Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
306.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkopol

merak etme ump ve acr gibi 2 silah koyarlar perk dengesi yine bozuk olur Black Ops a kötü diyenler yine başlar mw3 şöyle iyi böyle iyi diye..

1 adam için 1 şarjör harcamak ne kadar gerçekçi orasını açıkla,mw2nin tadını hiçbir oyun vermedi.15-16 saat clan olarak oynadığımızı bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

ismi call of duty oldugu icin satiyormus peh.

black ops kotuyse niye xbox ve ps3 de en cok oynanilan oyun niye hergun milyonlarca kisi oynuyor ??

Bebeler oynuyor 10 milyon oynayan varsa aktif 9 milyonu bebedir.
  • İnşallah Stopping Power perki olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

ismi call of duty oldugu icin satiyormus peh.

black ops kotuyse niye xbox ve ps3 de en cok oynanilan oyun niye hergun milyonlarca kisi oynuyor ??

Bebeler oynuyor 10 milyon oynayan varsa aktif 9 milyonu bebedir.

İste buna gülünür.
  • Battlefield 3 ile MW3...Fena kapışcaklar gibi ama MW isimden daha çok satar gibime geliyor...Neyse hele bi çıksında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrblack01414

Battlefield 3 ile MW3...Fena kapışcaklar gibi ama MW isimden daha çok satar gibime geliyor...Neyse hele bi çıksında...

call of dutynin en az 3 yıl belki 5 yıl daha kredisi var,bu zamanlarda en çok satan oyun o olucak tabikide,kimsenin şüphesi yok onda,eğer bu zamanda battlefield iyi işler yaparsa o zaman belki geçebilirler ama bence çok zor çünkü oyuncuların çoğu fast paced yani hızlı oynanan,daha küçük,daha rekabete açık,çabuk biten ve başlayan,şekil yapılabilen(quickscope gibi) oyunlardan hoşlanıyor.
  • yaptıkları hatadan dönerlerse BF3 yine toza dumana bularlar fark atarlar, ama bu sekilde devam ederlerse yakında BF3 altında ezilirler...
  • Millet akillandi youtube da bile BF3 daha iyi olacak MW3 gay isidir falan yazanlar gordum. Ben ikisini de alicam oynayip birakirim sonra en guzel taktik
  • BF3 ile MW3 kıyaslaması bu konuda başlamış bile sonumuz hayırola
  • iki oyunda iyi olsunda ikisinide alalım yeterki iyi olsunlar en iyi serilerini çıkartsınlar..
  • Craig Fairbrass ile yapılan bir röpörtaj, daha önceki iki Modern Warfare oyununda çalıştığı gibi, Modern Warfare 3 oyununda da çalıştığının ipuçlarını verdi. Bildiğiniz gibi kendisi bir seslendirme sanatçısı ve oyun tarihindeki en önemli karakterlerden biri haline gelen "Ghost" karakterini seslendirmişti.Bir süredir Los Angeles'ta kaldığını, Activision'ın devasa binasını gezip yeni oyunun nasıl olacağını görme fırsatına sahip olduğunu, kendisinin de bir ay boyunca seslendirme yaptığını söyleyen Fairbrass, daha fazla bilgi veremeyeceğini ve bunun için özür dilediğini ama kendisini anlayışla karşılamamız gerektiğini söyledi.

http://www.merlininkazani.com/Modern_Warfare_3te_Ghost_geri_mi_donuyor-haber-41132p1.html

