Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
314.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Patchlenmediyse tüm IW ve Sledgehammer'ın ...
  • sanirim 2 kisi party deler party lideri oteki herif biz prestige tokenin oldugu yere gidiyoruz(1 tokenmizin olmasi lazm) unlockgear a gelip herhangi bi silaha gelip yes no ekranindayken onaylamdan party lideri arkadas oyun aratip bulmdan cikiyor tabi bizim ekrandan yes no ekrani gitmiyor ama arka planda menuler arsinda secim yapabiliyoruz yine unlock gear kismina gelip bu sefer yes yaptigimizda istedigimiz seyleri alabiliyoruz ama tokenler eksi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 2 Ocak 2012; 13:49:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

Patchlenmediyse tüm IW ve Sledgehammer'ın ...

hocam yapan yapmistir artik
  • Bu ne abi biz uğraşalım kaç gün 7 prestij olalım,daha toplamda 2 saat eliteden,2 saat tokendan double xpim olsun adam 3 kere 10 prestij yapacak kadar double xpye sahip olsun.Olaya gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan034

quote:

Hocam tespit edilip banlanmaları zor olmasa gerek ancak hala düzeltilmediyse de bize karşı büyük ayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

Bu ne abi biz uğraşalım kaç gün 7 prestij olalım,daha toplamda 2 saat eliteden,2 saat tokendan double xpim olsun adam 3 kere 10 prestij yapacak kadar double xpye sahip olsun.Olaya gel

keriz olmak nasil bi duyguymus anlamis olduk
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakkan034

quote:

Hocam tespit edilip banlanmaları zor olmasa gerek ancak hala düzeltilmediyse de bize karşı büyük ayıp.

ya ben inanmiyorum bu tur insanlarin tespit edilip banlanmalarina iw yapmaz bunu anca tehtid savururlar yazik cok yazik

• call of duty mw3 call of duty tarihinin en kötü oyunu bence,daha almamış olanlara tavsiyem black opsu satmasınlar ona devam edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: misanthropic

call of duty mw3 call of duty tarihinin en kötü oyunu bence,daha almamış olanlara tavsiyem black opsu satmasınlar ona devam edin

Ne Black ops u ya :)
  • ya yeter ya bazen mw 3 de internet hızım server dan dolayı çok düşüyo oynan mıyo bir de ben sürekli ezik takımlara düşüyom ne kadar çok adam öldürsemde kaybediyoz yenilgi sayım çoştu
  • beyler acayip bişe oldu bugün bi oyun bile atamadım sarı çizgi bile göremiyorum o derece kırmızı ufacık bişe çıkıyo nası bi lag anlamadım

neden böle oldu ki bugün??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

Arkadaşlar Genel olarak oyundan memnun musunuz ?

memnunuzda yeni dlc tarihi neydi? ayrıca bide ak47u muhabbeti vardı o ne oldu
  • Yok abi AK74u çok güçlü singleı oynadım dün,ona rapid fireı takınca pp90m1den falan daha iyi olur çekilmez
  • ilk moab ım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

ilk moab ım.

2 kere ölümden dönmüşsün büyük şans karşı takımda az kazma değilmiş hani

• Aynen hacı ilkinde blast shield kurtardı beni aslında seçili değildi 7 streak te hepsi aktif olunca işe yaradı. Adamlar kazmaydı + portable radar ı atıp binanın içine girince hile gibi bir şey oluyor senin orda olduğunu biliyorlar yinede öldüremiyolar. Diğer türlü açık alanda başı boş gezmekle moab yapmak cidden çok ama çok zor mutlaka kendine bir yer belirleyip orda portable radar ile tek tek indiricen geleni
  • arkadaşlar eğer varsa sağlam oynayan güzel td yapalım dien eklesin lütfen alibjk clanda olur herşey olur ama allah aşkına adam gibi adamolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Aynen hacı ilkinde blast shield kurtardı beni aslında seçili değildi 7 streak te hepsi aktif olunca işe yaradı. Adamlar kazmaydı + portable radar ı atıp binanın içine girince hile gibi bir şey oluyor senin orda olduğunu biliyorlar yinede öldüremiyolar. Diğer türlü açık alanda başı boş gezmekle moab yapmak cidden çok ama çok zor mutlaka kendine bir yer belirleyip orda portable radar ile tek tek indiricen geleni

Assassin kullanmayanlar için çok büyük bir zarar portable radar tebrikler bu arada MOAB için.
  • bu oyun modu ne free for all mu
  • @ZafeerTR - sağol teşekkür ederim. Aynen portable radar gerçekten çok tehlikeli bir cihaz büyük üstünlük kurmanı sağlıyor ve moab için şart yani

@devilkingcry - evet free for all. scavenger-hardline-stalker ile başladım sırasıyla asassin-stady aim ve SOH seçtim. Normal TDM lerdede SOH-asassin ve stalker ile oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.