Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
314.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onlineda lag durumu nasil, rahat oynaniyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal biz daha 2 deyiz
  • ya bu son prestige de ki adamlara pek raslanmıyo levellere göre mi oturumlara giriliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Ve Mutlu Son

Tebrikler hocam o nasıl bir ratiodur yav ?

Bu arada alttan 4. Sıradan girmişim listeye

• quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Onlineda lag durumu nasil, rahat oynaniyor mu?

Şu an rahatlıkla oynanabiliyor çok nadiren karşılaşabilirsiniz lag ile.
  • Daha önceden rahatça girdiğim multiplayer'a şuan giremiyorum.

The Call Of Duty: Modern Warfare 3 server is not available at this time.Please try again later or visithttp://www.callofduty.com/mw3/status for updates.

Yazıyor

Edit: Üst üste denemelerim sonunda düzeldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 29 Aralık 2011; 17:15:51 >
  • quote:

Ve Mutlu Son

O kadar prestij yapıpda ratio nasıl bu kadar düşük olur anlamıyorum Bozkurt950 nickli kişiye söylüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

quote:

Ve Mutlu Son

O kadar prestij yapıpda ratio nasıl bu kadar düşük olur anlamıyorum Bozkurt950 nickli kişiye söylüyorum

O arkadaş sanırım 2 kişi çünkü ne zaman açsam MW3'te arada beraber oynuyoruz bazen mukemmel oynuyor bazende çok çok kötü.
    18 gün oynama süresi var tek kişi imkansız.
    Bende bile 7 gün olmadı düşün yani.

@römercan

Eyvallah dostum.

• vay moruk 10 olmuşsun ben 5 teyim daha ya çok yolum var çok. Geçmiş oyunlarda hiç prestige atlamazdım bu yıl heves ettim valla
  • Bugün çok pis coştum,üst üste 5-6 kez 30 ve üzeri kill aldım
  • Toplanıp birlikte oynasak aslında ratio ları dahada çoğaltabiliriz. Takım iyi oynayınca kişisel performansta artıyor. Tek olunca kazmaların arasında ne kadar iyide oynasan sürekli öldükleri ve yanlış oynadıkları için senide bok yoluna götürüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Toplanıp birlikte oynasak aslında ratio ları dahada çoğaltabiliriz. Takım iyi oynayınca kişisel performansta artıyor. Tek olunca kazmaların arasında ne kadar iyide oynasan sürekli öldükleri ve yanlış oynadıkları için senide bok yoluna götürüyorlar

Katılıyorum ayrıca host olma şansımızda çoğalır beyler.
  • quote:

Toplanıp birlikte oynasak aslında ratio ları dahada çoğaltabiliriz. Takım iyi oynayınca kişisel performansta artıyor. Tek olunca kazmaların arasında ne kadar iyide oynasan sürekli öldükleri ve yanlış oynadıkları için senide bok yoluna götürüyorlar

Evet haklısın gerçi bana pek kötü takım gelmiyor ama olsun Kötü takım gelince sadece ölme sayım artıyor,kill en kötü 20 oluyor yine Uav açmaları çok önemli,ben support kullanıyorum sadece 1 kez açabiliyorum

• İlk DLC'den görüntüler!

• Italy ve Overwatch baya keyifli olucak gibi duruyor. Eskilerden favela ve highrise ı andırdı bana
  • quote:

Italy ve Overwatch baya keyifli olucak gibi duruyor. Eskilerden favela ve highrise ı andırdı bana

nede güzel maplardı dimi ama reis.. o tadı bulabildinmi mw3 de
  • Italy : Favela
    Morningwood : Mw2'de bi haritaya benzettim hatırlayamadım
    Overwatch : Highrise
    Park : Black Ops'taki Zoo
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Italy ve Overwatch baya keyifli olucak gibi duruyor. Eskilerden favela ve highrise ı andırdı bana

nede güzel maplardı dimi ama reis.. o tadı bulabildinmi mw3 de

mw2 gibi bir oyun daha gelmez ya , o oyun öyle bir oyunduki sanki bilimsel bir çalışma sonucu bilinç altına yerleşip bağımlılık yaptırcak bir formül ile hazırlanmış mucizevi bir şeydi , black ops çıkmadan 1 gün önce bile ilk günkü kadar zevkliydi ki ben black ops hiç sevememiştim 1 yıl daha mw2 ile devam ettim. mw3 te başarılı zevkle oynuyorum ama MW2 bambaşka bir boyut kutsal bir oyun

• bedava dlc veren olursa red etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

bedava dlc veren olursa red etmem

ne kadar ekmek o kadar köfte.. şirketin tasarımcılarıda eve ekmek götürcek hocam biraz insaf
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.