Şimdi Ara

Call Of Duty oynarken Pc kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Call of duty modern warfare 2 indirdim geçen de 4 indirmiştim oyun sırasında pc kapanıyodu sildim 2 yükledim yine aynısı oluyo özellikler tutuyo. Özelliklerden bi sorunum yok. Ama oyunu biraz oynayınca pc kapanıyo. Pc deki call of duty 2 dışında tek oyun lol 3 gb ram var 1 gb ekran kartı falan ama böyle oluyo nabıcam yardımcı olun hemen silinsin konu

• Isı değerlerini takip edin gerek oyun dışında sistem boşdayken gerek oyun anında sistem yükdeyken .. Isı nedeniyle sistem kapanıyor olabilir .. Bir ihtimalde sistem yük altında power yetrsiz kalıyorsa yeterince voltaj veremediğinden bu durum olabilir ..
  • Büyük ihtimal ile ısı kaynaklı.Parçayı yakmamak için de güvenlik olarak kendini kapatıyor ısı değerlerinizi buraya koyarsanız, oc herhangi bir işlem yaptıysanız voltaj değeridir vs.dir gerekli olanları koyarsanız oc hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.