• Eh o zaman Ghost kesinleşti diyebiliriz.
  • Şu oyun türkçe gelse daha ne isteyebiliriz ya ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 3 Mayıs 2011; 12:25:25 >
  • @ blacktower35 muthis olurdu gercekten, fakat bu Activision'un infinty'nin Turk bayragini MW2 den bu yana koyulmadigini dusunursek zor bir ihtimal gibi duruyor. Turk bayragini infinty den sonra Treyarch da Black Ops'da koymadi. Bir kamyon ulus devletlerinin bayragi varken bizim anli sanli bayragimizin olmayisi beni her daim bu oyunda en cok uzen unsurlardan birisi. Gerci Black Ops'da kendi bayragimizi kendimiz yapabiliyoruz ama. Yinede insanin gozu kendi ulusunun bayragini orda gormek istiyor. insallah ikiside olur.
  • Sipahi hocam mw2'de bizim bayrağmız vardı oyunun dosyalarında pc'deki arkadaşlar bulmuştu her şeyi falan hazırlamışlar belkide oyuna koymuşlardı şerefsiz activision çıkarttı bilemiyorum oyunun dosyalarında var flag_turkey diye. resimdede çok süper hazırlanmış bizim bayrak var ama oyuna koymamış
  • Ghost'u seslendiren Craig Fairbrass, çok güçlü ipuçları verdi.     talkSport'akonuşan deneyimli seslendirmen, Call of Duty çalışmalarından bahsederken, Mayıs ayında duyurulacak bir şey üzerinde çalışmak için en son Los Angeles'ta bulunduğunu söyledive açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Ben Call of Duty: Modern Warfare'de Gaz'ı seslendirdim, daha sonra ise oyun tarihinin en ikon karakterlerinden biri olan Modern Warfare 2'deki Ghost'u seslendirdim. Bu gerçekten harikaydı." "Mayıs ayında duyurulacak olan bir şey için Los Angeles'taydım. Orada bazı şeylerle uğraştım... Bu konu hakkında çok fazla konuşamam.Fairbrass'ın öne sürdüğü Mayıs ayından yola çıkılınca Activision'ın yeni Call of Duty'yi 2011 malî yılının ilk çeyrek sonundaduyurması bekleniyor. Bu da önümüzdeki hafta9 Mayıs'a (Pazartesi)denk geliyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Modern_Warfare_3_Duyurusu_Haftaya_mi_Geliyor-15361.htm

• Hadi hayırlısı duyursunlar ya.Battlefield 3 ile birlikte ortalığı fena karıştırırlar.
  • Black Ops'u Hiç Sevmedim .. Call of Duty 4'ü Hala Müthiş bir zevkle PS3'te Online Oynuyordum..Ama ihtiyaçtan geçen gün sattım..MODERN WARFARE 3'ü Sabursızlıkla Bekliyorum...O Gelene Kadar BC2'ye Devam..Bu Sene BF3 VE MW3 PS3'e alacam..Asla Kaçırmam..
  • @ Turko3333 kesinlikle halisin kardesim Cod 4 gibisi gelmedi. Olagan ustu bir bas yapitti. Cod 4 un yerini benim icinde hic bir seri tutmadi. Umarim MW3 de Cod 4 de yakin bir oyun olur zira MW2 de Black ops da Cod 4 den sonra gelen 100 km hizla hic durmadan araba gibi kosabilecegimiz iki perkin birlesmesinden dogan insan ustu robot oyunu olmasi hatta hizla kosarken biraz balantin iyi birde hizli kosman yeterli Hard Core da dahi mermi deyse bile olmez hic durmadan kosar yorulmaz black ops dada ayni pro yu ac ayni insan degilki robot. Ama Cod 4 oyle degildi mubarek oyunculuk ister oyle jet gibi 100 km hizla kosayim 3. saniyede haritanin oteki dogus noktasina gideyim yoktu. Kisacasi Cod 4 deki oynadigimiz karekterlerin perki insan oglu insan iken MW2 den sonra MW2 dahil insan ustu Robot bu perkler sadece daha cok oyuncu kitlesine ulasmak icin dahil edildi 13, 16 yas gurubu us bebeler cogunlukta ve insan ustu perkler daha cok sevildi cunki oyunculugu kolaylastirdi. Daha saymadigim bir kac sacma perk daha var.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.