44 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 20 Eylül 2021; 21:58:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
_____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 15 Ekim 2021; 10:48:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Henüz bir bilgi yok bu konuda.Diğer yeni bilgiler için ps anakonusuna göz atmanızı tavsiye ederim.Bugün eni içerikler paylaştım. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 2 Kasım 2021; 11:33:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 2 Kasım 2021; 12:52:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
-xbox series-
|