|
Bildirim
Ulan o kadar yapay ki
İşin kötüsü tüketim kültürünün arsız bir neferi olarak ben gider bi de bunu satın alırım, puff :) Bağımsız bir stüdyo çıksa keşke "Honor" ve "Glory" yalanının arkasına sığınmadan, şu savaşların gerçek yüzünü; askerlerin açlığını, susuzluğunu, korkusunu, acımasızlığını, tecavüzü, işkenceyi, yağmayı, çalmayı, halkın "honor" kelimesinin altında devletler tarafından nasıl koyun gibi doğrandığını, ünlülerle, dincilerle, tüccarlarla, politikacılarla nasıl kandırılıp yalanlar üstüne savaşa saldığını hiç bir taraf tutmadan açık açık en saf haliyle anlatsa ne kadar güzel olur ya. Çatışma dinamiklerini ve multiplayerını hiç uğraşmadan diğer oyunlardan birebir kopyala, gerisini hikayeni anlat bana. Spec Ops: The Line'ın üstüne çıkın artık. Hiç bir savaşta "honor" yok çünkü. Geçmişimizle yüzleşiyoruz moda son 10 senedir. Birileri çıkıp pop kültürün göbeğine bıraksa böyle bir şeyi muhteşem olur. |
BF'ye özenmeye çalışmaktan grafikleri geliştirmeyi unutmuşlar senelerdir aynı şey :D
Bir de o uçaktan tabancayla ateş etmesi yok mu... :D |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 19 Ağustos 2021; 21:45:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
bfye oyunmu diyorsun sen? gariban < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
:D |
Gayet güzel gözüküyor, oyun motoru mw2019 ile aynı. battlefield 2042 alpha gameplay'i iç acıcı gelmedi bana mekanikler 5. oyunu andırıyor. Battlefield 3 gibi bomba bir yapım gelmediği sürece ea play'e düşerse falan oynarım. |
bu sene cod degil bf 2042 senesi |
Cod world at war remastered olmuş resmen 😂😂 |
battle net bize yaramıyor 650tl den çıkacak oyun. steam origin falan olsa bari 400e kapatırdık. |
|
|
|
çok bozmuşlar. |