Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
312.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Collection 2'yi aldim. Ortak olmak isteyen var ise PM atsin. 15 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metyn07

Collection 2'yi aldim. Ortak olmak isteyen var ise PM atsin. 15 TL

Pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Orijinalden alıntı: d4rk3ff3ct

arkadaşlar nasıl yapacağız bunu ya bir arkadaş detaylı bir açıklasa çok sevineceğim, şimdi geçen gün free yazan bişeyler vardı indirdim kurdum onları fakat farklı hiç birharita açılmadı. şimdi dlc 2 ye sahip olmak istiyorum nasıl yapacağız, biraz araştırmaya çalıştım fakat ingiltere psn hesabı olması gerekiyormuş sanırım.

Collection 2 tr psn de var 28 tl oyun içinden store girip alınabiliyor. İstersen ortak alabiliriz payıma düşen 15 tl hesabına gönderebilirim.

Surekli kendi kullandigim hesabim ile mi alacagim yani sifreyi sana mi verecegim ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iOS Developer -- 30 Haziran 2012; 2:31:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

arkadaşlar nasıl yapacağız bunu ya bir arkadaş detaylı bir açıklasa çok sevineceğim, şimdi geçen gün free yazan bişeyler vardı indirdim kurdum onları fakat farklı hiç birharita açılmadı. şimdi dlc 2 ye sahip olmak istiyorum nasıl yapacağız, biraz araştırmaya çalıştım fakat ingiltere psn hesabı olması gerekiyormuş sanırım.

Collection 2 tr psn de var 28 tl oyun içinden store girip alınabiliyor. İstersen ortak alabiliriz payıma düşen 15 tl hesabına gönderebilirim.

Surekli kendi kullandigim hesabim ile mi alacagim yani sifreyi sana mi verecegim ben?

Genelde başka adres açılır iki kişide o adresden indirir. Bu arada başka arkadaşla aldık tşk.ler.

• Ortak arayan var mi acaba :)))

• almış olupta satmak isteyen arkadaşlar var mı ortak arayan lar var mı arkadaşlar güncel.
  • Arkadaslar indirimli olarak col 2 yi aldim ama multide yeni haritalar yok nasil yapacgim allah rizasi icin bi yardim edin :)

• quote:

Arkadaslar indirimli olarak col 2 yi aldim ama multide yeni haritalar yok nasil yapacgim allah rizasi icin bi yardim edin :)

Yeni mapler icin yeni menu olmasi lazim

• Ustad simdi ben bir auru bisey indirim hepainide kurdum play online diyorum sOnra standart playlist diyorum ama farkli hic bir harita acilmiyor ya deathmatch diyorum oradanda gene eski haritalar aciliyor hesabim tr acaba ondan dolayi bir sorun olur mu odemeyi falan yaptim

• quote:

Ustad simdi ben bir auru bisey indirim hepainide kurdum play online diyorum sOnra standart playlist diyorum ama farkli hic bir harita acilmiyor ya deathmatch diyorum oradanda gene eski haritalar aciliyor hesabim tr acaba ondan dolayi bir sorun olur mu odemeyi falan yaptim

standart playlistte şansa geliyor haritalar
  • Dirak deneyebilcegim neresi var peki hocam yani nerden acmam lazim oyunu

• Deathmatch yapmak istiyorum yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Ustad simdi ben bir auru bisey indirim hepainide kurdum play online diyorum sOnra standart playlist diyorum ama farkli hic bir harita acilmiyor ya deathmatch diyorum oradanda gene eski haritalar aciliyor hesabim tr acaba ondan dolayi bir sorun olur mu odemeyi falan yaptim

Hocam bi yardim eli :)))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Hocam bi yardim eli :)))

hangi modu istiyorsan aç onu oynayacaksın normal haritada gelicek 1-2 el sonra gelir oylamada dlc harittalarına oy ver

• Sagol hocam

• keske psp icin de bu oyun olsa
  • Evet halloldu fakat arkadasa verdim sifreyi o indirememis hata vermis ona paylasilmiyor mu bu acaba

• Terminal haritasının çıkış tarihi belli olmuş,bedava olarak çıkacağı da kesinleşti.
    Xbox 360 için 18 Temmuz
    Ps3 için 18 Ağustos

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet halloldu fakat arkadasa verdim sifreyi o indirememis hata vermis ona paylasilmiyor mu bu acaba

En fazla 2 kişi paylaşabilir. Senden başka indiren olmadıysa 1 kişi daha indirebilir.
  • Hayırlı olsun Mw3'de hack le tanıstı..

• 
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.