Bende ayni saticidan aldim, bana da hafta sonuna yetistirmeye calisiyoruz dedi...
arkadaşım umarım bu bayram oynarız eğer oynarsak bu adam çok dua mı alır
@1903alper
Pat diye ortalardan bir bölümü niye spoiler olmadan paylaşıyorsun ne bu diye açtım erken çakıp kapattım herkes izlemek istemeyebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
@1903alper
Pat diye ortalardan bir bölümü niye spoiler olmadan paylaşıyorsun ne bu diye açtım erken çakıp kapattım herkes izlemek istemeyebilir.
Videoyu bayağı bir izlemek gerekiyor spoiler yemek için . Bir sorun olacağını düşünmüyorum ama yazarım yanına spoiler diye .
Ya oyun cumartesi elimizde olsunda , perşembeymiş cumaymış önemli değil . Maksat bayramdan önce elimizde olsun ve bayramda tadını çıkaralım . Cuma gelirse kargoya yollarlar , cumartesi gelir.Yurtiçi kargoyu aradım cumartesi açığız dediler.
Psnden elite i de aldim , hersey tamam , oyun kaldi geriye :)
quote:
Orijinalden alıntı: cllyldrm
49$ değilmi şu an ?
quote:
Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_
quote:
49$ değilmi şu an ?
Uk psnden aldim ben 35 £
İzmit bit pazarında sizce oyun ne kadar olur? Hemen ilk günü almayı düşünüyorum ama parti vs vs bize kalmaz. 1 veya 2 hafta sonrada alabilirim oyunu. Ortalama fiyat ne kadar olacak sizce? + Bayramda oyunu edinebilir miyiz?
quote:
neyle aldın hocam hangı kartla
Bugüne kadar hiç bi cod 'da Türk psn'in avantajı olmadı .( türk bayrağı , profilde türk yazısı falan .. ) Heralde bu senede olmaz , ama büyük ihtimal TR psn ile alırım elite i ben . Bi artısı veya eksisi olurmu ?
Arkadaşıma kod gelmişti ve 2 map oynadı bu kod sayesinde MW3'ü ve 1 tane oynayışını yanında seyrettim hatta bende oynadım açık konuşmak gerekirse silahların görüntüsü scope mükemmel yapılmış fakat grafik ve oynanış bakımından Cod:MW 2.5 dememiz lazım MW2 ye yeni map ekleseler bu kadar olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: AwesomeKing
quote:
Orijinalden alıntı: wolkanozcan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TMF
quote:
Orijinalden alıntı: orknt
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: orknt
Gittigidiyor'daki satıcıdan geri bildirim alan oldu mu son 2 günde..
çok üzgünüm ama bu gün sordum
Konu: 46412421:CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3 ÖN SİPARİŞTİR Tarih: 02/11/2011-13:10:52
Merhaba oyunların durumu nedir?Sizce bu hafta oynama ihtimalimiz ne?şöyle bir tahmin yapsanız bu hafta oynama ile ilgili
cevabıKonu: RE:46412421:CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3 ÖN SİPARİŞTİR Tarih: 02/11/2011-13:28:06
bu güne kadar çıkmadı bu günden sonra zor. muhtemelen bayramdan sonraya bırakacaklar.
Siparişleri topladıktan sonra verdiği cevaba bak! Umarım yarın bana aynı cevabı vermez..
Banada bu hafta gelebilir haber bekliyoruz dedi ya