Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
327.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kasmaya gerek yok cok dusunuyorsanız bayramdan once yollarlarmı dıey spottan alın kafanız rahat olsun butun spotcular oyun erken elımızde olur dıyor yanı ayın 5 ınde falan macera aramaya gerek yok dıye dusunuyorum
  • 295£ görünce aklıma, 2006 kasım ayında GG de spot satılan PS3 ler geldi.
    2999 TL den gidiyordu hepsi.

Hatta ilk defa beyaz bir FAT 60 GB PS3, Tam 5000,00 TL'ye satılmıştı efsane bilen bilir

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Bu ay oyunlara para yetmeyecek,allahtan psn var

Psn: Galifianakiss
  • oyun menüsünü değiştirmemişler ya,nasıl iş bu,umarım aynısı HUD içinde olmaz

Orijinalden alıntı: punkandroll

oyun menüsünü değiştirmemişler ya,nasıl iş bu,umarım aynısı HUD içinde olmaz

Treyarch'ın hurda menüsünden bin kat daha iyi hiç olmazsa saniyesinde oyuna dalabiliyoruz.MW2'de multiyi açmak çok kısa sürüyor.Ben çok sevindim bu menüyü korumalarına.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • videonun başını seyrettim ama gerisini seyretmedim bu heyecanı tv min başında yaşamak istiyorum...

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Treyarch'ın hurda menüsünden bin kat daha iyi hiç olmazsa saniyesinde oyuna dalabiliyoruz.MW2'de multiyi açmak çok kısa sürüyor.Ben çok sevindim bu menüyü korumalarına.

o açıdan birşey diyememde görsellik açısından çokda iyi değil gibi,renkler çok koyu gibi,tıpkı cod4'ün menüsüne benziyor ve CODXP'de menü,player card ve hud'u değiştiricez demişlerdi sanki

quote:

aynen 3 kere start bas oyundayız black ops saçma sapan sahneler bekliyoruz geçmesini

Orijinalden alıntı: TMF

GG den satın aldığımız satıcı bayramdan önce getirebilirse hayır dua mı alır valla

Biliyorsun aynı satıcıdan verdik siparişi ama ben hala ihtimal veremiyorum..

Orijinalden alıntı: orknt

quote:

Orijinalden alıntı: TMF

GG den satın aldığımız satıcı bayramdan önce getirebilirse hayır dua mı alır valla

Biliyorsun aynı satıcıdan verdik siparişi ama ben hala ihtimal veremiyorum..

MW2 gelmişti hocam bu yüzden bir şans veriyorum

PSN:AercelWitsel /Steam:TouchMyFear
  • Halen Turkiye PSN ye gelmedi Call if Duty Elite. Neredeyse 3 haftadir UK, US PSN de, ulan getirin sunuda 13 kasimdan once Turkiye PSN hesabimizla oynuyalim da.

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

ya ben bunu pek sevemedim daha hızlı nişan alma ve şarzor değiştirme ayni yerde ve bombalardan kut-rtulmada ben hangisini seçecem şimdi

Hızlı jarjör değiştirme 1, daha hızlı nişan alma 2. perk hocam.

Ben Hızlı jarjör değiştirme - hızlı nişan alma - steady aim yaparım diye düşünüyorum.

afedersin benim bilgisayar o gün bazı resimleri göstermediğinden göremedim heralde ben hıuzlı şarjor ve bombalardan korunmayı alırım heralde

Chuck - House M.D. - Supernatural - Prison Break - Dexter - Doctor Who - Game of Thrones - Arrow - Sherlock - Da Vinci's Demons - Blue Mountain State - Suits - Spartacus - How I Met Your Mother - The Big Bang Theory - The Walking Dead - Breaking Bad - Community - Vikings - The Bible - Legend of the Seeker - My Boss My Hero - Unubore Deka - Heroes - Naruto - One Piece - Bleach - Fairy Tail - Katekyo Hitman Reborn - Sword Art Online - Btooom - K-Project - Accel World - Hunter x Hunter 2011 - Shingeki no Kyojin
  • menü çok iyi olmuş heyecan bastı

quote:

Black Ops'ta istersen direk Multiplayer ekranında başlıyordu oyun.

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Bu vidyoyu @ Tinúviel kardesim paylasmisdi bir onceki mesajimda bahsi gecen vidyo ile ayni bilginiz olsun.

sonlarda değişik bir şeyler var daha hızlı bıçaklama falan onlar ne ya ? baya karışık ama çözeriz gelsinde oyun .. ayrıca videoda menüler gerçekten daha emek harcanarak yapılmış daha bir ağır mw2 ye göre siyah iyi seçim oyun içi değil oyun dışındada menü vs baya ilerleme olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Bu vidyoyu @ Tinúviel kardesim paylasmisdi bir onceki mesajimda bahsi gecen vidyo ile ayni bilginiz olsun.
    http://www.youtube.com/watch?v=uaGl3w6Vsx0

sonlarda değişik bir şeyler var daha hızlı bıçaklama falan onlar ne ya ? baya karışık ama çözeriz gelsinde oyun .. ayrıca videoda menüler gerçekten daha emek harcanarak yapılmış daha bir ağır mw2 ye göre siyah iyi seçim oyun içi değil oyun dışındada menü vs baya ilerleme olmuş

Onlar Weapon Proficiency dediğimiz yeni "Silah Perkleri" mesela daha az sekme,2 tane eklenti takma nefesi uzun tutma gibi.Silah level atladıkça onlar ve reticles açılacak.

Masaüstü; PCPartPicker

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=uaGl3w6Vsx0

Onlar Weapon Proficiency dediğimiz yeni "Silah Perkleri" mesela daha az sekme,2 tane eklenti takma nefesi uzun tutma gibi.Silah level atladıkça onlar ve reticles açılacak.

teşekkürler iyi bir özellik bence

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.