Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (442. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
312.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devilkingcry

quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

infected da bazı adamlar yere yatınca elleri bıçakta bekliyorlar onu nasıl yapıyorlar

uppp

yok mu bilen
  • elite olanlara 7 ve 8. dlcler gelmis mi?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 20 Nisan 2012; 17:15:36 >
  • mobildeyim 3 kere atmis kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 20 Nisan 2012; 17:16:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufpanla

arkadaslar ben dlc aldım ındırdım kurdum oynuyorum. arkadasa verdım o da kurdu. bu dlc yı toplam kac defa kurma hakkımız var.

Şu anda yok. Sadece 2 kişi oynayabilir.
  • maplerde oyuncuyu rahat buluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ben az önce aldım DLC yi. eng olanı seçtim zaten bles kodları yazıyor bendeki cd ile aynı neyse sonra download list geldi 7 tane dosya haritalar ve aktive dosyalarıydı download all dedim tek tek indiriyor. Başka yapmam gereken bir şey varmı ilk kez dlc aldığım için tecrübeli değilim ondan soruyorum

Yok hocam. Hepsi indikten ve yüklendikten sonra oyunu aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Karli haritalari cok seviyordum Black Ops'da 4 karli harita vardi..

MW3 de sadece 1 tane var

O da iğrenç. Keşke Derail olsa...
  • Tam harita paketini almaya karar vermiştim. Bir de baktım ki yeni haritalar için ayrı oyun modu var. Bir kill confirmed bile seçemiyoruz. Activision haritalardan sıkılıp yenisini almamızı istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pars0071

Tam harita paketini almaya karar vermiştim. Bir de baktım ki yeni haritalar için ayrı oyun modu var. Bir kill confirmed bile seçemiyoruz. Activision haritalardan sıkılıp yenisini almamızı istiyor.

O kısım önemli değil,sadece istersen o haritalarla oynamak için.Onun dışında normal şekilde kill confirmed girersen yeni haritalarla oynayabiliyorsun.
  • bu hafta sonu double xp varmış
  • Arkadaşlar uk ( ingiltere ) accaountum var. Psn kartla elite alsam bir sıkıntı olmaz değilmi ? Bir arkadaş avrupa psn aç yeni onla al dedide, birdaha yeni psn açmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadaşlar uk ( ingiltere ) accaountum var. Psn kartla elite alsam bir sıkıntı olmaz değilmi ? Bir arkadaş avrupa psn aç yeni onla al dedide, birdaha yeni psn açmak istemiyorum.

Elite i hangi hesaptan alırsan onda kullanırsın. Buna dikkat etmelisin. UK PSN card ile rahatlıkla alışveriş yaparsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Tam harita paketini almaya karar vermiştim. Bir de baktım ki yeni haritalar için ayrı oyun modu var. Bir kill confirmed bile seçemiyoruz. Activision haritalardan sıkılıp yenisini almamızı istiyor.

O kısım önemli değil,sadece istersen o haritalarla oynamak için.Onun dışında normal şekilde kill confirmed girersen yeni haritalarla oynayabiliyorsun.

Bu iyi haber teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadaşlar uk ( ingiltere ) accaountum var. Psn kartla elite alsam bir sıkıntı olmaz değilmi ? Bir arkadaş avrupa psn aç yeni onla al dedide, birdaha yeni psn açmak istemiyorum.

Elite i hangi hesaptan alırsan onda kullanırsın. Buna dikkat etmelisin. UK PSN card ile rahatlıkla alışveriş yaparsın.

Sağol hocam hallettim. Euro psn kartı vardıda arkadaşımda o fransada yaşıyor. Beleşe verdi bana
    Fransa accaountu açtım hallettim
  • Bir sonraki Call of Duty nin ismi Call of Duty: Eclipse olabilecegi Söyleniyor. 2 Mart da resmi aciklama ile ilk vidyo geliyor hayirli olsun.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 20 Nisan 2012; 23:29:46 >
  • Bu ne saçma bir sistem yeni haritalarda domınatıon yada demolıtıon oynamak istedigimde saçma sapan kafasına göre atıyor.
  • arkdaşlar turk psn ile dlc 1 aldım hepsini indirdim ve ınstall etti, şimdi bunu us accountum ile nasıl aktive edip oynayacağım.
  • Eskiden Clymore,Portable Radar vs ve samtex ayni anda tasiyabiliyorduk

.MW3 de bomba ve ekipmanlar ayni torbada :@

Bu yuzden herkes Samtex ve Frag granada seciyor

Multiplayer Silah dan ibaret olmuş artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Nisan 2012; 19:53:46 >
  • 
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.